Anthony Joshua vastaan ​​Oleksandr Usyk taistelupäivä ja -paikka sovittiin

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Anthony Joshua taistelee Oleksandr Usykia vastaan ​​Tottenham Hotspur -stadionilla syyskuussa.



Joshua valmistautui mestaruuden yhdistämiseen ottelua vastaan ​​Tyson Furya vastaan ​​Saudi -Arabiassa 14. elokuuta, mutta Fury määrättiin sitten kohtaamaan Deontay Wilder kolmannen kerran.



Tämä jätti Joshuan promoottorin Eddie Hearnin etsimään vastustajaa Joshuan kanssa pakollisen haastajan Usykin kanssa.



Ukranilainen on 18-0, ja häntä pidettiin yhtenä punnan kilon parhaista taistelijoista maailmassa, kun hän taisteli risteilijäpainoa vastaan ​​ja voitti Tony Bellewin ja Mairis Briedisin kaltaiset.

Hän nousi raskaansarjaan vuoden 2019 lopussa voittamalla Chazz Witherspoonin ennen kuin vakiinnutti asemansa WBO: n pakollisena haastajana ja voitti Derek Chisoran viime halloweenina.

Anthony Joshua puolustaa vyöään Oleksandr Usykia vastaan

Anthony Joshua puolustaa vyöään Oleksandr Usykia vastaan



Usyk oli lähellä sopimusta päästäkseen taistelemaan Joe Joycen kanssa väliaikaisesta tittelistä, kun taas Fury ja Joshua saivat päätökseen kahden taistelun - mutta Usyk kohtaa sen sijaan Joshuan Spursin kotona, raportoi Sky Sports News.

Joshua taisteli viimeksi joulukuussa, kun hän pysäytti Kubrat Pulevin yhdeksännellä kierroksella hallitsevan esityksen jälkeen.



Hän oli suunnitellut taistelua viime kesänä, mutta koronavirusrajoitukset viivästyttivät taistelua kuusi kuukautta.

Usyk ja Joshua molemmat voittivat kultaa Lontoon olympialaisissa vuonna 2012, kun ukrainalainen voitti raskaansarjassa, kun taas Joshua otti superraskaansarjan arvosanat.

Vuonna 2018 Usyk yhdisti risteilijäpainot divisioonan voittamalla Tony Bellewin voitettuaan kolme neljästä mestaruudesta World Boxing Super Seriesin aikana.

Hän ei ole toistaiseksi sytyttänyt maailmaa raskaansarjassa, mutta hänen vauhtiaan ovat pysäyttäneet rajoitukset, jotka pitivät hänet poissa kehästä lähes vuoden ajan debyyttinsä painon ja taistelun välillä Chisoran kanssa.

Samaan aikaan Joshua katsoi aggressiivista parasta Pulevia vastaan ​​joulukuussa - pudotti vastustajansa useita kertoja ennen raakaa tyrmäystä kotifaniensa iloksi.

Hän oli näyttänyt heikolta turvallisessa suorituksessaan Andy Ruiz Jr: tä vastaan ​​heidän uusintaottelussaan vuotta aiemmin, kun amerikkalainen oli pysäyttänyt hänet aiemmin vuonna Madison Square Gardenissa Yhdysvaltain debyyttinsä aikana.

Nyt on odotettavissa, että jos Fury voittaa Wilderin trilogiassaan 24. heinäkuuta - ja Joshua tekee sopimuksen Usykin kanssa - yhdistymiskilpailu järjestetään joulukuussa.

Katso Myös: