Vodafone-asiakkaat voivat nyt pyytää Alexaa soittamaan puheluita Amazon Echo -kaiuttimiensa kautta

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Vodafone on ilmoittanut, että asiakkaat voivat nyt soittaa ja vastaanottaa puheluita Amazon Echo -kaiuttimien kautta käyttämällä Alexa voice assistant.



David Bowien kuolinsyy

Linkittämällä matkapuhelinnumeronsa Alexa-tiliinsä Vodafone-asiakkaat voivat soittaa kaikille yhteystiedoilleen hands free -palveluun käyttämällä olemassa olevaa matkapuhelinliittymää.



Joten olitpa kiireinen kotitöissä tai aterian laittamisessa, sinun ei tarvitse lopettaa tekemääsi ja nostaa puhelinta.



Asiakkaat voivat päättää, mitkä heidän Echo-laitteistaan ​​soivat, ja he voivat kytkeä saapuvan soittoäänen päälle tai pois päältä milloin tahansa.

Se toimii myös, jos olet kadottanut älypuhelimesi tai sen akku on lopussa, ja jos olet pulassa, voit soittaa hätänumeroihin suoraan Alexa-kaiuttimesi kautta.

'Olemme tietysti ylpeitä voidessamme tarjota tämän palvelun ensimmäisinä maailmanlaajuisesti, mutta mikä tärkeintä, tarjoamme asiakkaillemme toisen helpon tavan pitää yhteyttä', sanoi Max Taylor, Vodafone UK:n kuluttajajohtaja.



'Vodafone UK -asiakkaat voivat nyt hyödyntää matkapuhelimen puhelukorvauksia, luopumalla lankapuhelimistaan ​​ja integroidun osoitekirjan avulla soittaa tai vastaanottaa puheluita Alexa-laitteiden kautta kotona.'

Palvelu toimii Vodafone OneNumberilla, joka on ilmainen kaikille Red pay -asiakkaille.



OneNumberin avulla asiakkaat voivat jakaa matkapuhelinliittymänsä datan, minuutit ja tekstiviestit useiden laitteiden, kuten Alexan tai älykellon, kanssa.

Jos haluat soittaa tai vastaanottaa puheluita Vodafone OneNumberilla Alexa-yhteensopivalla laitteella, sinun tarvitsee vain kysyä. Esimerkiksi: 'Alexa, soita äidille'.

(Kuva: AFP/Getty Images)

Alexa-käyttäjät, jotka eivät käytä Vodafonea tai joilla ei ole OneNumber-matkapuhelinliittymää, voivat myös soittaa lähteviä puheluita useimpiin matkapuhelin- ja lankapuhelinnumeroihin Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa Echo-laitteidensa tai Alexa-sovelluksen kautta.

'Tämä on vain yksi tapa, jolla Amazon jatkaa Alexa Communication -palvelumme laajentamista, mikä tekee asiakkaidemme entistä helpommaksi pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin ympäri maailmaa', sanoi Brian Oliver, Alexan viestintäjohtaja.

Uutiset tulevat ennen Vodafonen 5G-verkon lanseerausta, jonka yritys väittää olevan 4-5 kertaa nopeampi kuin sen 4G-verkko ja tarjoaa jopa 400 Mbps latausnopeuden.

Verkko otetaan käyttöön Birminghamissa, Bristolissa, Cardiffissa, Glasgow'ssa, Manchesterissa, Liverpoolissa ja Lontoossa 3. heinäkuuta, ennen kuin se otetaan käyttöön muissa Ison-Britannian kaupungeissa myöhemmin tänä kesänä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: