Vanessa Woodfieldin Emmerdalen poistumiskertomus vahvisti sydäntäsärkevän syövätaistelun keskellä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Emmerdale on vihdoin vahvistanut Vanessa Woodfieldin poistumisen tarinan, joka tekee kumppanin Charityn täysin tuhoutuneeksi.



chelsea vs perth glory live stream

Vanessa, jota näyttelee Michelle Hardwick, on ollut mukana sydäntäsärkevässä suolistosyöpätaistelussa tämän vuoden alusta lähtien.



Kylän eläinlääkäri on valmistautunut Charityyn adoptoimaan poikansa Johnnyn traagisessa tapahtumassa, jonka hän kuolee. Heillä on kuitenkin ollut vaikeuksia tehdä niin, koska he eivät ole voineet ottaa yhteyttä Johnnyn isään.



On spekuloitu siitä, miten Vanessa voisi jättää saippuan, kun näyttelijä Michelle paljasti olevansa raskaana huhtikuussa.

Vanessa Woodfield on lähtenyt Emmerdalesta (Kuva: ITV)

Ja nyt on vahvistettu, että 44-vuotias näyttelijä on jo lähtenyt äitiyslomalle, kun Vanessa lähtee äitinsä kotiin.



Keskiviikkona Charity puhui Vanessan äkillisestä poistumisesta ja paljasti, että hän oli jättänyt Dalesin jäämään äitinsä luo.

Charity vahvisti, että Vanessa oli lähtenyt vanhempiensa luo (Kuva: ITV)



Lue lisää

Emmerdale
Charity Dinglen uusi leikkaus Pierce Harris hyökkää raa'asti Vanessaan Fanit hurisevat Vanessan kohtaloa Pierce vahvistaa kauhistuttavan suunnitelman

Emmerdale ei ole vielä vahvistanut, milloin Michelle palaa saippualle, mutta todennäköisesti kestää vähintään kuusi kuukautta, ennen kuin katsojat näkevät hänen kasvonsa uudelleen, kun hän on vielä synnyttämässä.

Näyttelijä puhui aiemmin erostaan ​​sanoen: '' Hyväntekeväisyys Johnnyn adoptioon on valtava askel heidän suhteessaan.

'' Ilmeisesti koska en ole näytöllä ennakoitavissa raskauden vuoksi, tarina jatkuu eteenpäin, kun Charity suunnittelee elämää ja vanhemmuutta Vanessan poissa ollessa. ''

Michelle ilmoitti huhtikuussa odottavansa ensimmäistä lastaan ​​vaimonsa Kate Brooksin kanssa seitsemän kuukautta avioliiton jälkeen.

*Emmerdale ilmestyy maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19 ITV: llä

Katso Myös: