Uusien Hatchimals-lelujen on määrä saapua hyllyille myöhemmin tänä vuonna

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Hatchimalit olivat viime vuoden loppuunmyyty lelu. Ne ovat mekaanisia olentoja, jotka on pakattu teksturoituun munaan.



Avaa laatikko ja sisällä oleva leluolento alkaa nokkia tiensä ulos kuoresta, kunnes se kuoriutuu.



Kun ulos siitä tulee virtuaalinen lemmikki, joka laulaa, leikkii ja nauraa nuorten kanssa. Tämän vuoden New Yorkin lelumessuilla valmistaja Spin Master paljasti Hatchimalsin seuraavan askeleen kahdella uudella tuotteella.



Hatchimals Colleggtibles (sanapeli ei ole heidän oma) ovat munanmuotoisen lelun pienoiskoossa. Nämä ovat taskurahahintaisia ​​ja tulevat foliopusseissa, joten et tiedä, mitkä 70 pienestä muoviolennosta löydät sisältä.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Kuten isot Hatchimals, Colleggtiblet on vapautettava munastaan, ennen kuin voit leikkiä heidän kanssaan. Jokaisessa ulkokuoressa on lämpöherkkä sydän, jota voidaan hieroa muuttaakseen väriä ja joka osoittaa, milloin muna on valmis kuoriutumaan.

Näiden on vahvistettu lanseeraavan Yhdysvalloissa keväällä, ja ne maksavat 2,99 dollaria yksittäispakkaukselta sekä 4,99 dollarin tuplapakkauksen ja 9,99 dollarin nelipakkausvaihtoehdon.



Jos suosio tärkeimmät Hatchimals leluja Onko mitään, nämä keräilyesineet näyttävät pärjäävän hyvin. Vanhempien tulisi vain olla varmoja, että heillä on muita keräilijöitä, joiden kanssa vaihtaa, koska tuplaukset ovat todennäköisiä.

rouva hinch käsivarsien arvet
Hatchimals Colleggtibles

Näillä pienemmillä Hatchimaleilla on lämpöherkkä sydän kuorissaan



Tämän uuden tuotteen ohella alkuperäiset Hatchimals saavat virkistystä lelun uusilla Glitter-iteraatioilla. Onneksi tämä ei ole vain uusi skin, vaan myös kappaleet, pelit, vuorovaikutus (ja hinta) ovat erilaisia.

Kun nämä kaksi tuotetta julkaistaan ​​keväällä ja kesällä, tämä avaa tien mahdollisille lisäinnovaatioille tämän vuoden Hatchimals Day -päivänä, joka on lokakuun 6. päivänä.

Tästä ei ole julkaistu mitään varmaa uutista, paitsi että juuri silloin Hatchimals-perheen uusimmat jäsenet paljastetaan. Kuka on sisällä? Se on yllätys!

Hatchimalien suosio kasvaa edelleen vuonna 2017, kun yhdistetään keräilyesineitä, interaktiivinen tekninen lelu ja joitain tulevia animoituja shortseja franchising-sarjaan.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: