Vahvemmat erektiot ja paremmat orgasmit miehille – kuinka OLUT voi parantaa miesten suorituskykyä sängyssä

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Oluen juominen voi parantaa miehiä sängyssä, tutkijat ovat väittäneet.



On raportoitu, että muutaman tuopin heilauttaminen hidastaa ennenaikaista siemensyöksyä, lisää libidoa ja antaa myös parempia orgasmeja.



Tummempia juomia juovat saavat myös voimakkaamman erektion, koska rauta auttaa punasoluja luomaan hemoglobiinia, joka kuljettaa happea ympäri kehoa ja parantaa verenkiertoa.



Ja tippun on myös osoitettu lisäävän seksuaalista kestävyyttä.

Tutkimus julkaistiin European Journal of Epidemiology -lehdessä ja raportoitiin Medical Daily -lehdessä.

Lue lisää:



Seksiasiantuntija tohtori Kat Van Kirk havaitsi myös yhteyden maltilliseen oluen juomiseen ja pienentyneeseen sydän- ja verisuonisairauksien riskiin.

Terveyshyödyt: Tummempi olut parantaa erektiota, tutkimus ehdottaa (Kuva: Getty)



Hän väittää myös, että oluessa olevat probiootit ja B-vitamiinit voivat auttaa vahvistamaan yleistä terveyttäsi, mikä tarkoittaa, että miehet eivät todennäköisesti tuntevat oloaan hitaiksi seksin aikana.

Lue lisää:

Löydökset tulivat sen jälkeen, kun skotlantilaiset panimot Innis & Gunn loivat tuopin nimeltä 50 Shades of Green, jonka tarkoituksena oli ilmeisesti saada juoja tuntemaan olonsa pirteäksi, raportoi Independent.

Sen lisäksi, että juoma oli valmistettu 50 humalasta, se sisälsi myös ginsengiä, joka ilmeisesti saa seksihalusi syttymään kaikkiin sylintereihin

taivas mobiilimainos 2019 näyttelijä

Lue lisää:

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: