Yhdistyneen kuningaskunnan köyhimmät perheet, joilla on yleisluottoa, kärsivät shokkiverosta, koska HMRC leikkaa maksuja

Yleinen Luotto

Horoskooppi Huomenna

Kaiken kaikkiaan HMRC on lähettänyt yli 2,2 miljoonaa kirjettä yleisluottojen hakijoille vuodesta 2016 lähtien ja kehottanut heitä odottamaan vähennyksiä historiallisten yli 2 miljardin punnan verohyvitysten vuoksi.

Yhteensä HMRC on lähettänyt yli 2,2 miljoonaa vähennyskirjettä Universal Credit -kantajille vuodesta 2016 lähtien(Kuva: Getty)



Tuhannet universaaliluoton hakijat ovat antaneet laskuja ylimaksuista lähes kaksi vuosikymmentä sitten HMRC: n verotulmassa maan köyhimpiin perheisiin.



Veroviranomainen leikkaa maksuja yli 50 000 Universal Credit -kotitaloudelle viikossa historiallisiin verohyvityksiin liittyvän hyökkäyksen yhteydessä.



Viime vuoden huhtikuun ja marraskuun välillä se leikkasi 63 miljoonaa puntaa kantajien maksuista, koska ne maksettiin liikaa - vaikka pidennettiin 20 punnan korotusta, jota kuvattiin köyhimpien perheiden 'elinehtoksi', kun se otettiin käyttöön ensimmäisen kerran pandemian alussa.

Tämän seurauksena jopa puoli miljoonaa vaikeuksissa olevaa perhettä joutuu selviytymään tulojensa merkittävistä leikkauksista ja pyyhkii tehokkaasti pois kaikki 20 punnan viikottaisen korotuksen tuomat edut.

Onko Universal Credit -maksusi leikattu? Sähköposti webnews@NEWSAM.co.uk



HMRC Tulot ja tulli

Leikkaukset alkoivat 18. tammikuuta uusista viittauksista DWP: hen HMRC: ltä, joka oli alkanut hakea yleisluottoa ensimmäistä kertaa pandemian aikana (Kuva: Getty)

Tutkimuksen suoritti Ajat todettiin, että kantajille maksettiin virheellisesti liikaa vuodesta 2003 lähtien.



Monille ylimaksut jatkuivat vuosia, ja perheet kertoivat saavansa oikean summan.

Yksi yksinhuoltajaäiti, joka menetti työnsä pandemian aikana, kertoi kustantajalle, että hänen maksunsa laskivat merkittävästi tammikuussa vain muutama päivä sen jälkeen, kun hänen pojalleen todettiin aivoverenvuoto.

Sir Iain Duncan Smith, entinen konservatiivien johtaja, joka oli yleisluottojen suunnittelija, sanoi, että etuusjärjestelmän käyttäminen verojen takaisin perimiseksi tällä tavalla oli suuri virhe, joka aiheutti syviä vaikeuksia.

Viime kuukausina HMRC: n verohyvitysjärjestelmä on tunnistanut miljoonia kantajia, joille on maksettu liikaa rahaa vuodesta 2003. Monet ovat sittemmin vaatineet tuhansien puntien takaisinmaksua pandemiasta huolimatta.

kyselyn lataus

Pitäisikö etuusvelkakirjat poistaa?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

JooÄlä

Virhe liittyy HMRC: n virheeseen. Monissa tapauksissa se ei noudattanut oikeaa arviointimenettelyä eikä päivittänyt järjestelmiä muuttamalla henkilökohtaisia ​​olosuhteita.

Vain noin 1% verohyvitysten liikaa maksetuista veloista koskee seuraamuksia ja korkoja, jotka johtuvat kantajan petoksesta tai huolimattomuudesta, mikä viittaa siihen, että suurin osa liikaa maksetuista ei ole syyllinen.

Vastauksena tiedonsaantivapautta koskevaan pyyntöön työ- ja eläkeministeriö (DWP) paljasti, että he olivat vähentäneet yleisluottojen saajille maksuja veronhyvityksen ylimaksujen vuoksi 47 000 tapausta viikossa 18. tammikuuta lähtien.

Leikkaukset alkoivat 18. tammikuuta uusista viittauksista DWP: hen HMRC: ltä, joka oli alkanut vaatia yleisluottoa ensimmäistä kertaa pandemian aikana.

jumalallisen kuoleman kirkkoherra
Silloinen ministeri puhui intohimoisesti siitä, miksi hän perusti Universal Creditin. Yleisluottojen suunnittelija Iain Duncan Smith sanoi, että etuusjärjestelmän käyttäminen verojen takaisin perimiseksi tällä tavalla oli suuri virhe

Universal Creditin arkkitehti Sir Iain Duncan Smith sanoi, että etuusjärjestelmän käyttäminen verojen takaisin perimiseksi tällä tavalla oli suuri virhe (Kuva: PA)

Vastauksena toiseen pyyntöön HMRC ilmoitti lähettäneensä huhtikuun ja joulukuun 2020 välisenä aikana 137 059 kirjettä varoittaakseen yleisluottojen hakijoita, että he vähentäisivät maksujaan 17 vuoden takaisista verohyvityksistä.

Vaikka monet jahdattavat velat ovat tuhansia puntia, jotkut alle 5 puntaa.

Englannin yritykset eivät voi ryhtyä oikeustoimiin useimpien yli kuuden vuoden takaisten velkojen perimiseksi, kun ne katsotaan vanhentuneiksi, mutta tämä ei koske tuloja.

Kaiken kaikkiaan HMRC on lähettänyt yli 2,2 miljoonaa kirjettä yleisluottojen hakijoille vuodesta 2016 lähtien ja kehottanut heitä odottamaan vähennyksiä historiallisten yli 2 miljardin punnan verohyvitysten vuoksi.

Gordon Brownin käyttöön ottamien verohyvitysten liikaa maksamiseen liittyvien velkojen kokonaismäärän arvioidaan olevan 6 miljardia puntaa.

Alistair Cromwell, Citizens Advice, sanoi, että kustannukset vaikeuttavat vaikeuksissa olevien kotitalouksien pitämistä laskuissaan.

Vähennykset, varsinkin jos ne tulevat tyhjästä, voivat vaikeuttaa Universal Credit -käyttäjien rahojen hallintaa ', hyväntekeväisyysjärjestön pomo sanoi.

Hallitus on tehnyt joitakin myönteisiä muutoksia, mutta tarvitaan joustavampaa lähestymistapaa, jotta vähennykset eivät jätä ihmisiä kykenemättömiksi kattamaan olennaiset laskunsa. ''

Tästä kuukaudesta alkaen vähennykset yleisluottotapakorkoista on rajoitettu 25 prosenttiin, mikä on alennus aiemmasta 30 prosentista. Lokakuussa 2019 se laski 40 prosentista. Samaan aikaan kaikki yleisluotot kasvavat 0,5% kuuden vuoden jäädytyksen jälkeen viime huhtikuussa.

Tämä on lisäys 20 punnan korotukseen sen jälkeen, kun liittokansleri kumarsi hyväntekeväisyysjärjestöjen ja kampanjoijien painostukselle maaliskuun talousarviossaan.

Tiedottaja sanoi: Tasapainotamme huolellisesti velvollisuutemme veronmaksajia vastaan ​​perimään liialliset maksut tukemalla kantajia.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: