Virgin Galactic vapauttaa raketin Boeing 747 -lentokoneesta MID-FLIGHT

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Virgin Galactic on onnistuneesti 'laukaissut' raketin Boeing 747 -lentokoneesta kesken lennon, mikä merkitsee valtavaa askelta kohti uutta tilaa laukaisutekniikka.



mistä katsoa ahs 1984

Testilento suoritettiin Mojaven autiomaassa eilen ja näki Virgin Orbitin (virrallinen Virgin Galacticin pääbrändi) pudottavan LauncherOne-ajoneuvon muunnetusta Cosmic Girl -lentokoneesta 35 000 jalan korkeudessa.



Onneksi koelento sujui ongelmitta ja raketti ja lentokone erosivat toisistaan ​​siististi.



Virgin Orbitin toimitusjohtaja Dan Hart sanoi: Tämän päivän testi oli meille valtava askel eteenpäin.

Raketti vapautettiin lennon puolivälissä (Kuva: Virgin Orbit/kansikuvat)

Se on pohjakivi perusteelliselle kehitysohjelmalle, ei vain raketille, vaan myös kantolentokoneillemme, maatukilaitteistollemme ja kaikille lentomenetelmillemme.



Lentoa ohjasivat Kelly Latimer ja Todd Ericsson, jotka lentävät myös Virgin Galacticille.

Herra Latimer sanoi: Koko lento meni uskomattoman hyvin. Vapautus oli erittäin sujuvaa ja raketti putosi mukavasti pois.



LauncherOne julkaistiin 35 000 jalan korkeudessa (Kuva: Virgin Orbit/kansikuvat)

Lentokoneessa oli pieni rullaus, kuten odotimme.

'Kaikki vastasi hyvin sitä, mitä olimme nähneet simulaattoreissa - itse asiassa laukaisudynamiikka ja lentokoneen käsittelyominaisuudet olivat molemmat parempia kuin odotimme.

Tämä oli koelentäjän näkökulmasta paras koelentokone – tapahtumaton.

Virgin Orbit toivoo tulevaisuudessa laukaisevansa samanlaisia ​​raketteja kiertoradalle Cosmic Girliltä (Kuva: Virgin Orbit/kansikuvat)

Yksityinen avaruuskilpailu

Vaikka LauncherOne-raketti yksinkertaisesti 'pudotettiin' tämän testin aikana, Virgin Orbit toivoo tulevaisuudessa laukaisevansa samanlaisia ​​raketteja avaruuteen Cosmic Girliltä.

kuva paul walkerista

Richard Branson , Virgin Orbitin perustaja, twiittasi: Mikä hetki: Virgin Orbit on julkaissut Cosmic Girlin täysin rakennetun, täyteen ladatun (massiivisen!) LauncherOne-rakettimme ensimmäistä kertaa.

On edelleen epäselvää, milloin Virgin Orbit aikoo testata Cosmic Girlin raketin laukaisua.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: