Uusi GAME PS5 -kanta myydään loppuun muutamassa minuutissa - seuraava mahdollisuus ostaa Argosilta, Very ja paljon muuta

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

Gamer kuljettaa PS5 -konsolin kaupasta

Monet PS5 -fanit ovat yrittäneet saada sen haltuunsa kuukausia(Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



Toinen erä PlayStation 5 -konsolia on purettu, kun fanit ryntäsivät ostamaan GAME: n toisen pudotuksen torstaina.



Videopelien jälleenmyyjä julkaisi kaksi erää varastossa torstaina - yhden aamulla ja toisen lounasaikaan -, mikä sai pelaajat kiirehtimään GAMEn verkkosivustolle.



Molemmat erät myytiin loppuun muutamassa minuutissa, joten monet fanit turhautuivat, kun jotkut saivat viestejä, joissa kerrottiin, että konsoli oli loppu, kun taas toiset päätyivät pitkiin tilausjonoihin.

PS5StockAlertUK, joka twiittelee faneille uutisia uusinnoista, kertoi faneille keskiviikkona, että GAME julkaisee ennakkoon 10 000 PS5: tä.

Kun GAME lopetti uuden tarjonnan torstaina, tili lisäsi: 'Jos GAME päättää laskea varastoa vähitellen, lähetän hälytysviestin joka kerta, kun ne putoavat', mikä viittaa siihen, että saattaa olla toinen mahdollisuus myöhemmin tänään.



PS5: n kohina on tullut vain muutama päivä Smythsin julkaiseman erän jälkeen loppuunmyyty muutamassa minuutissa .

Fanien, jotka jäävät torstaina väliin, on odotettava ainakin ensi viikkoon.



Twitterin vinkkaaja twiittasi tiistaina: 'Very ei tule livenä tällä viikolla PS5: n kanssa. Yhtiö työskentelee edelleen kovasti varojen hankkimiseksi, ja se julkaistaan ​​joskus ensi viikolla.

He ovat myös ennustaneet uusia tarvikkeita Amazonille maanantaina 15. helmikuuta, John Lewisille tiistaina 16. helmikuuta ja Argosille 23.-24. Helmikuuta.

Mistä ostaa uusi PlayStation 5?

Seuraavan sukupolven PlayStation 5 -konsolista on saatavana kaksi versiota. PS5 Digital Edition, jonka jälleenmyyntihinta on 349,99 puntaa, ja PS5 Ultra HD Blu-ray -levyasemalla, jonka hinta on 449,99 puntaa.

Monet vähittäiskauppiaat ovat ilmoittaneet erittäin alhaisesta varastotasosta hullun suuren kysynnän vuoksi, joten on suositeltavaa tarkistaa alla olevat jälleenmyyjät, jos et ole vielä hankkinut niitä.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja

Ne, jotka ovat onnistuneet tilaamaan pelistä GAME, voivat odottaa konsoliaan myöhemmin tässä kuussa.

GAME kertoi heille: 'Jos valitset ensisijaisesti vakuutetun toimitustavan (tiedot löytyvät tuotesivulta), tilauksesi lähetetään 19. helmikuuta mennessä, kaikki muut toimitustavat tilaukset toimitetaan 26. helmikuuta mennessä.'

Katso Myös: