Iso-Britannian halvin 10 Gt:n SIM-tarjous on juuri julkaistu – mutta sinun on oltava nopea

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Pelkän SIM-kortin käyttäminen voi säästää reilun summan rahaa, koska se ei tarkoita 50 punnan lisähintaa kuukaudessa uusimmasta ja parhaasta puhelimesta.



Jos sinulla on jo kunnollinen luuri, voit sijoittaa siihen SIM-kortin, iD Mobile ovat juuri julkaisseet unelmien ainoan SIM-tarjouksen.



Brändi (jota johtavat teknologiajätit Carphone varasto ) ovat juuri ilmoittaneet uudesta erittäin halvasta mutta suuresta datasopimuksesta, joka tarjoaa sinulle 10 Gt dataa, 300 minuuttia ja rajattomasti tekstiviestejä vain 10 puntaa kuukaudessa.



Ei vain sitä, mutta koska olet 30 päivän jatkuva sopimus, et ole sidottu mihinkään, joten voit lähteä milloin haluat, jos löydät jotain parempaa tai haluat vaihtaa matkapuhelimesi tavalliseen kuukausihintaan.

iD Mobile tunnetaan jo melko hyvin edullisista SIM-sopimuksistaan, eikä tämä uusin tarjous ole poikkeus, sillä se on Iso-Britannian halvin 10 Gt:n SIM-tarjous.

Puhelimen sim-kortti

Tässä ovat tämän kuun parhaat SIM-tarjoukset (Kuva: Getty)



Saatavilla suoraan iD Mobile -sivustolta, tarjouksen ainoa haittapuoli on, että se on voimassa vain rajoitetun ajan, ja vain SIM-kortin on määrä päättyä 6. kesäkuuta klo 23.59.

Jos haluat mieluummin jotain halvempaa, jossa on vähän vähemmän tietoa, tai haluat punnita kaikkia vaihtoehtojasi ennen sitoutumista, olemme koonneet parhaat SIM-tarjoukset toukokuussa, Sisältää rajattoman tiedonsiirron ja 45 Gt dataa hintaan 18 puntaa kuukaudessa.



Matkapuhelintarjoukset 2020

Edullisen SIM-tarjouksen lisäksi iD Mobile on myös julkaissut halvin kuukausipalkka älypuhelinsopimus, vaikka se on budjetissa Nokia 1 -älypuhelin.

Voit saada tämän puhelimen sopimuksen mukaan alle 7 puntaa kuukaudessa (Kuva: John Lewis)

rochelle ja marvin vauva

Vaikka SIM-vapaa puhelin itse myy 79,99 puntaa John Lewis ja Autopuhelinvarasto, Jos haluat saada sen sopimuksen mukaan, iD Mobile tarjoaa sen nollalla punnalla etukäteen, mutta 6,99 puntaa kuukaudessa 500 Mt dataa, 250 minuuttia ja rajattomasti tekstejä.

Katso Myös: