Missä voit myydä vanhoja gadgeteja ja muita tavaroita tammikuun piristymiseen?

Tehdä Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Mutta mitä aiot tehdä vanhalle?



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Kääre on pois päältä ja unelmiesi gadget istuu nyt edessäsi - loistaa pehmeästi heijastuneen keiju valon kanssa! Vain yksi ongelma, mitä tehdä vanhalle.



Kun joulukulut vievät valtavia kolhuja rahoistamme ja tammikuun palkkapäivä on vielä kaukana, olet typerä antaa sen istua siellä.

Tässä mielessä olemme etsineet parhaita paikkoja ansaita eniten rahaa kaikista asioista, jotka ovat nyt tarpeettomia tai joita ei enää haluta.

Voit suojata kiiltävät uudet lelut tällä tavalla pitämällä ne turvassa ympäri vuoden.



amerikkalaisten eläinten tositarina

Myy tavaraa eBayssa

Vanhoja vaatteita, lautasia ja paljon muuta voidaan ruoskia vapauttaaksesi kaappitilaa

Jos haluat siirtää melkein minkä tahansa ei -toivotun kohteen, jopa rikki, sinun pitäisi pystyä komentamaan joitakin korkeimmista hinnoista eBayn kautta.



Noin 18 miljoonaa ihmistä on verkkomarkkinoilla kuukausittain - lisäksi sivustolla on erityinen kampanja 31. tammikuuta asti, eikä se tarjoa lisäysmaksua kaikista kuluttajaluetteloista.

EBayn lisäksi sinun pitäisi pystyä ansaitsemaan kunnollista rahaa myymällä Gumtree -luokiteltujen mainosten sivuston kautta. Sivustolla on kuukausittain yli 8 miljoonaa kävijää, ja se voi olla loistava paikka myydä laitteita.

joulukilpailun kysymyksiä ja vastauksia

Preloved.co.uk kannattaa myös katsoa, ​​kun yrität löytää jonkun mielellään antamaan vanhoille tavaroillesi uuden kodin.

kyselyn lataus

Mihin vanhat puhelimesi päätyvät?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

Säiliö - suurimman osan ajasta ne ovat rikkiPidän heidät arvonnassa - ehkä tarvitsen sitä!Siirretty ystäville/perheelleMyytyVaihdettiin rahan saamiseksi uudelta

Lue lisää

eBayn myyjän vinkit
Kuinka myydä ebayssä eBayn ostajahuijaukset eBay -tarjoukset ja kuponkikoodit 3 huippuälykkäiden tarjoajien salaisuutta

Kokeile vaihtosivustoa

Jos et halua tavaroiden luetteloinnin, pakkaamisen ja lähettämisen vaivaa itse, voit kokeilla vaihtokauppasivustoa, kuten www.musicmagie.co.uk , koska prosessi on paljon yksinkertaisempi.

Sivusto ostaa CD -levyjä, DVD -levyjä, pelejä, matkapuhelimia ja muuta elektroniikkaa, ja voit joko lähettää kohteita ilmaiseksi tai järjestää kuriirin noutamaan tavarat veloituksetta.

Esimerkiksi, www.musicmagie.co.uk maksaa 900 puntaa kannettavasta tietokoneesta, 225 puntaa tabletista, 113 puntaa iPhone 5: stä ja 150 puntaa konsolista. Lisäksi sivusto julkaisi äskettäin nopeamman maksamisen tarjouksen, jossa se maksaa asiakkaille samana päivänä, kun se vastaanottaa tavarat - eli käteinen tulee pankkitilillesi seuraavana päivänä.

Muita hyödyllisiä kauppasivustoja, jotka tarjoavat käteistä tavaroille, kuten kirjoille, CD-levyille, DVD-levyille ja tietokonepeleille, ovat mm Zapper.co.uk , Momox.co.uk ja Ziffit.com .

Monissa tapauksissa sinun tarvitsee vain skannata ei -toivottujen kohteiden viivakoodi älypuhelimellasi ja saada sitten välitön tarjous erästä; postikulut ovat usein ilmaisia.

Esimerkiksi Zapperin avulla voit saada 172,80 puntaa iPad Airista, 82 puntaa iPhone 5: stä, 17,82 puntaa Xbox 360: sta ja 19,60 puntaa iPod nanosta.

Vaikka et ehkä saa niin korkeaa hintaa kuin olisit saanut, jos olisit myynyt tavaroita muualla, saat nopean myynnin ja ilmaisen postituksen.

Jos aiot myydä pelejä, DVD -levyjä tai pelikonsoleita, sinun on melkein aina parempi myydä ne itse eBayn kautta, sanoi Damien Fahy, Moneytothemasses.com: n talousasiantuntija. Eli jos et halua vaivaa, tykkää MusicMagpie.co.uk ja muilla kauppasivustoilla voi olla paljon järkeä.

onko dietokoksi haitallista hampaille

Myy Facebookin kautta

Facebook

Ei pelkästään parisuhteiden ylpeilyyn ... (Kuva: Reuters)

Facebook avasi tänä vuonna uuden osto- ja myyntialustan, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden selata myytäviä paikallisia tuotteita ja myydä kohteita niiden säteellä.

Voit selata työkalua napsauttamalla & apos; shop & apos; -kuvaketta sosiaalisen verkoston mobiilisovelluksen ilmoitus- ja viestipalkin vieressä.

Käyttäjät voivat nähdä valokuvia lähistöllä myytävistä tuotteista sekä hakea tiettyjä tuotteita ennen kuin lähetät viestejä myyjälle saadaksesi lisätietoja - tai tehdä tarjouksen.

Facebookin Mary Ku sanoi: '' Yli 450 miljoonaa ihmistä käy osto- ja myyntiryhmissä joka kuukausi - paikallisista naapurustoista tuleviin perheisiin keräilijöihin ympäri maailmaa. '

Heitä vanhaa puhelintasi

iPhone 6 (vasemmalla) iPhone 5s: n vieressä

Et tarvitse molempia ... (Kuva: Youtube)

Jos joulupukki osti sinulle uuden puhelimen, saatat pystyä ansaitsemaan vähän rahaa myymällä vanhan puhelimesi.

Verkkoyritykset, kuten Mazumamobile.com ja Envirofone kannattaa kokeilla, sillä jokainen antaa sinulle käteistä vastineeksi vanhasta luurista

Useimmissa tapauksissa sinun tarvitsee vain syöttää vanhan mallisi tai IMEI -numerosi tiedot.

Saman käytetyn laitteen hinta voi kuitenkin vaihdella huomattavasti.

Kun myyt vanhan puhelimesi käteisellä, kannattaa tarkistaa Sellmymobile.com , sanoi Damien Fahy, talousasiantuntija Moneytothemasses.com . Tämä on hintavertailusivusto, joka etsii sinulle parhaan tarjouksen.

Sellmymobile.comin mukaan kuluttajat saavat keskimäärin 126 puntaa, kun he kierrättävät vanhaa puhelinta - vaikka esimerkiksi Apple iPhone 5S 16GB voi noutaa jopa 165 puntaa.

charlie frederick rakkaussaari

Jos haluat myydä muita laitteita ja vanhoja puhelimia, kokeile Cashinyourgadgets.co.uk ja Gadgetmill.co.uk .

Muut sivustot, joilla voit ansaita rahaa vanhoista tavaroista

  • Depop ( depop.com ) -Käytä tätä Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevaa ostosovellusta myydäksesi tuotteita, joita et enää halua. Ota kuva puhelimellasi, lisää se sivustolle, jaa se Facebookissa ja Twitterissä ja odota, että joku napsauttaa sen.

  • Etsy ( etsy.com/uk ) - Kokeile tätä sivustoa, jossa myydään käsintehtyjä ja vintage -esineitä.

  • Webuyanybooks.co.uk - tällä sivustolla voit muuttaa vanhat kirjasi käteiseksi. Kirjoita vain myymäsi kirjan kansainvälinen vakiokirjanumero (ISBN) ja sivusto antaa sinulle välittömän tarjouksen.

  • Buymywardrobe.com - käytä tätä sivustoa myydäksesi ei -toivottuja vaatteita.

Pidä auton tavaratilan myynti

Carboot myynti

Aika raivata ...

Jos olet iloinen rohkeasta kylmästä tammikuun säästä, voit jopa ajatella auton saappaiden myynnin järjestämistä uuden vuoden aikana. Yleisesti ottaen se maksaa 20–25 puntaa.

on 555 enkelinumero

Moneycommsin talousasiantuntija Andrew Hagger sanoo: Voit helposti tasoittaa 50–100 puntaa vain muutaman tunnin ajaksi.

Hyödyllisiä sivustoja tapahtumille ja paikoille ovat Carbootcalendar.com ja Carbootjunction.com .

Anna tavarat pois

Jos luulet, että et voi saada rahaa joistakin ei -toivotuista tavaroistasi, kannattaa viedä ne paikalliseen hyväntekeväisyysliikkeeseen. Myymälöissä on usein pulaa varastosta, ja ne luottavat tavaroita lahjoittavien asiakkaiden hyvään tahtoon.

Näin teet oman osuutesi hyvän asian puolesta, mutta myös hyödyt ympäristöä kierrättämällä tavaroita. Huomaa kuitenkin, että kaikki hyväntekeväisyysmyymälät eivät ota vastaan ​​sähkötuotteita - joten kannattaa tehdä vähän tutkimusta etukäteen.

Samoin, jos annat mielelläsi esineitä ilmaiseksi, voit harkita niiden luetteloimista verkkoyhteisösivustolla, kuten Freecycle tai Freegle. Nämä sivustot vastaavat asioita, joista ihmiset haluavat päästä eroon, lähellä olevien ihmisten kanssa, jotka etsivät tällaisia ​​tavaroita - eli ei -toivotut tavarasi menevät hyvään kotiin.

Katso Myös: