Eläinlääkärit 'repivät pois' lemmikkien ystäviä lamauttavilla maksuilla - mutta voit säästää omaisuuden

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Eläinlääkärit repivät eläinten ystäviä(Kuva: Getty)



Eläinlääkärit repivät lemmikkieläinten ystäviä, ja niillä on jopa 167%: n alentava korotus lääkkeille, joita voi ostaa murto-osalla hinnasta verkossa.



Viime vuonna Ison -Britannian 13 miljoonaa lemmikinomistajaa käyttivät ennätykselliset 7,16 miljardia puntaa pörröisiin ystäviinsä - suurin yksittäinen kulu oli eläinlääkärimatka.



Lukija Lena McEleney oli järkyttynyt, kun näytimme hänelle, kuinka paljon suuret eläinlääkintäkäytännöt nostavat hintojaan aavistamattomille asiakkaille.

Hänen pienoiskoossa olevalle Yorkshirenterrieri Pippalle määrättiin eläinlääkäriltä kuuden kuukauden Bravecto-kirpputabletti, jonka hinta oli 80 puntaa kahdesta laatikosta.

lähteekö gary Corriesta

Viime vuonna Britannian 13 miljoonaa lemmikinomistajaa käytti ennätykselliset 7,16 miljardia puntaa pörröisiin ystäviinsä (Kuva: Getty)



Mutta löysimme saman lääkkeen verkossa hintaan 14,99 puntaa laatikosta-50,02 puntaa halvempaa kuin eläinlääkärin hinta, mikä oli 167%: n korotus.

Lena, Kempston, Bedford, sanoi: En voi uskoa, miten he voivat perustella kustannukset.



Paitsi että eläinlääkärilaskut ovat tähtitieteellisiä ja lisäävät niin paljon lääkkeiden hintaa, jotka ovat niin epäoikeudenmukaisia ​​lemmikkien omistajille. Ostan Pipan lääkkeitä tästä lähtien verkossa.

Jenny Finchin yhdeksänvuotiaalle Jack Russell Terrierille nimeltä Badger todettiin sydänsairaus toukokuussa.

Jenny Finch yhdeksänvuotiaan Jack Russellin, Badgerin kanssa

Eläinlääkäri määräsi Vetmedinin hintaan 63 puntaa kuukaudessa - tai 766,50 puntaa vuodessa, mutta löysi lääkkeen verkosta halvemmalla.

58-vuotias hoitaja Croydonista, Etelä-Lontoosta, sanoi: On kauheaa, kun on halvempaa saada eläin tukahdutettua kuin sen hoito.

77 enkeli numero rakkaus

Meille on kerrottu, että Badgerilla on yksi tai kaksi vuotta elinaikaa, ja hänen on otettava tämä lääke koko elämänsä.

Kustannukset kuukausittain eläinlääkärin kautta olivat 63 puntaa, joten katsoin verkosta. Eläinlääkäri veloitti minulle 18 puntaa reseptistä.

Eläinlääkettä voi ostaa paljon halvemmalla verkossa (Kuva: Getty)

Internetistä löysin täsmälleen saman lääkkeen hintaan 80 puntaa noin kolmen kuukauden kurssille. Se on 456,25 puntaa vuodessa, mikä säästää 310,25 puntaa.

Jos haluat säästää korkeiden maksujen haarukoinnilta, pyydä eläinlääkäriäsi kirjoittamaan resepti, joka yleensä maksaa 8–14 puntaa, ja mene sitten verkkoon. Mutta ole varovainen väärennettyjen sivustojen suhteen.

Osta eläinlääkettä turvallisesti verkossa

  • Voit helposti tarkistaa, onko sivusto hyvämaineinen, koska eläinlääkintätoimiston tunnus tulee näkyviin - tämä on elimen vaatimus.
  • Kun olet saanut eläinlääkärin reseptin, kirjaudu osoitteeseen gov.uk/check-animal-medicine-seller-accredited löytääksesi hyväksytyn myyjän.
  • Jotkut vähittäiskauppiaat saavat myydä lääkkeitä ilman akkreditointia. Ota yhteyttä eläinlääkintäosaston tarkastusryhmään selvittääksesi, ovatko ne.

Katso Myös: