Wetherspoon laajentaa pihvi- ja curryklubeja seitsemään päivään viikossa valtavassa menuvalikossa

Vesilusikat

Horoskooppi Huomenna

Wetherspoon

Wetherspoonin pihvitarjous on yleensä saatavilla vain tiistaina(Kuva: Wetherspoon)



JD Wetherspoon laajentaa pihvi-, curry- ja kala- ja siruklubipäivän ateriatarjouksiaan niin, että ne toimivat seitsemänä päivänä viikossa.



Tällä hetkellä pelaajat voivat tilata Steak Club -listalta vain tiistaisin, Curry Clubista torstaisin ja Fish Friday -perjantaisin.



Jokaisen avulla voit säästää rahaa, kun tilaat lautasen tai ruokaa ja juomaa kiinteästä valikosta - mutta vain niiden määrittämillä päivillä.

Wetherspoon kuitenkin laajentaa tarjouksia maanantaista (21. kesäkuuta) kaikkiin 870 pubiinsa.

Hinnat vaihtelevat sijaintisi mukaan - mutta kun The NEWSAM tarkasteli joitakin ruokalistoja tänään, huomasimme, että Curry Club -aterian ja alkoholijuoman hinnat vaihtelivat 7,95–8,95 puntaa tai virvoitusjuoman 6,65–7,65 puntaa.



Pihvien hinnat vaihtelevat Wetherspoon -pubien välillä

Pihvien hinnat vaihtelevat Wetherspoon -pubien välillä (Kuva: Wetherspoon)

Tai Steak Clubille aterian ja alkoholijuoman hinta oli 9,15–10,15 puntaa tai virvoitusjuomasta 7,85–8,85 puntaa.



Fish Clubin hinnat vaihtelivat välillä 8,15–9,15 puntaa Fish Clubilla alkoholijuomalla tai 6,85–7,85 puntaa ilman viinaa.

Sunnuntai-brunssi korvataan myös koko päivän brunssilla, joka on saatavilla myös seitsemänä päivänä viikossa valikon täydennyksen jälkeen.

Myös muut Wetherspoon-ruokalistan ateriat, kuten viiden papun chili ja Wiltshire-kinkku, munat ja sirut, sisältävät nyt myös juoman.

Tämä tarkoittaa, että kaikki Wetherspoon -ruokalistan pääateriat toimitetaan juomalla aamiaista lukuun ottamatta.

suojalasilaatikon sisarukset ellie ja izzi

Aiemmin vain valikoiduilla aterioilla - kuten sen hampurilaisvalikoimalla - oli mahdollisuus lisätä juoma tiettyyn hintaan.

Kun sen booserit avattiin uudelleen ulkona ruokailemaan 12. huhtikuuta, tietyt menu -klassikot, kuten pihvit ja curry, poistettiin väliaikaisesti valikosta.

Mutta pubiketjun tiedottaja kertoi The NEWSAMille, että nämä siirrettiin takaisin 17. toukokuuta, jolloin vieraanvaraisuusyritykset saivat avata ovensa uudelleen.

Toimitusjohtaja John Hutson sanoi: Olemme vakuuttuneita siitä, että asiakkaamme toivottavat mahdollisuuden nauttia Club -aterioistamme aina eikä vain tiettyinä päivinä, kuten on aina ollut.

Klubiateriat tarjoavat upeita aterioita erinomaisilla hinnoilla, ja odotamme palvelevamme niitä asiakkaillemme koko viikon maanantaista 21. kesäkuuta alkaen.

Onko valikko ravistellut hyviä uutisia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa

Katso Myös: