Virgin Media sanoo, että sen 53 brittiläistä myymälää ei avata uudelleen lukituksen jälkeen - täydellinen luettelo

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Virgin Media lakkasi palvelemasta ihmisiä iltapäivällä

Se on Virgin Median myymäläkollegoiden aikakauden loppu



Virgin Media katoaa pääkadulta, eikä suunnittele avaavansa 53 brittiläistä myymäläänsä uudelleen sen jälkeen, kun sulkutoimenpiteitä on lievennetty 15. kesäkuuta.



Kaapeli- ja televisioyhtiö ilmoitti, että sen toiminta siirtyy pois sivuliikkeistä ja lisäsi, että kaikille 341 työntekijälle, joita asia koskee, tarjotaan sen sijaan uusia rooleja.



naisten valtion eläkevoitto

Noin 300 näistä viroista on asiakaspalvelussa, yhtiö sanoi tiedotteessa.

Se lisäsi, että päätös on tehty osittain sen puhelinkeskusten menestyksen jälkeen, koska henkilökunta työskenteli kotoa lukituksen aikana.

Vielä 50 uutta roolia liittyvät lähinnä kenttämyyntirooliin.



Henkilö, joka käyttää henkilönsuojaimia (henkilökohtaiset suojavarusteet), mukaan lukien kasvonaamio varotoimenpiteenä COVID-19-tautia vastaan, kävelee uuden koronaviruspandemian vuoksi suljetun Virgin Median matkapuhelinkaupan ohi Lontoossa 4. toukokuuta 2020. - Espanjalainen Telefonica -konserni kertoi maanantaina neuvottelevansa yhdysvaltalaisen kaapeli -jättiläisen Liberty Globalin kanssa televiestintätoimintojensa yhdistämisestä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lausunnossaan Madridissa toimiva Telefonica kertoi keskustelevansa O2-mobiililiiketoimintansa mahdollisesta integroinnista ja Libertyn Virgin Mediasta, joka tarjoaa yhdistelmän televiestintä- ja televisiopalveluja ja varoittaa samalla sopimuksen päättymisestä. isketään. (Kuva: Tolga Akmen / AFP) (Kuva: TOLGA AKMEN / AFP Getty Imagesin kautta) (Kuva: Getty)

'Keskitymme tarjoamaan asiakkaiden haluamaa palvelua haluamallasi tavalla ja juuri heille sopivana ajankohtana ja paikassa', sanoo Virgin Median myyntijohtaja Rob Orr.



'Luomalla uusia työpaikkoja suosituimmille hoito- ja myyntikanavillemme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parempaa palvelua ja tukea, jota he oikeutetusti odottavat säilyttäen samalla lahjakkaat työvoimamme.'

Virgin Media on hitaasti supistanut Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivien myymälöiden ja kioskien määrää vuodesta 140 vuonna 2016.

Teleyritys palkkasi äskettäin myös 700 insinööriä, joista suurin osa työskenteli kaapeliyhtiössä, mutta jotka olivat kolmannen osapuolen yritysten palveluksessa, varmistaakseen, että sillä on henkilöstön määrä jatkaa kotikäyntejä, mukaan lukien asennukset ja korjaukset.

Yritys, joka työllistää 12 000 henkilöä, on alkuvaiheessa sulautumisessa matkapuhelinoperaattorin O2: n kanssa ja muodostaa 31 miljardin punnan kilpailijan BT: lle.

seuraava anthony joshua -taistelu

Onko paikallinen Virgin -kauppasi suljettu?

(Kuva: PA)

Ketju on vahvistanut, että kaikki sivuliikkeet pysyvät suljettuina lukituksen jälkeen. Tässä on täydellinen luettelo sivustoista, joita asia koskee.

Blackburn -myymälä

Blackpool -kauppa

Bournemouthin kauppa

Brightonin kauppa

Chathamin kauppa

Exeterin kauppa

Falkirk -kauppa

onko terry wogan kuollut

Gloucester -kauppa

mitä tapahtui Viola Beachille

Grimsbyn kauppa

Harlow -myymälä

Huddersfieldin kauppa

Leeds St Johns -kauppa

Maidstone -myymälä

Nottingham Victoria -kauppa

Swindonin kauppa

Wigan -myymälä

Worthing -myymälä

Dalstonin kioski

Ealing -kioski

kookosjäätelö Dragons den

Edgware -kioski

Harmaa kioski

Lincolnin kioski

Romford -kioski

Stoken kioski

Walsall -kioski

Katso Myös: