Forged Battalion -arvostelu: Reaaliaikainen strategiapeli, jossa räätälöinti on avainasemassa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Vanhan koulun reaaliaikaiset strategiapelit olivat muotia 1990- ja 1990-luvun alussa, jolloin Total Annihilation, Command and Conquer ja Age of Empires hallitsivat tietokoneiden näyttöjä.



Palkittu peliyhtiö Team17 ja kehittäjät Petroglyph toivovat voivansa lunastaa tämän nostalgian uusimmalla Forged Battalion -tuotteellaan, retrohenkisellä RTS:llä, joka sijoittuu post-apokalyptiseen 21st Centuryyn.



Jos luulet, että tämä kuulostaa tyypilliseltä ja uudelleen muotoillulta formaatilta tämän tyyppisille peleille, et ole väärässä, mutta Forged Battalion yrittää korjata tämän lisäämällä sekoitukseen hieman käännettä.



Sama pelattavuus kuin vanhoissa peleissä, mutta terävämpi useimmilta osin

Tällä kertaa voit hyödyntää askartelujärjestelmää, jolla on merkitystä ja joka voi olla se, joka kääntää häviävän taistelun virran.

karvainen bikers mississippi mutapiirakka

Mutta tuttuus näyttää olevan Forged Battalionin vahvin etu, koska pikanäppäimet ja säätimet ovat uskomattoman tuttuja.



Tiesin alusta alkaen tarkalleen, mitä tehdä, mitä rakentaa ja mikä olisi todennäköinen rakennusjärjestys rakenteiden ja yksiköiden avaamiseksi.

Itse asiassa, ellet ole täysin aloittelija RTS-peleissä, et todellakaan tarvitse opetusohjelmaa, mikä ei rehellisesti sanottuna ole hienoa aluksi.



Pelin kulku

Kuten aiemmin sanoin, se on melko yksinkertaista ja melko pitkälti standardimuotosi rakentaa jalostamo, voimalaitos, kasarmi, kevyt ajoneuvotehdas, viestintäkeskus, raskas tehdas, ilmatehdas ja lopuksi superasesarja.

Forged Battalion sisältää yhden pelaajan tilan, jonka kampanja koostuu tällä hetkellä 7 tehtävästä, joista jokainen avautuu, kun suoritat edellisen tehtävän tietyllä vaikeusasteella.

Sen moninpeli toivottavasti antaa sille jonkin verran pitkäikäisyyttä

Katkaisukartoilla voi olla enintään 8 pelaajaa kullakin kartalla, jotka voivat olla ihmisiä tai tekoälyn pelaajia.

Lisäksi jokainen pelin toiminta palkitsee sinut tutkimuspisteillä, kuten vihollisen rakennuksen tai vihollisyksiköiden tuhoaminen, rakennusten rakentaminen tai yksiköiden kouluttaminen.

Teknologiat antavat sinulle enemmän vaihtoehtoja yksiköiden mukauttamiseen.

halvin all inclusive -loma 2017

Räätälöinti voi olla tärkein myyntivaltti, ja vaikka se on alussa rajoitettua, se antaa pelaajille mahdollisuuden rakentaa valitsemansa armeijan, mikä lisää hauskaa luovuutta heidän sodankäyntitapaansa.

Uusimmat peliarvostelut

2D sekoitettuna 3D:hen tuo siihen hieman sarjakuvamaustetta

Suurin ongelma minulle on tarinakampanja, joka liittyy The Collective -nimiseen ryhmään.

Se on melko yleinen tarina, jossa pahis yrittää hallita maailmaa, ja sinä pelaat vastarintana, joka yrittää puolustaa sitä, jotta rauha voidaan lopulta palauttaa.

Rehellisesti sanottuna tällaisessa pelissä kampanja ei kuitenkaan ole tärkein vetonaula, vaan moninpeli, joka toivottavasti antaa sille jonkin verran pitkäikäisyyttä.

Räätälöinti on avainasemassa

Tuomio

Tämä tila on jo täynnä karttoja ja erilaisia ​​pelitiloja, mukaan lukien HQ tuhoaminen ja Tuhoaminen syventyä.

Grafiikka ei tyrmää, mutta 2D-grafiikka yhdistettynä 3D:hen tuo siihen hieman sarjakuvamaustetta.

missä tummia materiaaleja kuvattiin

Kaiken kaikkiaan tämä on hyvin koottu hyvää aikaa vanhan ajan RTS-pelaajille. Petroglyfit eivät koskaan rikkoneet muottia tällä, mutta se on vielä alkuvaiheessa, joten lisättävää ja muutettavaa on paljon.

Se ei ehkä vastannut kaikkea sitä, mitä halusin sen olevan, mutta mikä siinä on, on hauskaa, ja jos kehittäjät kuuntelevat pelaajiensa palautetta tehokkaasti, tämä voi kuuden kuukauden kuluttua olla yksi parhaista viime vuosina julkaistuista RTS-nimikkeistä.

Taottu pataljoona (£15,49): PC

Kustantaja toimitti Steam-kopion tästä pelistä tarkistusta varten. Löydät kaikki arvostelumme osoitteessa OpenCritic .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: