Miltä todella tuntuu työskennellä Ryanairilla: Henkilökuntaa uhkaa rangaistus, jos he menettävät myyntitavoitteensa, työskentelevät niukkojen palkkojen vuoksi ja maksavat 300 puntaa omista univormuistaan

Ryanair

Horoskooppi Huomenna

Koska ennennäkemättömät peruutukset aiheuttavat satoja tuhansia matkustajia, Ryanair antaa aivan uuden merkityksen turhille.



in tutkimus on nyt paljastanut hämmästyttäviä väitteitä taktiikoista, joita halpalentoyhtiö käyttää saadakseen enemmän voittoa matkustajilta ja henkilökunnalta.



Jos luulit, että lentäminen budjettioperaattorin kanssa sisältää piilokustannuksia, jätä mielikuvitus miehistölle.



Kerroimme eilen, kuinka sadat pettyneet työntekijät etsivät uusia työpaikkoja kilpailevien lentoyhtiöiden kanssa, eivätkä enää pysty kestämään huonoa palkkaa ja olosuhteita.

MM-kisat 2018 bbc itv

Ryanairin henkilökunnan on maksettava 300 puntaa univormuista ja 2 000 puntaa koulutuksesta (Kuva: Alamy)

Ryanairin pomo Michael O & Leary joutui tulen alle, kun nimetön lentäjä kertoi kuinka henkilökunta oli pettynyt (Kuva: PA)



Tänään paljastamme yksityiskohtia keittojen nurinaa ...

Matkustamomiehistö

Matkustamomiehistön mukaan heidän on käytettävä lennoilla painavia myyntitekniikoita saavuttaakseen tavoitteensa - tai joutua kurinpitotoimiin.



Henkilöstöä uhkaa rangaistus, kuten siirtäminen eri tukikohtiin, jos tavoitteita ei saavuteta.

Yksi miehistön jäsen sanoi: Meillä on tavoitteita, kuten tax free, raaputusarvat ja ruoka. Jos emme myy tarpeeksi, meidän on selitettävä miksi. Kun olet kuukausittaisen myyntikaavion lopussa, saat kirjeen, jossa sinua kehotetaan parantamaan suorituskykyäsi tai he harkitsevat asemaasi uudelleen.

Muistiossa, jonka NEWSAM näki, koko miehistölle kerrottiin, että heidän on myytävä joka päivä: yksi hajuvesi, yksi ateriasopimus ja yksi tuore ruoka ja kahdeksan raaputusarpaa.

Se varoitti, että edellä mainittua myyntiä seurataan tarkasti, ja esimies tapaa kaikki, jotka eivät saavuta tavoitteitaan päivittäin, ja ryhtyy lisätoimiin. Toinen muistio Barcelonassa työskentelevälle henkilöstölle-aluksen myynti alimmalla sijalla-uhkasi siirtää jatkuvasti miehistön jäseniä, jotka olivat jatkuvasti tehottomia.

Ryanairin markkinointipäällikkö Kenny Jacobs sanoi kuitenkin: Miehistöä ei 'pakoteta' tekemään mitään.

Heitä kannustetaan myymään liitännäistuotteita aluksella, ja heidät palkitaan myyntibonuksilla.

Isännät joutuvat kurinpitotoimiin, jos he eivät saavuta myyntitavoitteitaan (Kuva: Alamy)

Palkka ja ehdot

Väitetään, että jopa puolet lentoyhtiön lentäjistä ja matkustamomiehistöstä työskentelee virastojen kautta nollatuntisopimuksilla.

Ohjaamomiehistön on myös maksettava 300 puntaa omasta univormustaan, ja sen jälkeen monet ovat maksaneet lähes 2000 puntaa kuuden viikon koulutuskurssista ja majoituksesta Saksassa-nousen 30 000 puntaan lentäjien osalta.

Lentäjä sanoi: Aloituspalkka on erittäin alhainen verrattuna muihin lentoyhtiöihin, ja sitä täydentää lentotuntien palkka.

miehiä, joilla on isot tahdot

Tämä on turvallisuuskysymys, koska jos olet kapteeni tai ylempi upseeri, itsenäinen ammatinharjoittaja tai nollatuntisopimus, se kannustaa sinua menemään töihin, kun olet sairas, koska tarvitset palkkaa. Maksamme omat univormumme ja meidän on otettava oma ruoka ja vesi mukaan lennoille.

Ryanairin Jacobs sanoi kuitenkin, että miehistö saa 425 euron vuotuisen yhtenäisen korvauksen.

Hän lisäsi: Emme tee niin sanottuja nollatuntisopimuksia. Lentäjät ovat lain mukaan rajoitettuja lentämään alle 900 tuntia vuodessa (vain 18 tuntia viikossa), ja näytteenottolistalla lentäjä työskentelee tyypillisesti neljä päivää ja sen jälkeen kolme vapaapäivää.

Peruutukset

Viime viikolla 20 000 Ryanairin matkustajaa peruutti lennot ranskalaisten lennonjohtajien lakon vuoksi.

Ryanairin sisäpiiriläinen väittää kuitenkin, että lentoyhtiö käyttää skenaariota teknisten ongelmien peittämiseen välttääkseen tuhansien puntien korvausten maksamisen matkustajille - mistä EasyJetiä syytettiin myös viime kuussa.

jamie laing hiustensiirto

Lentäjä kertoi meille: Ranskan lakko oli erittäin kätevä. Kyllä, ranskalainen ilmatila suljettiin, mutta lennot esimerkiksi Ateenasta Roomaan peruttiin, mikä ei lähde sinne. He syyttävät sitä säästä tai sanovat 'syitä, jotka eivät ole hallinnassamme'. Ja niin ihmiset ajattelevat, etteivät voi vaatia.

Jacobs kuitenkin vaati, että Ryanair noudattaa täysin komposiittia koskevia EU: n sääntöjä.

Mutta lentoyhtiön raaputusarvat eivät tarjoa houkuttelevia kertoimia, ja mahdollisuutesi arvioidaan olevan 1/1 miljardia (Kuva: PA)

Matkustajat

Lentoyhtiötä on arvosteltu tiukasta käsimatkatavaroista ja sen veloittamasta summasta, jos matkatavarat katsotaan liian suuriksi otettavaksi.

Se teki lähes 1,5 miljardia puntaa viime vuonna näiden piilotettujen maksujen kautta - enemmän kuin mikään halpalentoyhtiö Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Jokaiselta matkustajalta veloitetaan keskimäärin 12 puntaa ylimääräisistä matkatavaroista, luottokortilla maksamisesta, matkavakuutuksesta sekä lennon aikana syömistä ja juomista, kertoo matkailuneuvonta Ideaworks.

Ryanairin Fly To Win -raaputusarviopeli on 2 euroa ja mahdollisuus voittaa miljoona euroa. Pääpalkinnon voittomahdollisuuksien arvioidaan kuitenkin olevan yksi miljardista. Vain yksi matkustaja, jolla on Yes -raaputusarpa, voi valita 125 kirjekuoren joukosta, joista vain yhden arvo on miljoona.

Jacobs sanoi, että muut palkinnot sisältävät rahaa ja autoja, ja vähintään 50 000 euron palkinto 125-1-arvonnassa.

Lentäjät

Lentäjänä oleminen oli upea ja hyvin palkattu ura-mutta niiden mukaan, jotka ovat rikkonut rivejä puhumaan meille, tämä ei ole kaukana totta Ryanairilla.

Brittiläinen lentäjä, joka on lentänyt lentoyhtiön kanssa kuusi vuotta, sanoi: ”Älä pese likaisia ​​liinavaatteitasi julkisesti” on tunnuslause, jonka meidän pitäisi totella, mutta sen jälkeen, kun meitä kaikkia on kohdeltu, se riittää.

Meille on tarjottu 12 000 puntaa ylimääräistä työtä peruutuskaaoksen ratkaisemiseksi, mutta useimmat meistä eivät voi tai eivät ota sitä vastaan. Liikearvo on kuivunut - 140 lentäjää liittyi Norwegian Airiin viime vuonna ja EasyJet rekrytoi Ryanairiltakin.

Ei ole harvinaista suorittaa 12 tuntia tehtävää, mutta on lentänyt vain kuusi. Sinulle maksetaan vain ilmassa vietetystä ajasta.

Peruspalkalla luotat ylimääräisiin lentotunteihin, jotka maksavat keskimäärin 40 puntaa tunnissa.

Denise Van Outenin tytär

Useimmat ovat joutuneet maksamaan yritykselle 30 000 puntaa aluksi, eikä etuja ole.

Hygienia

Myös lentäjät sanovat, että niiden ohjausyksiköitä ei puhdisteta säännöllisesti

Ryanair ilmoitti 1,1 miljardin punnan vuosituloksen toukokuussa, kun se oli lentänyt 11,8 miljoonaa matkustajaa yli 600 000 lennolla.

Henkilökunnan mukaan kustannusten leikkaaminen on kuitenkin poikkeuksellisten lukujen takana.

Yksi lentäjä kertoi meille: Yhtiö rypistyy ja säästää niin paljon, että he eivät edes siivoa ohjaamoja.

Tällä on ilmeisiä turvallisuusvaikutuksia. Jos yksi lentäjistä saisi ruokamyrkytyksen, lennolle aiheutuisi vakavia ongelmia.

Meidän odotetaan viettävän jopa 12 tuntia päivässä näissä olosuhteissa. Lisäksi lentokoneet puhdistetaan vain kerran päivässä - wc mukaan lukien. Koska lentokone suorittaa usein kahdeksan lentoa, päivässä potentiaalisesti 1500 ihmistä käyttää kolmea wc: tä ennen puhdistusta. Aika inhottavaa.

Jacobs sanoi: Ammattilaiset puhdistavat kaikki Ryanairin lentokoneet jokaisen päivän lopussa ja miehistö huolehtii matkustamon siisteydestä jokaisen lennon lopussa.

Katso Myös: