Vodafone lanseeraa uuden laajakaistan nopeuden takuun - ja voit saada välittömän hyvityksen, jos se pettää

Vodafone Group Plc

Horoskooppi Huomenna

Vodafone on lanseerannut uuden laajakaistapalvelun asiakkailleen - ja se lupaa erittäin nopeita nopeuksia - tai rahat takaisin.



Tästä kuusta lähtien yritys tarjoaa kaikille uusille ja päivitettäville laajakaistan kotikäyttäjille 'taatun lopullisen nopeuden'. - mutta vain valikoiduissa pakkauksissa olevat.



Päällä Vodafonen Superfast 1 -paketti , asiakkaille taataan vähimmäisnopeus 25 Mbps, kun taas ne Supernopea 2 paketti saa nopeuden vähintään 55 Mbpsii.



Vodafone - jolla on 19,3 miljoonaa laajakaistayhteyttä maailmanlaajuisesti - sanoi olevansa niin varma, että se pystyy toimittamaan sen, että jokainen lupauksesta pettynyt saa heti 15%: n hyvityksen kuukausilaskustaan.

Asiakkaiden tarvitsee vain vaatia Vodafone Broadband -sovelluksen kautta saadakseen automaattisen hyvityksen.

billie piper chris evans

Vodafone UK: n toimitusjohtaja Nick Jeffery sanoi: 'Olipa perhe tai pieni yritys, asiakkaat haluavat taatun laajakaistanopeuden, johon he voivat luottaa.



'Siksi julkaisemme äärimmäisen nopeustakuun. Olipa sitten äiti, isä ja lapset, jotka suoratoistavat elokuvaillan viimeisimmän menestyksen, tai pienyrityksen omistajan videoneuvottelut asiakkaiden kanssa, he voivat luottaa meihin. '

Mitä paketteja sisältyy?

Vain valikoidut supernopeat ja kuitulaajakaistapaketit sisältyvät hintaan (Kuva: AFP)



Jos haluat liittyä Vodafonen lupaukseen - tai sinulla on jatkuva sopimus Vodafonen kanssa (koska sopimuksesi on päättynyt) -, alla on hinnat, jotka maksat. Kun rekisteröidyt, Vodafone antaa aluksi nopeusarvion osoitteestasi/kiinteistöstäsi.

Vodafonen nopeuslupaus koskee:

  • Supernopea 1: (jopa 38 Mbps) takaa 25 Mbps: n vähimmäisnopeuden 23 puntaa/kuukausi

    joey morrison itä-Lontoossa
  • Superfast 2 (jopa 76 Mbps) takaa 55 Mbps: n vähimmäisnopeuden 28 puntaa/kuukausi.

Jos olet jo Vodafone -mobiiliasiakas, voit myös saada 2 puntaa kuukaudessa laskustasi. Tämän lisäksi saatetaan veloittaa 60 punnan uuden linjan asennus- ja reitittimen toimitusmaksu (9,99 puntaa).

Mistä tiedän, jos nopeus ei vastaa toisiaan?

kyselyn lataus

Kärsitkö hitaasta laajakaistasta?

Yli 500 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Vodafonen asiakkaat voivat ladata Broadband -sovelluksen osoitteesta ios taitarkistaa niiden nopeudet.

jokerin julkaisupäivä uk

Voit tarkistaa nopeutesi & apos; info & apos; ja jos se näyttää takuuta pienempää nopeutta, voit hakea alennusta automaattisesti.

En ole Vodafonen asiakas - entä minä?

Laajakaistapalvelujen tarjoajien on pian annettava asiakkaiden poistua rangaistuksetta, jos niiden luvatun nopeuden saavuttaminen kestää kauemmin kuin kuukauden.

Toukokuusta 23 alkaen 2018 yritysten on annettava taattu vähimmäisnopeus myyntipisteessä, Ofcom sanoi.

Jos nopeus laskee alle luvatun tason, heillä on 30 päivää aikaa parantaa suorituskykyä, ennen kuin heidän on annettava asiakkaan poistua rangaistuksetta.

Uusia laajakaistamuutoksia tulossa toukokuussa

  • Uusia oikeuksia poistua rangaistuksista, jos et saavuta luvattuja nopeuksia
  • Oikeus poistua myös televisio- ja puhelutarjouksestasi, jos olet pakettisopimuksessa
  • Lain vaatimus antaa realistisempia huippunopeuden tietoja myyntipisteessä. Tämän on heijastettava yritysten kiireisiä aikoja klo 20–22 tai 12–14.

Kuinka nostaa esille hidas laajakaista

Tällä hetkellä palveluntarjoajilla on rajattomasti aikaa ratkaista ongelma ennen kuin asiakkaat voivat irtisanoa sopimuksensa, jos nopeus laskee alle taatun vähimmäistason. Jos saat huonon sopimuksen, voit tehdä asialle jotain.

Lue lisää

Lisää kuluttajan oikeuksia selitetty
Hidas - tai olematon - laajakaista Maksettu lomaoikeus Korvaus lennon viivästymisestä Toimitusoikeudet - saat rahasi takaisin
  • Tee nopeustesti. Ota kuvakaappaus aina kun tarkistat. Tässä kuinka tarkistaa laajakaistan nopeutesi .

  • Kysy vaihtoehtoja. Keskustele palveluntarjoajan kanssa, voit pyytää jotain nopeuden lisäämiseksi, maksujen pienentämiseksi - tai he voivat jopa korjata asian.

    onko jää paha koirille
  • Ota se korkeammalle. Vieläkään ole onnellinen? Tee valitus, mutta kannattaa esittää väitteesi yksinkertaisesti.

  • Jos haluat irtisanoa sopimuksen, todista huonosta palvelusta ja pyrkimyksistäsi selvittää se. Laajakaistan nopeutta ei taata, mutta voit väittää, että et saa maksamaasi palvelua, koska se häiriintyy jatkuvasti.

Katso Myös: