Very ja Argos PS5 -kanta odotetaan huomenna - sekä päivityksiä Curry'sille, Amazonille ja muille

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

Kaupan työntekijä luovuttaa PS5: n

Lisää faneja sai PS5: n tiistaina, mutta tuhannet muut jäivät pettyneiksi(Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



Uuden erän PlayStation 5 -konsolia odotetaan laskevan huomenna, kun Amazonin uusi tarjonta on loppuunmyyty puolen tunnin sisällä.



Viime viikko GAME ja Molemmat myytiin loppuun muutamassa minuutissa kun he molemmat julkaisivat uusia tarvikkeita, ja Amazonin tarjonta maanantaiaamuna ei kestänyt kauemmin, kun PS5: n saaminen jatkuu.



Mutta lisää mahdollisuuksia odotetaan olevan aivan nurkan takana.

Twitter -vihje PS5StockAlertUK on kertonut faneilleen, että Very -palvelun odotetaan laskevan keskiviikkoaamuna.

'' Sekä PS5 Disc Edition että Digital Edition on ladattu Very -verkkosivustolle. Tämän jälleenmyyjän odotetaan luovuttavan konsolit huomenna (17.2.). Aikaväliä ei vielä ole, mutta odota sen olevan keskellä päivää ', he twiittasivat päivä sen jälkeen, kun sanottiin, että Veryillä odotetaan olevan 6000 konsolia.



Jälleenmyyjä on kuitenkin vastannut faneille Twitterissä kertoakseen heille, että heillä ei ole päivitystä seuraavan erän julkaisupäiväksi.

PS5StockAlertUK on myös ehdottanut, että Argos luopuu myös uudesta toimituksesta seuraavan 24 tunnin aikana.



'Argosin odotetaan laskevan joko tänä iltana (16. helmikuuta) tai huomenna iltana (17. helmikuuta)', he twiittasivat maanantai -iltana.

Selittäessään kahta mahdollista päivämäärää he lainasivat Argosin sisäpiiriläistä, joka kertoi heille: 'Ei ole annettu päivämäärää, mutta ei ole normaalia, että Argos ei pudota, kun varastoa on saatavilla kansallisesti. Sinuna olisin valveilla. '

Myöhemmin Twitter -vihje antoi ennusteen siitä, milloin Argos pudottaa uuden osakkeensa.

Silminnäkijät ovat myös sanoneet nähneensä yhä suositun konsolin saapuvan Argos-myymälöihin.

Yksi kertoi Birmingham Live : 'Olin juuri paikallisella Argosilla noutamassa paketin ja heillä oli yksi lava PlayStation -konsolia, nainen ei voinut kertoa minulle milloin, mutta sanoi odottavansa, että hänen johtoryhmänsä saattaa ne myyntiin huomenna aamulla klikkaamalla ja keräämällä.

Mistä ostaa uusi PlayStation 5?

Seuraavan sukupolven PlayStation 5 -konsolista on saatavana kaksi versiota. PS5 Digital Edition, jonka jälleenmyyntihinta on 349,99 puntaa, ja PS5 Ultra HD Blu-ray -levyasemalla, jonka hinta on 449,99 puntaa.

Monet vähittäiskauppiaat ovat raportoineet erittäin alhaisesta varastotasosta hullun suuren kysynnän vuoksi, joten on suositeltavaa tarkistaa jälleenmyyjät alla, jos et ole vielä hankkinut niitä.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää

Myös toinen vihjeiden tarjoaja PS5Instant on kertonut faneille, että tällä viikolla odotetaan lisää tarvikkeita myös Curry's, John Lewis, Very, AO, Amazon, Argos ja GAME.

mistä voin katsoa ahs 1984

Innokkaat pelaajat saapuivat maanantaina Curryn verkkosivustolle, kun määräaikaishuolto herätti huhuja, että vähittäiskauppias valmistautui uusintaan.

Kuitenkin sen verkkosivustolla oleva viesti sanoi: ”Liikenne on tavallista suurempaa. Emme myy PS5: tä tai Xboxia tänään. ''

Katso Myös: