Milloin lomautusjärjestelmä päättyy Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Lomauttaa

Horoskooppi Huomenna

Kun Yhdistyneen kuningaskunnan koronaviruksen lukitus on lievittynyt ja britit palaavat töihin, hallituksen irtisanomisjärjestelmä alkaa päättyä.



Alun perin liittokansleri Rishi Sunak esitteli maaliskuussa koronaviruksen pidätysjärjestelmä on antanut yrityksille mahdollisuuden lomauttaa henkilöstöään ja vaatia hallitukselta 80 prosenttia palkastaan ​​(enintään 2 500 puntaa kuukaudessa).



Se on tarkoittanut, että yritykset, jotka joutuivat sulkemaan (kuten pubit, teatterit ja ei-välttämättömät kaupat), voisivat säilyttää henkilöstönsä ja jatkaa maksamista.



Yli yhdeksän miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan työntekijää on irtisanottu järjestelmän kanssa, joka alkaa lakkauttaa tulevina kuukausina.

Tässä sinun on tiedettävä.

Milloin lomautus päättyy?

Irtisanomisjärjestelmä käydään läpi useita muutoksia ennen kuin se päättyy 31. lokakuuta.



Heinäkuun 1. päivästä lähtien työnantajat ovat saaneet palauttaa lomautetun henkilöstön osa -aikaisesti.

Valtio maksaa edelleen 80% palkastaan ​​aina, kun he eivät ole töissä.



tanssii jäällä tähdet 2014

Rishi Sunak esitteli lomautusjärjestelmän maaliskuussa (Kuva: Getty)

kuinka vanha judy finnigan on

Elokuusta alkaen työnantajien on maksettava lomautetut maksut ja eläkkeet lomautetusta henkilöstöstä.

Sitten syyskuussa hallituksen rahoitusosuus laskee 80 prosentista 70 prosenttiin. Työnantajien on lisättävä 10% ylimääräistä varmistaakseen, että henkilöstölle maksetaan edelleen 80% normaalipalkastaan.

Lokakuun alussa hallituksen rahoitusosuus laskee entisestään - jopa 60 prosenttiin - ja työnantajien on maksettava 20 prosenttia.

Tämä tarkoittaa sitä, että lomautetuille työntekijöille maksetaan edelleen 80 prosenttia kokonaispalkastaan ​​järjestelmän loppuun saakka.

Kun lomautus päättyy 31. lokakuuta, yritykset eivät voi enää vaatia hallitukselta käteismaksua henkilöstölleen.

Tämä on johtanut pelkoon, että vaikeuksissa olevat yritykset irtisanovat työntekijöitä, joihin heillä ei ole enää varaa.

Vaikka ei-välttämättömät yritykset on nyt päästy avaamaan, ne toimivat tiukkojen terveysrajoitusten mukaisesti henkilöstön ja asiakkaiden suojelemiseksi.

Katso Myös: