Westworld-tyyliset seksibotit voivat pian olla todellisuutta sen jälkeen, kun tekoälysovellus on kehitetty luomaan 'rakkausnukkeja'

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Keinotekoiset älykkäät seksirobotit, joilla on persoonallisuutta ja jotka voivat muodostaa ihmissuhteita - samanlaisia ​​kuin HBO-sarjoissa kuvatut Westworld - voi pian olla todellisuutta.



Abyss Creations, RealDoll-seksbotin takana oleva yritys, joka on noussut otsikoihin eläväinen ulkonäkö ja 'täysin toimivat' sukuelimet , on julkaissut Harmony AI -nimisen sovelluksen, jonka se väittää antavan sen silikonituotteelle 'aivot'.



Abyssin tytäryhtiön mukaan sovellus käyttää tekoälyä ja koneoppimista muistaakseen keskeiset tosiasiat käyttäjästä ja luodakseen 'vahvan simulaation parisuhteelle tai ystävyydelle'. Realbotix .



Käyttäjät voivat räätälöidä RealDoll-persoonallisuutensa sovelluksella valitsemalla 18 persoonallisuuden piirteestä, kuinka onnellinen, ujo, sensuelli, hauska, mustasukkainen, mielialainen tai puhelias se on.

kara tointon ja artem chigvintsev 2013

(Kuva: Instagram/abyssrealdoll Seuraa)

Kun seksirobotin persoonallisuus on määritetty, käyttäjä voi olla vuorovaikutuksessa sen kanssa pelkällä äänellä.



Sovellus käyttää algoritmeja sanelemaan seksibotin yleistä mielialaa - joten jos olet ystävällinen ja tarjoat sille kohteliaisuuksia, sen halutaso nousee, mutta jos loukkaat häntä ja sanot epäystävällisiä asioita, sen halutaso laskee.

Ajan myötä RealDoll kiintyy ja liittyy enemmän käyttäjään, kunnes lopulta voidaan saavuttaa 'rakastumisen täydellinen simulaatio', Realbotixin mukaan.



(Kuva: Instagram/abyssrealdoll Seuraa)

selena gomez ja justin bieber 2014

'Monet asiakkaistamme luottavat suuressa määrin mielikuvitukseensa pakottaakseen kuviteltuja persoonallisuuksia nukkeihinsa', yhtiön toimitusjohtaja Matt McMullen kertoi. Digitaalitrendit aikaisemmin tänä vuonna.

'Harmony AI:n avulla he voivat itse luoda nämä persoonallisuudet sen sijaan, että heidän pitäisi kuvitella niitä.

'He voivat puhua nukeilleen, ja tekoäly oppii niistä ajan myötä näiden vuorovaikutusten kautta, mikä luo vaihtoehtoisen suhteen muodon.

kahvikuppien koot uk

(Kuva: Instagram/abyssrealdoll Seuraa)

'Tekoälyn kanssa käytävien keskustelujen laajuus on varsin monipuolinen, eikä se rajoitu seksuaalisiin aiheisiin.'

Harmony AI -sovellus, joka on saatavana vuositilauksena 20 dollarilla (16 puntaa), voidaan ladata nyt Realbotix-verkkosivustolta. Applen rajoitusten vuoksi se on tällä hetkellä saatavilla vain Android-käyttäjille.

Sovelluksella voidaan myös luoda täysin muokattavissa oleva 3D-avatar sexbotistasi – jossa on lukemattomia vaihtoehtoja vartalon muotoon ja kokoon, ihonväriin ja ominaisuuksiin – muokata ja muuttaa sen ääntä sekä valita sen vaatteet, hiukset ja meikki.

Instagram

Realbotix väittää, että tekoäly rakennetaan lopulta robottipäihin, jotka voidaan asettaa RealDoll-rungoille. Pelkästään päiden odotetaan maksavan suurimman osan 10 000 dollarista (noin 8 000 puntaa).

Vaikka näyttää siltä, ​​että tällä hetkellä kehitetään vain naisrobotteja, McMullen väittää, että sovelluksen perusta on sukupuoleton.

olen julkkis äänestää pois

Kun 'sovelluksen miesversio on valmis, tilaajat voivat helposti valita eri sukupuolet luodessaan tekoälyänsä', hän kertoi julkaisulle. Seksin tulevaisuus helmikuussa.

(Kuva: Instagram/abyssrealdoll Seuraa)

Abyss's Harmonyn rakkausnuket menevät vastakkain Samanthan kanssa , keinotekoisesti älykäs seksinukke, jonka on kehittänyt Barcelonassa toimiva insinööri Sergi Santos.

Santosin mukaan Samantha pystyy luomaan emotionaalista läheisyyttä ja edetä eri muodoissa, 'romanttisesta' 'perheeseen' ja 'seksikkään'.

Nukke reagoi myös kosketukseen eri kehon alueilla - mukaan lukien kädet, lantio, rinnat ja G-piste. 'Seksuaalisen tilan lopullinen tavoite on saada hänet saamaan orgasmi', Santos sanoi.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: