Mitä Adam Johnson TODELLA ajatteli 15-vuotiaasta uhrista, joka paljastettiin vankilassa-verrattuna siihen, mitä hän kertoi oikeudessa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Adam Johnsonin todelliset tunteet on paljastettu vankilasta vuotaneesta järkyttävästä videosta(Kuva: Getty Images Europe)



Vuotanut videomateriaali, jossa jalkapalloilija Adam Johnson kerskuu vankilaisvangeille, että hän toivoisi RAPEDin 15-vuotiaan koululaisen uhrinsa saavan kritiikkiä.



Raiskauksenvastaiset kampanjat ja lastensuojeluyrittäjät ovat syyttäneet Sunderlandin ja Englannin entistä tähteä, joka on kuuden vuoden vankeustuomio seksuaalisesta toiminnasta alaikäisen tytön kanssa.



Monet huomauttavat, että näkemykset, joita Johnson, 29, ilmaisi kuvamateriaalissa - kuvattiin salaa matkapuhelimella, kun hän oli vankilassa, pyykki juttelemassa muiden viiveiden kanssa - toisin kuin ilmeinen katumus, jonka hän osoitti oikeudenkäynnissään.

Sen lisäksi, että hän toivoo, että hän raiskasi alaikäisen uhrinsa perustellakseen hänelle tuomitun kuuden vuoden tuomion, hän väittää myös, että nainen oli provosoivasti pukeutunut ja väittää edelleen, että häntä jahdataan. häntä.

Johnsonin voidaan myös nähdä tekevän karkeita eleitä uhrinsa suhteen - ja väittäen, että hän olisi saanut vain varoituksen poliisilta, jos hän ei olisi kuuluisa - ensimmäisessä julkaisussaan Aurinko.



Vaikka hänen lakitiiminsä on väittänyt, että Johnson on katkera rikostensa jälkeen - jotkut tänään väittävät, että Johnson on itse asiassa paljastettu ylimieliseksi valehtelijaksi, kun verrataan näitä katumuksen väitteitä siihen, mitä hän sanoo elokuvassa.

Johnson ansaitsi Englannille 12 ottelua - mutta valittaa, että hänen ei enää sallita pelata maassa (Kuva: Getty Images Europe)



Mitä salaiset kuvat paljastavat:

Vuotavan elokuvan eräässä vaiheessa eräs vanki huomauttaa: 'Ei ole niin, että sinä raiskaisit hänet tai olisit sellainen?

Englannin entinen tähti Johnson nähdään hymyilevän ennen kuin nauraa ja sanoo: 'Ei, toivon, että olisin tehnyt sen kuuden vuoden ajan (vankilassa).

Elokuvamateriaalissa Johnson kiistää rikoksensa 'f ** k all' - menemällä tarkemmin keskusteluun vangin kanssa.

Vanki: Kuinka kauan sinulla on, kuusi vuotta?

Johnson: Joo.

mitä 1213 tarkoittaa

Vanki: Etkä edes koskaan paskanut lintua?

Johnson nauraa: En saanut edes paskaa ulos.

Vuotaneessa elokuvassa Johnson näyttää edelleen syyllistävän uhrinsa siitä, miten hän oli pukeutunut.

Johnson: Olin menossa kotipeleihin, kuten, että pysäköit autosi pysäköintialueelle ja hän oli autossani joka pelissä ja odotti minua ...

'Seison vain siellä, kuten kaikilla vaihdeilla ja se ...

Vanki: 'Kaikki pukeutuneet?

Johnson: `` ... kuten tiukat farkut, pieni paita, t ** s ulos (tekee karkeat ja kuplat rinnat & ele), ei kuin hameet ja niin. ''

Johnson näytti katumukselliselta oikeudessa - vähemmän vankilasta vuotaneessa videomateriaalissa (Kuva: Getty Images Europe)

Entinen jalkapalloilija jatkaa: ”Sitten pelin jälkeen hän pyysi kuvia koko ajan.

Tämä kesti noin kuusi kuukautta ja seuraavaksi hän sanoo: 'Voitko saada meille allekirjoitetun paidan?'

Juttelin hänen kanssaan muutaman viikon ja sitten tapasin hänet ja suutelin häntä ja…

Vanki: Seuraavaksi teet kuuden venytyksen.

Johnson kuuli myös sanovan kuvamateriaalissa: 'Kaksikymmentäkaksi suudelma T-paidalle todella, tiedätkö mitä tarkoitan?'

Keskustelussa vangin kanssa hän näyttää myös uskovan, että häntä on kohdeltu ankarasti verrattuna muihin rikoksentekijöihin, kun kyse on hänen tuomionsa pituudesta.

Johnson huudahtaa ja nauraa: Ja täällä on poikia, jotka ovat helvetin shagged kuin 12-vuotiaat ja saivat 13 kuukautta.

Tiedätkö mitä tarkoitan? He saivat puolet ajasta!

yleisimmät covid-oireet

Häpeällinen jalkapallo -tähti näyttää väittävän, että hänen 'julkkisasemansa' on vienyt hänet vankilaan.

Vanki: Jos olisit joku Joe Public, et olisi edes mennyt vankilaan.

Johnson: Olisin saanut varoituksen poliisiasemalta. He eivät ehkä edes veloittaneet…

'Jos en olisi se, joka olin, hän (uhrin isä) ei olisi mennyt poliisiasemalle.'

Hän sanoo jälleen: 'En edes saanut minua paskaan tai perkeleeseen.

Adam Johnsonin lakitiimi on väittänyt olevansa murtunut - mikä on ristiriidassa videomateriaalin paljastuneen kanssa. (Kuva: PA)

Johnson näyttää myös säälivänsä itseään siitä, mitä se on merkinnyt hänen jalkapallouralleen ainakin tässä maassa.

Vanki: 'Etkö voi pelata Kiinassa?

Johnson: Minulla on enemmän mahdollisuuksia ulkomailla. Et voi saada toista mahdollisuutta Englannissa.

Kaikki he tekevät hyvää, he tulevat ulos ja sanovat: 'Ei hän voi pelata ja kaikki tämä ...

Johnson viittaa myös jossain vaiheessa kuvissa Walesin jalkapalloilijaan Ched Evansiin, jota syytettiin ja tuomittiin raiskauksesta huhtikuussa 2012 - hän vietti kaksi ja puoli vuotta vankilassa ennen kuin hänet todettiin syylliseksi uudelleenkäsittelyssä.

Hän sanoo: Jos hän on ilmeisesti (tekee puhemerkkejä sormilla) liian humalassa suostumaan, sinut haudataan.

Ihmiset iltaisin tiedät, ketä on pelletty, tyttöä on pelletty, vähän kuin Chedin kanssa, mitä tapahtui Chedille, missä voit tuntea hieman heitä (rikoksentekijää).

Kuinka monta lintua olet palannut, joiden kanssa on p *** ed, olet ollut p *** ed, f *** niitä?

'Jos he sanovat:' En muista, mitä tapahtui ', olet paska. Tiedätkö mitä tarkoitan? Saat raiskauksen valmiiksi.

Muualla kuvissa hän sanoo: 'Et voi tehdä mitään nyt, linnut voivat sanoa mitä tahansa.'

Adam Johnson kertoi tuomioistuimelle, että hänen uhrinsa ei voinut olla suostunut (Kuva: Andy Stenning/)

Mitä hänen oikeudenkäynnissään tapahtui

Johnson väitti koko oikeudenkäynnin ajan toistuvasti, että hän 'häpeää' tekojaan ja 'tunsi kauheaa' tapahtuneesta.

Hän myönsi: 'Se oli minun syytäni.'

Tuomioistuin kuuli, että Johnson, joka oli myöntänyt yhden lukumäärän hoitoa ja yhden lukumäärän seksuaalista toimintaa, johon kuului koulutytön suudella, oli antanut kirjallisen lausunnon Durhamin poliisin haastattelussa.

Sitten maaliskuussa 2016 hänet todettiin syylliseksi seksuaaliseen toimintaan lapsen kanssa ja tuomittiin kuuden vuoden vankeusrangaistukseen.

Oikeudenkäynnissään hän pyysi koko sydämestään anteeksi & apos; teoistaan ​​alaikäisen tytön kanssa - jota ei voida nimetä oikeudellisista syistä.

Johnson kertoi tuomioistuimelle, että hänen 15-vuotias uhrinsa oli 'moitteeton eikä voinut olla suostunut'.

Tuomioistuimelle kerrottiin lisäksi, että Johnson kuvaili käyttäytymistään 'täysin mahdottomaksi'. - tunnustanut syyllisyytensä tuomioistuimelle.

Pelaaja vahvisti, että oli tavannut tytön joissakin tapauksissa ennen heidän kahta tapaamistaan ​​autossaan, kun tämä lähestyi häntä Sunderland -otteluiden jälkeen Valostadionilla.

Huhtikuussa 2015 antamassaan haastattelussa hän kertoi poliisille: Ensimmäiset tapaamiset (kantelijan) kanssa olivat luonteeltaan platonisia, ja ne pidettiin yleensä pysäköintialueella.

säde j. ja kim

Hän lähestyi minua säännöllisesti ja pyysi minua allekirjoittamaan paidat. Sitten minulla oli tilaisuus tavata hänet yksin moottoriajoneuvossani.

Toisessa tapaamisessa hyväksyn, että suutelin häntä täysin huulille. Kun minulta kysyttiin, olinko kiihottunut seksuaalisesti, minulla ei ole erityisiä muistikuvia, mutta myönnän, että se oli mahdollista. ''

Tuomarille kerrottiin viesteistä, jotka Johnson oli lähettänyt 15-vuotiaalle uhrilleen sosiaalisen median sovelluksissa, kuten Snapchatissa.

Tuomioistuin kuuli, kuinka Johnson oli vaatinut alastonkuvia uhristaan ​​- joka oli 14 -vuotias, kun he tapasivat ensimmäisen kerran.

Kerrottiin myös, kuinka hän oli googletanut sanat 'suostumuksen ikä' sen jälkeen, kun hän oli tavannut hänet.

Adam Johnson

Adam Johnson näyttää pahoittavan omaa kohtaloaan enemmän kuin uhriaan (Kuva: Getty)

Tuomioistuin kuuli Johnsonin sanovan: Viestien osalta myönnän, että nämä viestit tapahtuivat ja hyväksyin heti tekojeni tyhmyyden.

Osallistuin verkkoflirttiin, eikä minulla ole mitään tekosyytä. Hyväksyn, että tiesin hänen ikänsä ja viittaus hänen kytkemiseen päälle (tekstiviesteissä kahden välillä) liittyy intohimoiseen tapaan, jolla suudelimme ja halasimme.

Kun otan huomioon hänen ikänsä, tunnustan käyttäytymiseni täysin mahdottomaksi hyväksyä ja siksi vetäydyin kaikesta jatkosta hänen kanssaan. '

Adam Johnson vaati tuomioistuimelle: Pyydän vilpittömästi ja varauksetta anteeksi teoistani.

- Hän oli lapsi ja hänen olisi pitänyt olla turvassa seurassani.

Katso Myös: