Slovakia-Espanja Euro 2020-aloitusaika, TV-kanava ja suoratoistotiedot

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Kaikki neljä E -ryhmän joukkuetta pystyvät ansaitsemaan karsinnat kahdeksaan kierrokseen riippuen viimeisten pelien tuloksista, mutta Slovakialla ja Espanjalla on mahdollisuus sulkea toisensa turnauksesta kokonaan.



jason bell nadine coyle

Slovakia istuu tällä hetkellä kolmella pisteellä kohti ratkaisevaa ottelukierrosta, kun he avasivat 2-1-voiton Puolasta Wojiech Szczesnyn oman maalin ja Milan Skriniarin luodinheiton ansiosta.



Ruotsi voitti heidät viimeksi, ja Emile Forsberg antoi myöhäisen rangaistuksen, joka riitti erottamaan sivut.



Espanja on toisaalta onnistunut hallitsemaan molempia otteluitaan, joissa he ovat pelanneet, mutta eivät ole vielä saaneet voittoa. Avausottelun 0-0-tasoituksen kanssa Ruotsin kanssa seurasi 1-1-tasapeli Puolan kanssa, kun Alvaro Moratan maali peruttiin Robert Lewandowskin hienon puskun ansiosta.

Slovakialla on tällä hetkellä kolme pistettä ja se on toiseksi E -lohkossa voiton jälkeen Puolasta (Kuva: Pool REUTERSin kautta)

Kummankin osapuolen voitto takaa, että he takaavat yhden ryhmän kahdesta parhaasta paikasta, kun taas tasapelissä Slovakia todennäköisesti etenee ja Espanja jää paitsi yhdeksi parhaista kolmanneksi sijoitetuista joukkueista, jolla on vain kolme pistettä kolmesta ottelusta.



Sergio Busquets on jälleen harjoitellut vuosien 2008 ja 2012 Euroopan mestareita, kun hän on jättänyt kaksi ensimmäistä peliä positiivisen COVID-19-testin jälkeen ennen turnauksen alkua.

Alvaro Morata aloittaa todennäköisesti jälleen edessä, kun hän on tehnyt ensimmäisen turnausmaalinsa väärin ampuneen ensimmäisen pelin jälkeen, sillä Manchester Cityn laitahyökkääjä Ferran Torres voi palata siiven kokoonpanoon pudotettuaan Puolan otteluun.



noel fitzpatrick veljet ja sisaret

Denis Vavro on todistanut positiivisesti COVID-19-viruksen Slovakian leirillä ja jättää ottelun väliin, kun taas keskikenttäpelaaja Ivan Schanz suljetaan jälleen loukkaantumisen vuoksi.

Marek Hamsik johtaa todennäköisesti tavanomaisesta kymmenen sijaansa, mutta Slovakia pankkii Newcastlen maalivahdin Martin Dubravkan ja Interin puolustajan Skriniarin kanssa, jotta he voivat estää Espanjan hyökkäyksen.

Kuinka katsoa Slovakia vs Espanja

Ryhmä E -peli pelataan Espanjan Sevillassa Estadio de la Cartujalla keskiviikkona 23. kesäkuuta.

ITV lähettää pelin ilmaisessa televisiossa, ja sen kattaus alkaa klo 16.30 klo 17.00.

Peli lähetetään myös suorana lähetyksenä ITV Hubissa, ja se on saatavilla kokonaisuudessaan pelin päätyttyä.

Kuka etenee ryhmästä E? Kerro mielipiteesi alla.

Kuka on johdossa?

Hollantilainen erotuomari Bjorn Kuipers on mies, joka viheltää ottelua, hänen avustajiensa Sander van Roekelin ja Erwin Zeistran kanssa. Ranskan virallinen Stephanie Frappart on neljäs virkamies, ja VAR: n tekee Pol van Boekel.

asetettu elämän arpajaisiin

Kuipers on tuomarinnut 14 edellisessä EM -pelissä ja oli erotuomari myös vuoden 2018 Eurooppa -liigan finaalissa ja vuoden 2014 Mestarien liigan finaalissa.

Hän oli erotuomari Belgian 2-1-voiton aikana Tanskasta ottelupäivänä kaksi aiemmin Euro 2020 -turnauksessa, jossa hän jakoi kolme keltaista korttia.

Mitä on sanottu?

Slovakian valmentaja Stefan Tarkovic kertoi UEFA.comille: '' Ruotsi ja Puola olivat suosikkeja otteluissamme heitä vastaan, mutta Espanja on suosikkeja, ei vain ryhmässämme, vaan koko turnauksessa. Meidän on valmistauduttava otteluun hyvin. Uskon edelleen, että voimme menestyä. '

Puolustaja Tomas Hubocan puhui myös kansakuntansa mahdollisuuksista pelissä ja väitti toivovansa saada inspiraatiota Slovakian kuuluisasta voitosta Espanjasta vuonna 2014.

- Ryhmässämme tulee olemaan valtava draama. Ennen viimeisiä pelejä on paljon permutaatioita. Se on myös todella mielenkiintoista faneille, ja olen varma, että he nauttivat niin tiiviistä maalista. Olisin erittäin iloinen voidessani Espanjan uudelleen kuten vuonna 2014 Žilinassa, jotta voisin tuntea tuon euforian jälleen keskiviikkona. ''

Azpilicueta voisi aloittaa Espanjassa ensimmäistä kertaa turnauksessa Slovakiaa vastaan

Azpilicueta voisi aloittaa Espanjassa ensimmäistä kertaa turnauksessa Slovakiaa vastaan (Kuva: UEFA/moniste REUTERSin kautta)

onko terry wogan kuollut

Chelsean ja Espanjan puolustaja Cesar Azpilicueta ei ole vielä osallistunut turnaukseen, mutta uskoo, että hänen maansa voi käyttää aikaisempien tulosten nälän nähden tähän.

- Joukkueella on kova nälkä voittaa Slovakiaa vastaan. Toivomme, että saisimme enemmän pisteitä. Se ei ole tilanteen todellisuutta, mutta jalkapallossa on ratkaisevan tärkeää olla riippuvainen itsestäsi. Olemme kotona, se on kuin pudotuspelissä, ja meillä on asioita, jotka teemme hyvin, mutta muita asioita, joita tiedämme, että meidän on parannettava. ''

Panosta 10 puntaa ja saat 20 puntaa ilmaisia ​​panoksia Grosvenor Sportilta

Mainostajan sisältö Grosvenor Sport

Grosvenor Sport tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden saada 20 € ilmaisvetoja kun sinä mutta 10 € .

Mikä tahansa urheilulaji. Mikä tahansa markkina.

Rekisteröidy vain , aseta sinut 10 € panos millä tahansa urheilulajilla ja kaikilla markkinoilla, niin saat 20 € ilmaisvetoja .

18+ | Pelaa vastuullisesti | begambleaware.org | Ehdot ovat voimassa | Ilmaiset vedot 2x 10 £ ilmaisvedon muodossa

Kertoimet

Slovakia - 15/1

Tasapeli - 11/2

Espanja - 1/5

Game of thrones kausi 8 UK päivämäärä

*Kerroin toimittaja Grosvenor Sport ja voivat muuttua. Pelaa vastuullisesti.

Katso Myös: