Viljarikolliset: 'terveelliset' viljapatukat, joissa on enemmän sokeria kuin Krispy Kreme -munkki

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kiireisille, terveystietoisille briteille suunnatut muropatukat ja välipalat sisältävät enemmän sokeria kuin Krispy Kreme -munkki.



Kellogg’s Nutri-Grain Elevenses sisältää lähes neljä teelusikallista sokeria – kaksi kertaa enemmän kuin lasimunkki.



Eilen julkaistun tutkimuksen mukaan 29 30 myydyimmästä patukkasta, joista osa on suunnattu lapsille, on runsaasti sokeria.



Lounasrasiaan sopiva Monster Puffs -muro- ja maitosuklaa sisältää yli kaksi teelusikallista sokeria, mikä? löytyi – kaksinkertainen määrä suklaa digestive-keksissä.

Kuluttajajärjestön mukaan kuusi seitsemästä lapsille tarkoitetusta muropatukosta sisältää runsaasti tyydyttyneitä rasvoja, mikä voi johtaa korkeaan kolesteroliin.

Tutkituista 30 patukasta 16 on 30 % sokeria, mikä murtaa myytin, jonka mukaan välipalat ovat terveellinen vaihtoehto liikkeellä oleville.



Mikä? Pomo Richard Lloyd sanoi: Ihmiset valitsevat usein muropatukoita uskoen, että ne ovat terveellisempiä kuin suklaa tai keksit, mutta tutkimuksemme osoittavat, että tämä voi olla myytti.

Koska joissakin tuotteissa on paljon sokeria ja tyydyttynyttä rasvaa, niiden pitäisi olla makeistiskillä, eikä niitä markkinoida terveysruokana.



Valmistajien on kerrottava paljon selkeämmin, kuinka paljon sokeria, rasvaa ja kaloreita kuhunkin patukkaan ladataan. Haluamme, että kaikissa ruoissa on liikennevalokoodausjärjestelmä.

Kellogg’s sanoi: Olemme hämmentyneitä siitä, miksi kukaan kutsuisi Nutri-Grain Elevenses -välipalaa muropatukkaksi… Leivomme sitä kuin kakkua ja markkinoimme sitä aamupalana.

Monster Puffsia valmistava Honey Monster Foods sanoi, että kukaan ei ollut käytettävissä kommentoimaan.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: