Paula Yatesin tuska, kun hänet irrotettiin lapsista Michael Hutchencen kuoleman jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Paula Yates & apos; viimeiset vuodet kärsivät kurjuudesta, kun hän kärsi useita sydänsärkyjä ennen ennenaikaista kuolemaansa alkaen rakkaansa Michael Hutchencen itsemurhasta.



Hän nousi ensimmäisen kerran kuuluisuuteen Channel 4: n kuplivan blondin juontajana ja näyttää putkeen, jossa hän jäi Sir Bob Geldolfin silmiin.



Parista tuli showbiz -voimapari, joka meni myöhemmin naimisiin ja sai kolme yksilöllisesti nimettyä lasta; Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom ja Little Pixie.



Mutta vuonna 1995 rakastava perhe hajosi ja Paula teki otsikoita Bobin jättämisestä sydänsuru INXS -rokkari Michael Hutchencen luo.

Sir Bob ja Paula olivat naimisissa 10 vuotta, ennen kuin hän putosi päälaelleen INXS -rokkari Michael Hutchencen kanssa (Kuva: Getty Images)

Paula ja Michael flirttailivat myrskyssä Suurella aamiaisella (Kuva: Youtube)



Muutto tuli sen jälkeen, kun katsojat kelloivat kuplivan seksuaalisen kemiansa Suurella aamiaisella, jossa Paulan avaus oli reipas ja Michael sai huokauksen huolestuttavista housuista. & Apos;

Kaksikko jatkoi flirttailuaan toistensa kanssa Paulan kanssa kikatellen hallitsemattomasti, kun Michael katsoi hänen silmiinsä, jalat kietoutuivat sängylle.



Heidän vetovoimansa oli kiistaton ja varmasti epämiellyttävä katsella Paulan aviomiestä Bobia, jonka hän päätti lähteä pian.

Myöhemmin Paula synnytti tyttärensä Heavenly Hiraani Tiger Lily, mutta vain 14 kuukautta myöhemmin rocktähti löydettiin hihnastaan ​​ripustettuna Sydneyn hotellihuoneesta.

Paula jätti kymmenen vuoden aviomiehensä etsimään romantiikkaa rokkitähti Michaelin kanssa (Kuva: Getty Images)

onko Peter kaylla leukemia

Tuhottu Paula kieltäytyi hyväksymästä kuolintarkastajan tuomiota, jonka mukaan Michaelin kuolema oli ollut itsemurha.

En anna lapseni kasvaa ajatellen, että hänen isänsä jätti hänet. Hän ei olisi jättänyt vauvaamme, hän rakasti häntä liikaa ', protestoi Paula, joka väitti, että kuolema oli väärän auto-eroottisuuden teko.

kun seuraava pyhäpäivä

- Odotin niin kauan Michaelia ja hän kuoli. Nyt minun on odotettava niin kauan häntä taas ', hän nyyhkytti.

Mutta Paula halusi olla rakastajansa kanssa yli kolme vuotta myöhemmin, kun hän kuoli kuolemaan johtaneeseen huumeiden yliannostukseen.

Ja hänen viimeiset vuotensa olivat kaukana onnellisista.

Paula sanoi, että Michael rakasti olla isä tyttärelle Tiger Lilylle eikä olisi koskaan ottanut henkensä (Kuva: Getty Images)

Paulan ollessa vielä kipeytymässä Michaelin kuolemasta Paula joutui suurempaan kuohuntaan, kun kävi ilmi, että hänen biologinen isänsä ei ollut tv -tähti Jess Yates, kuten hän oli kasvanut uskomaan, vaan Opportunity Knocks Hughie Green.

Uutinen paljastettiin lehdistössä kuusi kuukautta Greenin kuoleman jälkeen, ja evättiin Paulalta mahdollisuus puhua hänen kanssaan.

Vuotta myöhemmin Paula menetti kolmen tyttärensä yhteishuoltajuuden Bob Geldofin kanssa, kun Boomtown Rats -laulaja haki täyden käyttöoikeuden.

Bob huolehti tytöistä kouluaikana, ja Paula sai nähdä heidät vain lomien aikana.

Sitten hän kohtasi toisen huoltajuustaistelun nuorin tyttärensä Tiger Lilyn suhteen hänen suhteestaan ​​Hutchenceen.

Bob Geldof ja Paula Yates

Bob haki lastensa täyden huoltajuuden Paulan kanssa Michaelin kuoleman jälkeen (Kuva: Photoshot/Getty Images)

Lapsen isän isoisä Kell Hutchence aloitti menettelyn Australiassa yksinhuoltajuuden saamiseksi, kun hän esitti huolensa Paulan elämäntavasta.

Henkilökohtaisessa elämässä jatkuvan kaaoksen keskellä Paula kärsi hermoromahduksesta ja haki hoitoa erikoisklinikalta.

Vierailunsa aikana hän muodosti romanttisen suhteen potilaaseen, joka myi tarinansa tabloidilehdelle eron jälkeen.

m& on kaikkien aikojen paras hampurilainen

Paula kärsi useita vaikeuksia kuolemaansa edeltävinä vuosina (Kuva: NEWSAMpix)

Paula kuoli 17. syyskuuta 2000 tyttärensä Pixien kymmenentenä syntymäpäivänä ja kolme vuotta Michael Hutchencen kuoleman jälkeen kotonaan Notting Hillissä sankaritar ahmimisen jälkeen.

Hän oli palannut Länsi -Lontooseen lyhyen tauon jälkeen Hastingsissa puhdistaakseen päänsä.

Yksi viimeisistä ihmisistä, jotka näkivät hänet elossa, oli entinen haikarariippuvainen, jonka kanssa hän ystävystyi Priory -istunnon aikana.

Belinda Brewin sanoi myöhemmin tietävänsä heti, että Paula oli käyttänyt huumeita nähdessään hänet.

tiikerililja

Tiger Lily oli äitinsä Paulan kanssa, kun hän kuoli

'Hän oli hieman hämmästyttävä, hänen silmäluomet olivat roikkuvat, hän oli hieman epäjohdonmukainen', hän kertoi tutkintaan ystävänsä kuolemasta.

'Minä sanoin:' Mitä helvettiä teet tämän kaiken tämän ajan jälkeen? ' Hän ei ollut käyttänyt huumeita, laittomia huumeita, lähes kahteen vuoteen. Hän sanoi, että se oli paineita palata Lontooseen. '

Sitten Belinda kylvi Paulan, joka oli oksentanut, ennen kuin hän jätti hänet 'johdonmukaiseen'. osavaltio yhdessä tuolloin nelivuotiaan tyttären Tiger Lilyn kanssa.

Belinda ei tiennyt, Charlotte Korshak, entinen heroiiniriippuvainen, oli yläkerrassa Paulan talossa koko vierailun ajan.

Korshak kertoi tutkimukselle, että Paula oli ottanut ajoittain heroiinia, kokaiinia, ekstaasia ja happoa. mutta hän lähti talostaan ​​Belindan jälkeen Paulan kanssa todella hyvällä tuulella.

Pixie ja Fifi Geldof tukevat sisar Tiger Lilyä (vasemmalla) valmistuessaan yliopistosta vuonna 2017 (Kuva: Ylpeä Pixie ja Fifi Geldof heittävät tukensa säteilevän puolisiskon Tiger Lily Hutchencen taakse)

uusi 5€ aa

Peaches Geldof kuoli huumeiden yliannostukseen huhtikuussa 2014

Paulan ruumiin löysi myöhemmin hänen pitkäaikainen ystävänsä Josephine Fairley Sams.

Josephine oli huolissaan, kun hän soitti taloon kolme kertaa, ennen kuin Tiger Lily vastasi ja kertoi hänelle, että hänen äitinsä nukkui.

Huolestuneena Josephine ryntäsi Paulan kotiin ja joutui pyytämään Tiger Lilyä päästämään hänet sisään. Heti kun hän näki 41-vuotiaan Paulan, hän tiesi heti, että hänen ystävänsä oli kuollut.

Hän sanoi: 'Hän oli alasti, puoliksi ja puoliksi sängystä ja erittäin outo väri ihmiselle.'

Tutkiessaan hänen kuolemaansa paljastui, että Paula kuoli 'typerästä ja varovaisesta'. humalahakuinen.

Oikeustutkija Paul Knapman sanoi, että hänen hätkähdyttävä määrä ei olisi tappanut riippuvaista, vaan 'hienostunut heroiinin ottaja'. Paula ei suvainnut lääkettä.

Katso Myös: