Milloin on viimeinen Amazonin toimituspäivä ennen joulua? Lopullinen määräaika vahvistettu

Amazon

Horoskooppi Huomenna

Verkkokauppa on ollut tärkeämpää kuin koskaan miljoonille briteille vuonna 2020.



Koronavirusrajoitukset ovat pakottaneet monet pääkatukaupat sulkemaan pitkiä aikoja vuodesta ja rajoittavat sitten kuinka monta ihmistä he voivat ottaa vastaan ​​kerrallaan.



Yllättäen ihmiset ovat kääntyneet Amazon ostoksiin ja lahjojen ostotarpeisiin, ja yrityksen tulot ovat nousseet.



Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka jättävät jouluostokset viime hetkeen, sinun on muistettava Amazonin viimeiset toimituspäivät ennen 25. joulukuuta sekä Royal Mailin viimeiset postituspäivät .

Tässä on ehdoton uusin, jonka avulla voit tilata lahjoja ja päivittäistavaroita verkkokaupasta ennen suurta päivää.

Amazonin viimeiset toimituspäivät ennen joulua

Kaikille, jotka käyttävät Amazon Prime Isossa -Britanniassa hyvä uutinen on, että voit ostaa miljoonia tuotteita jouluaattoon asti ja vastaanottaa ne samana päivänä.



Amazon sanoo, että sen myöhäiset toimituspäivät ovat:

23. joulukuuta: Viimeinen päivä tilata miljoonia tuotteita, jotka ovat oikeutettuja yhden päivän toimitukseen (ilman lisäkustannuksia Prime-jäsenille ilman vähimmäisostoa)



24. joulukuuta: Viimeinen päivä tilata miljoonia tuotteita, jotka ovat kelvollisia saman päivän toimitukseen (ilman lisäkustannuksia Prime-jäsenille ilman vähimmäisostoa)

24. joulukuuta: Viimeinen mahdollisuus nopeaan elintarvikkeiden toimitukseen (varattu vain Prime -jäsenille tietyissä kaupungeissa saatavuuden mukaan)

Amazon toimitus

Amazon -tilauksia voi tehdä aina jouluaattoon asti (Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)

zayn malik yhteen suuntaan

25. joulukuuta: Anna lahja, joka jatkuu verkkokaupoissa Amazonin eGift -kortit .

Amazon pyytää ihmisiä muistamaan, että kaikkia toimitusnopeuksia ei ole saatavana kaikille tuotteille kaikilla alueilla, joten tilausminimit ja katkaisuajat voivat edelleen olla voimassa.

Yritys sanoo: 'Asiakkaat voivat mennä yksittäisille tuotesivuille tarkistaakseen, toimitetaanko haluamasi tuote jouluun mennessä.'

Jos sinulla ei ole Amazon Prime -tiliä, voit tilaa 30 päivän ilmainen kokeilu hyödyntää viime hetken toimitusvaihtoehtoja ennen joulua.

Katso Myös: