Virgin Media nostaa hintoja, kun miljoonat britit kehottivat työskentelemään kotoa kolmannen lukituksen vuoksi

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Kaapeliasiakkaiden laskut nousevat 2,50 puntaa 4,50 puntaan kuukaudessa(Kuva: PA)



Miljoonat Virgin Media -asiakkaat näkevät laskunsa 44 puntaa vuodessa maaliskuusta alkaen uuden hinnankorotuksen tullessa voimaan.



Tietoliikennejätti sanoi, että tämä koskee kaikkia puhelin-, televisio- ja laajakaista -asiakkaita, jotka liittyivät verkkoon ennen 29. kesäkuuta 2020, ellei kotitalous kuulu 'haavoittuvaan' alaan. Sulkumerkki.



Haavoittuvat asiakkaat - mukaan lukien asiakkaat Virgin Median uusi Essential -laajakaistapaketti ja kiinteän verkon käyttäjät Talk Protected -paketissa - eivät kuulu hinnankorotuksiin.

Yhtiön mukaan keskimääräinen hinnannousu on 4,0%, mikä vastaa 3,63 puntaa kuukaudessa tai 43,56 puntaa vuodessa. Paketista poistuneet puhelukustannukset eivät muutu.

Useimmat laskut nousevat kuitenkin 2,50–4,50 puntaa kuukaudessa riippuen siitä, mikä paketti sinulla on.



Kiinteähintaisen tarjouksen saaneet asiakkaat, eli ne, jotka ovat edelleen sopimuksen vähimmäisajan sisällä, näkevät hintojen nousun sopimuksen päättymisen jälkeen.

Laajakaista -asiakkaat näkevät myös laskunsa nousevan (Kuva: Universal Images Group Getty Imagesin kautta)



Ne, jotka eivät ole vähimmäisajassaan - todennäköisesti siksi, että heidän sopimuksensa on päättynyt - näkevät hinnanmuutoksensa 1. maaliskuuta 2021 alkaen.

Virgin Media kertoi NEWSAM Moneyille, että se kirjoittaa parhaillaan Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaille ilmoittaakseen hinnankorotuksista.

Siinä kuitenkin sanottiin, että jos korotus vaikuttaa sinuun, voit irtisanoa sopimuksen maksamatta ennenaikaista irtisanomismaksua.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on mahdollisuus neuvotella kilpailukykyisemmästä sopimuksesta tai sinulla ei ole varaa hinnankorotukseen ja haluat purkaa sopimuksen, voit tehdä sen 30 päivän kuluessa hinnankorotusilmoituksen vastaanottamisesta.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Virgin Median tiedottaja sanoi: 'Hintojen muuttaminen ei ole koskaan helppo päätös, minkä vuoksi tämä on toisin kuin muut palveluntarjoajat, tämä on ensimmäinen kaapelihintamuutoksemme 18 kuukauteen.

'' Kirjoitamme parhaillaan kaapeli -asiakkaille, jotta he voivat kertoa näistä muutoksista avoimesti, ja jatkamme väsymätöntä työtä varmistaaksemme, että toimitamme asiakkaillemme ja pidämme heidät yhteydessä aikaan, jolloin se ei ole koskaan ollut tärkeämpää.

Katso Myös: