Wetherspoon avaa 860 pubia uudelleen sisätiloissa 17. toukokuuta - säännöt, mukaan lukien NHS -sovellus ja varaukset

Vesilusikat

Horoskooppi Huomenna

Jokaisessa pubissa on erilliset sisään- ja uloskäynnit

Jokaisessa pubissa on erilliset sisään- ja uloskäynnit(Kuva: PA)



Pubiketju JD Wetherspoon on vahvistanut suunnitelmansa avata kaikki 860 pubia uudelleen sen jälkeen, kun pääministeri antoi vieraanvaraisuusyrityksille mahdollisuuden käydä kauppaa jälleen sisätiloissa maanantaista lähtien.



Uusien sääntöjen mukaan asiakkaiden on skannattava NHS Covid -sovellus sisäänkäynnillä ja käytettävä maskeja, kun ne eivät istu, koska taistelu Covidia vastaan ​​jatkuu.



Kaikilla sivuliikkeillä on yksisuuntaiset järjestelmät sosiaalisen etäisyyden mahdollistamiseksi-ja vieraat saavat istua sisällä, vaikka kuuden sääntöä sovelletaan edelleen.

Toisin kuin Rivas, asiakkaiden ei tarvitse varata etukäteen, mikä tarkoittaa, että se tulee ensin tullutta palvellaan ensin kaikissa myyntipisteissä.

Jokaisen pubin ympärillä on myös keskimäärin 10 käsidesiä, mukaan lukien sisäänkäynnit asiakkaiden ja henkilökunnan käyttöön. Asiakkaita pyydetään käyttämään niitä myymälöihin tullessaan.



Pääministeri kertoi pubien, baarien ja ravintoloiden omistajille, että he voivat avata istuinalueita maanantaista alkaen

Pääministeri kertoi pubien, baarien ja ravintoloiden omistajille, että he voivat avata istuinalueita maanantaista alkaen (Kuva: Getty Images)

kuinka paula yates kuoli

Jokaisen työntekijän on täytettävä ja allekirjoitettava päivittäinen terveyskyselykysely vahvistaakseen olevansa työkykyinen. Tämä sisältää lämpötilan mittaamisen käyttämällä digitaalista lämpömittaria.



Omistettu henkilökunta valvoo pubia säännöllisin väliajoin sosiaalisen etäisyyden säilyttämiseksi, ja ovella on henkilökunnan jäsen ruuhka -aikoina.

Pubit käyttävät yhtä sisäänkäyntiä, jossa on erillinen uloskäyntiovi mahdollisuuksien mukaan.

Asiakkaiden sisään- ja uloskäynnit merkitään lattiatarroilla ja/tai esteillä, ja siellä on selkeät painetut tiedot, jotka opastavat asiakkaita heidän saapuessaan pubeihin.

Jokaisella haaratoimistolla on työntekijä, joka työskentelee kokopäiväisesti (kaksi tai useampia henkilöitä pubia kohden kattamaan kaikki aukioloajat) puhdistamaan kaikki yhteyspisteet aukioloaikoina.

Näitä ovat ovenkahvat, allergeenitietonäytöt, korttimaksuautomaatit ja käsikaiteet.

arsenal vs cardiff tv-kanava

Koko menu tulee myös takaisin ensimmäistä kertaa lähes vuoteen - curry -illat ja ateriaklubit tekevät täyden paluun.

Wetherspoonin tiedottaja Eddie Gershon kertoi The NEWSAMille, että ketju odottaa tervetulleita vieraita.

Baarissa on käytettävä naamioita

Odotamme innolla maanantaita ja avaamme kaikki ne pubit, jotka eivät ole voineet avata maaliskuun puolivälin jälkeen, hän sanoi.

Yhteensä noin 860 872 Wetherspoon -pubista avataan.

Odotamme innolla takaisin asiakkaita ja henkilökuntaa.

Samat turvamenettelyt ovat olleet voimassa pubien uudelleen avaamisen jälkeen heinäkuussa 2020.

Asiakkaita pyydetään käyttämään Wetherspoon -tilaus- ja maksusovellusta aina, kun se on mahdollista, tai maksamaan baarissa luotto-/maksukortilla ja kontaktittomana, vaikka käteinen silti hyväksytään.

Henkilökunta luovuttaa kaikki juomat, joilla on lasin pohja, ja sovelluksen tilauksesta ne toimitetaan pöydälle tarjottimelle ja asetetaan lasin pohjaa käyttäen.

Ruoka toimitetaan pöydälle lattian henkilökunnan jäsenen toimesta.

Pubit tarjoavat myös pusseja ketsupille, majoneesille, suolalle ja pippurille tavanomaisten maustepullojen sijasta.

Pubin ympärillä on keskimäärin 10 käsien desinfiointiainetta, myös sisäänkäynnillä asiakkaiden ja henkilökunnan käytössä

Pubit ovat avoinna sunnuntaista torstaihin klo 8.00-24.00 ja perjantaisin ja lauantaisin klo 8.00-1.00.

Avaamisen välissä on uuden sivuliikkeen, The Buck Innin, syntyminen Northallertonissa, Aurinko raportteja.

Kuitenkin yhteensä kuusi pysyy suljettuna - nämä ovat nimittäin lentokentillä tai konferenssikeskuksissa sijaitsevia, joissa asiakkaiden odotetaan pysyvän nyt.

Suljetut myyntipisteet sijaitsevat Stanstedin, Doncasterin, Edinburghin ja Glasgow'n lentokentillä sekä kaksi pubia NEC: ssä, Birminghamissa.

Neljäsataa kolmekymmentäkahdeksan Wetherspoon-pubia Englannissa on jo avoinna, mutta yhtiö sanoi, että 17. toukokuuta alkaen tehdyt uudet muutokset sisältävät enemmän valikkovaihtoehtoja ja lisää istumapaikkoja sisätilojen avaamisen vuoksi.

Ensi viikosta lähtien vieraat voivat kokoontua jopa 30 hengen ryhmissä ulkona ja kuuden sääntö tulee voimaan sisätiloissa.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

gemma atkinson ja gorka

Katso Myös: