Missä Rose West on nyt - nimenmuutos, kakkupalan liikalihavuus ja Myra Hindley 'rakkaussuhde'

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Paha sarjamurhaaja Rose West kuolee telkien takana.



Yksi sadistisimmista ja turmeltuneimmista murhaajista, joita Iso -Britannia on koskaan nähnyt, West kidutti ja murhasi ainakin yhdeksän nuorta naista pahan aviomiehensä Fred Westin kanssa.



Santander ppi -myymäläkortit

Kun hän oli vain 17-vuotias, hän murhasi myös kahdeksanvuotiaan tyttärensä Charmainen.



Huolimatta siitä, mitä aiemmin on laajalti raportoitu, monet asiantuntijat ja todistajat uskovat, että Roseilla oli itse asiassa hallitseva rooli puolustuskyvyttömien uhrien tappamisessa.

Fred tappoi itsensä vankilassa uudenvuodenaattona vuonna 1995 jättäen vaimonsa yksin oikeudenkäyntiin lokakuussa 1995, ja pian kävi selväksi, ettei hän ollut toiminut yksin, kun kauhistuttava totuus paljastui.

Seitsemän viikon todisteiden ja lähes 100 todistajan lausunnon jälkeen Rose todettiin syylliseksi kaikkiin murhiin.



West on edelleen syytön tähän päivään asti, mutta hän on parhaillaan elinkautisessa vankeusrangaistuksessa ja kuolee vankilassa.

Fred ja Rose West hautasivat osan uhreistaan ​​kotinsa kellariin Cromwell Streetille

Fred ja Rose West hautasivat osan uhreistaan ​​kotinsa kellariin Cromwell Streetille (Kuva: Kanava 5)



Tämän vuoden toukokuussa ilmoitettiin, että poliisi oli alkanut kaivaa kahvilassa etsimään ensimmäistä epäiltyä pahan Fredin ja Rosen uhria.

Viranomaisilla on 'mahdollisesti tärkeitä todisteita' Mary Bastholmista, joka katosi Gloucesterissa vuonna 1968 15 -vuotiaana matkalla poikaystävänsä luo.

Rosen entinen asianajaja Leo Goatley väittää, että traaginen Mary olisi voinut olla parin ensimmäinen yhteinen murha.

Hän sanoi: 'Luulen, että on todisteita siitä, että Mary Bastholmin murha oli [Rosen] aloitus koko asiaan.'

Kun Rose on nyt telkien takana, tässä on katsaus siihen, mitä tapahtui sen jälkeen, kun hän lopulta jäi kiinni.

Myra Hindleyn rakkaussuhde & apos;

Myra Hindley tuomittiin elinkautiseen vankeuteen hänen osuudestaan ​​maurimurhissa

Myra Hindley tuomittiin elinkautiseen vankeuteen hänen osuudestaan ​​maurimurhissa (Kuva: Getty)

Kahdella Britannian halveksituimmasta ja pelätyimmästä naisesta alkoi olla rakkaussuhde & apos; vankilassa.

Myra Hindley yhdessä poikaystävänsä Ian Bradyn kanssa vangittiin vuonna 1966 viiden lapsen, Pauline Readen, John Kilbriden, Keith Bennettin, Lesley Ann Downeyn ja Edward Evansin, tappamisesta Moorsin murhissa.

Hänet tuomittiin viettämään loppuelämänsä telkien takana vääristyneistä rikoksistaan, ja hänet vangittiin HMP Durhamissa, kun hän tapasi Westin 1990-luvun puolivälissä.

Kaksi naista sanotaan tulleen nopeasti läheisiksi, ja yksi vangitoveri on väittänyt olevansa enemmän kuin vain ystäviä.

Vankisuhteet ovat sallittuja, mutta seksi on sääntöjen vastaista, koska tilat katsotaan julkisiksi paikoiksi.

Parin kerrottiin nauttivan pahasta, kun West kertoi entiselle asianajajalleen Leo Goatleylle: '' Joo, Myra, hänellä on kaikki hyvin, mennään eteenpäin, haluan nähdä, miten käy. ''

Westin kerrottiin kertoneen asianajajalleen, että Hindley oli

Westin sanotaan kertoneen asianajajalleen, että Hindley oli 'manipuloiva' (Kuva: Express -sanomalehdet)

Goatley väittää, että West oli `` vaikuttunut Hindleyn tietämyksestä ja kyvystä '', koska sarjamurhaaja oli opiskellut avoimessa yliopistossa.

Asianajaja, joka edusti Länsiä 12 vuotta, julkaisi kirjan Understanding Fred and Rose West, jossa hän paljasti kahden naisen välisen suhteen.

Hän sanoi: 'Rosen ensimmäinen avustaja oli maurien murhaaja Myra Hindley, joka sattui olemaan sairaalan siivessä HMP Durhamissa samaan aikaan vuonna 1995 ja vuoden 1996 alussa.'

Goatley väittää kuitenkin, että heidän suhteensa ei kestänyt kauan, kun West sanoi, että Hindley voi olla 'erittäin manipuloiva'.

Hän kertoi Daily Mailille: 'Kun vierailin muutama kuukausi myöhemmin, Rose'n mielipide Hindleystä oli muuttunut dramaattisesti. Hän sanoi: 'Sinun täytyy katsoa Hindleyä.

'Hän on hyvin manipuloiva. Et tajua sitä, mutta hän saa sinut tekemään asioita hänen puolestaan. Voi, hän on fiksu, hyvä. Hän on flippin & apos; vaarallista, tuota. Hän ei aio viedä minua taas paskaan. & Apos; Ja niin hän julisti romanssin loppua. '

Keskiluokan elämä telkien takana

Poliisin julkaisema kuva Rosemary Westistä sen jälkeen, kun hän oli ollut vangittuna elinikäiseksi kymmenestä murhasta

Poliisin julkaisema kuva Rosemary Westistä sen jälkeen, kun hän oli ollut vangittuna elinikäiseksi kymmenestä murhasta (Kuva: PA -arkisto/Press Association Images)

Westin kerrottiin nauttivan 'keskiluokasta'. elämää telkien takana marraskuussa 2017.

Hän vietti päivät kuuntelemalla Archeria, leipomassa kakkuja ja saamassa jalkahierontaa.

Kaikkiaan vakavasti sairastuneen Westin sanottiin olevan hyvässä kunnossa ja käyvän säännöllisesti kuntosalilla käymällä joogatunneilla useita kertoja viikossa.

Otettuaan kampaaja- ja kauneushoitokurssin, Rose ilmoitti leikkaavansa omat hiuksensa lyhyellä, höyhenpeitteisellä tyylillä, värjättynä tummanruskeaksi HMP Low Newtonissa, Durhamin kreivikunnassa.

Hän tarjosi myös kampaamopalvelua muille vangeille, vaikka hänellä oli oikeus käyttää vain tylpäitä saksia vankilan sääntöjen mukaisesti.

Huolimatta huhuista, että West kärsi hengenvaarallisesta sairaudesta, vankilan sisäpiiriläinen sanoi: 'Hänessä ei ole mitään vikaa, enemmän sääliä.

'Mutta tuskin on yllättävää, eikö niin? Siellä häntä kohdellaan kuin kuninkaallista. '

Sarjamurhaajat Fred ja Rosemary West

Sarjamurhaajat Fred ja Rosemary West (Kuva: PA -arkisto/PA -kuvat)

West vietti suurimman osan ajastaan ​​F-siivessä yhdessä muiden naisvankien kanssa, jotka suorittivat elinkautisia ja pitkäaikaisia ​​tuomioita, omassa kylpyhuoneessaan, jossa oli verhot ikkunassa, `` pörröinen matto '' lattialla ja kahvi kone, televisio ja radio.

Vankilassa olevien lähteiden mukaan West halusi nähdä itsensä vankilamatriarkkana.

'Hän on aina erittäin tyytyväinen uusiin tuomittuihin ja ystävystyy usein vankilaan tuleviin vaikeisiin tapauksiin', sanoi toinen lähde.

- Vuosista vankilasta huolimatta hän on aina säilyttänyt syyttömyytensä ja kannustaa muita taistelemaan asioidensa kanssa, jos he myös väittävät, etteivät he ole syyllisiä.

'Hän pitää itseään kasarmihuoneen asianajajana ja viettää paljon aikaa auttaakseen ihmisiä, joilla on oikeudellisia ongelmia.'

Paistamisen voittaja

Pahamaineinen tappaja voitti ensimmäisen palkinnon vankilan leipomiskilpailussa viktoriaanisella sokerikakulla, raportoitiin lokakuussa 2018.

West teki vaikutuksen vangitovereihinsa tarjouksellaan ja hänen makea herkkunsa valittiin parhaaksi kilpailussa, joka pidettiin vankien keskuudessa Low Newtonin vankilan F-siivessä Durhamin kreivikunnassa.

Kauhistuttavista rikoksistaan ​​huolimatta West nautti leivonnaisista kakkuja ja hänen kerrottiin saavan käyttää veitsiä henkilökunnan valvonnassa.

Lähde kertoi Päivän tähti hän käytti taitojaan keittiössä voittaakseen viiveet ja väitti: 'West käyttää ruoanlaitto -taitojaan ihmisten voittamiseen.

- Siivessä on erittäin väkivaltaisia ​​naisia, ja monet heistä ovat erittäin aggressiivisia länteen hänen rikostensa vuoksi. Mutta hän pyrkii lieventämään tilanteita tarjoamalla muille vangeille kakkuja ja keksejä. '

Lihavuus kamppailu

Rose kuvassa ennen kuin hänet lähetettiin vankilaan

Rose kuvassa ennen kuin hänet lähetettiin vankilaan (Kuva: South West News Service/Shutterstock)

Helmikuussa 2019 raportoitiin, että West oli vaarallisesti ylipainoinen t 18 -kiven ilmapalloilun jälkeen.

kuinka vanha on prunella-suomu

Lääkärit kehottivat häntä laihduttamaan tai kohtaamaan varhaisen kuoleman, joten hän valitsi ketogeenisen ruokavalion pyrkiäkseen laihduttamaan ylimääräistä rasvaa. raportteja .

Hänen epäterveellinen ruokavalionsa baarien takana koostui kakusta, rapeista ja suklaasta, mutta häntä kehotettiin luopumaan sokeripitoisista herkkuista ravitsevampiin ruokiin, kuten kalaan, salaatteihin ja vihanneksiin, jotta hänen terveytensä paranisi.

Lääkäreiden mukaan länsimaiset kärsivät korkeasta verenpaineesta ja riskit sairastua sydänsairauksiin ja tyypin 2 diabetekseen.

'Westille on kerrottu useaan otteeseen, että hän on vaarallisesti ylipainoinen', eräs vankilan lähde kertoi The Daily Starille.

- Hän on päättänyt jatkaa keto -ruokavaliota, joka lupaa nopean laihtumisen nopeasti, jos noudatat tiukasti sääntöjä.

'Hän on niin raskas, että hän on usein hengästynyt ja joutuu joskus auttamaan vessasta poistumisessa.'

Westillä oli vain 20 g hiilihydraatteja päivässä, ja hänelle kerrottiin, että se ei saa syödä enempää kuin 1500 kaloria päivässä.

Vankilamuutos tappajauhan jälkeen

Joanna Dennehy muutti samaan vankilaan kuin West, joka sitten muutettiin pois

Joanna Dennehy muutti samaan vankilaan kuin West, joka sitten muutettiin pois (Kuva: PA)

West siirrettiin ulos vanhasta vankilasolistaan ​​yli vuosikymmenen jälkeen heinäkuussa 2019, koska toinen pahamaineinen sarjamurhaaja uhkasi tappaa hänet.

West purskahti itkuun vankilapäälliköiden pakatessa hänen tavaransa salaista siirtoa varten, kun psyko -puukottaja Joanna Dennehy siirrettiin samaan vankilaan.

Huipputurvallisen Low Newtonin sisäpiiriläiset, joissa West on ollut vangittuna yli kymmenen vuoden ajan, sanoivat, että hän oli suuttunut menettämään helpon elämänsä.

Mutta vankilapomot pelkäsivät, että Dennehy, joka puukotti kolme miestä kuoliaaksi, tekisi samanlaisen hyökkäyksen länsimaalle sanottuaan: minä tapan tuon nartun.

Kaksinkertainen siirto toteutettiin korkean turvallisuuden keskellä, koska vankilapomot eivät halunneet heitä samaan vankilaan.

Lähde sanoi: Rose West eli siellä ylellisen elämän.

Hän on tehnyt sen, koska hän on pelastusyksikössä. Hän ei edes jätä soluaan ja he tuovat hänelle ruokaa.

Joten hän oli suuttunut, kun hänen täytyi lähteä. Hän oli kyynelissä ja vankilan virkailijat pakkasivat hänen tavaransa. Hän oli todella järkyttynyt. Hän ei halunnut mennä.

Se on ollut hänen kotinsa yli kymmenen vuotta ja West on ikäinen nainen.

Low Newton on maan korkein naisten vankila, ja heidän täytyi lähettää Dennehy sinne.

Hän on yksi Ison -Britannian vaarallisimmista vangeista. Hän sanoi: 'Lähetä minut sinne, niin minä tapan Rose Westin.'

Vankilan virkamiehet ottivat uhan vakavasti. He muuttivat länteen toiseen vankilaan, koska he sanoivat sen olevan valtava turvallisuusuhka.

Nimen vaihto

Rose halusi etääntyä rikoksista, joita hän teki aviomiehensä Fred Westin kanssa

Rose halusi etääntyä rikoksista, joita hän teki aviomiehensä Fred Westin kanssa (Kuva: SWNS.com)

Toivoessaan etääntyä pahoista rikoksistaan ​​West maksoi 36 puntaa vaihtaakseen nimensä Jennifer Jonesiksi.

Hän ymmärsi, että hän muutti nimensä viime vuoden joulukuussa tekemällään mielipidekyselyllä ja kertoi ystävilleen, että tämä on tapa edetä.

Päätös kuitenkin raivostutti vankeja New Hallin naisten vankilassa lähellä Wakefieldiä, West Yorks vuokraus.

Kaveri sanoi: Rose uskoo, että nimi antaa hänelle nimettömyyttä, mutta siitä on paljon vihaa.

Hän on valinnut uuden sukunimen, koska se on niin yleinen ja kristillinen nimi vain siksi, että hän on aina pitänyt siitä.

Hänen mielestään kyse on pikemminkin siitä, että päästäisiin eroon Fredin yhteydestä lopullisesti.

KORONAVIRUSROKOTE

Tämän vuoden helmikuussa kerrottiin, että Westistä oli tullut viimeisin Britannian pahamaineisista vangeista, jotka ovat saaneet koronavirusrokotteen.

Murhaajalla oli jopa isku vankilan virkailijoiden ja muun henkilöstön edessä HMP New Hallissa, jossa hän on tällä hetkellä vangittuna.

Hänet on luokiteltu 'kliinisesti erittäin haavoittuvaksi'. painonsa vuoksi ja nyt kamppailee jopa kävelemään portaita ylöspäin, lähteet kertoivat The Sunille.

West on saanut tökkimisen, vaikka monet ihmiset ovat erittäin haavoittuvassa asemassa. ryhmä ei ollut vielä rokotettu.

Sarjamurhaaja ilmeisesti kärsi huonosta reaktiosta AstraZeneca -iskuun.

'Siellä oli paljon flunssan kaltaisia ​​oireita ja hän otti sängylleen', lähde kertoi Aurinko :

Vaikka Westin sanottiin olevan Covid-19-riskin vuoksi suurempi painonsa vuoksi, oli kysymyksiä siitä, kuinka aikaisin hän sai rokotteen.

Lähde lisäsi: 'Mutta tarkoittaako tämä todella, että hänen pitäisi olla ensimmäinen jonossa?

Tanssi jäällä ja tiukasti

Rose katsoi uusimman Dancing on Ice -sarjan

Rose katsoi uusimman Dancing on Ice -sarjan (Kuva: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

Westin sanotaan olevan suuri fani joillekin kansakunnan suurimmista julkkisten lahjakkuusohjelmista.

Raporttien mukaan sarjamurhaaja on valtava fani sekä Strictly Come Dancingissa että Dancing on Ice -tapahtumissa.

Tässä kuussa paljastettiin, että Rose on katsonut ITV -luistelukilpailua vankilasta joka viikko ja saanut ystävänsä äänestämään hänen puolestaan.

Lähde kertoi Aurinko : 'Rose on suuri fani. Joka viikonloppu hän tyhjentää iltaisin aukon katsomaan uusimman jakson - se on suuri osa hänen vankilaelämäänsä.

Hänellä on vankilan ulkopuolella ystävä, jolle hän puhuu ja joka pyytää äänestämään Rosea.

'Jos olisit tanssija, jota hän tuki, se riittäisi lähettämään värinän selkärankaan.'

Mahdollinen ensimmäinen uhri

Fredin ja Rosen epäillyn ensimmäisen uhrin metsästyksessä on nyt tapahtunut 'merkittävä kehitys'.

Poliisi on aloittanut kahvilan kaivamisen, mikä on ensimmäinen kerta, kun kiinteistöstä, nyt Clean Plate Cafe, on tehty yksityiskohtainen etsintä.

Leo Goatley, Rosen entinen asianajaja, väittää, että traaginen Mary Bastholm saattoi olla pariskunnan ensimmäinen yhteinen murha.

'Luulen, että on todisteita siitä, että Mary Bastholmin murha oli [Rosen] aloitus koko asiaan', hän sanoi.

- Ei ole niin, että Pop In -kahvila ei ollut poliisin tutkassa heti alusta lähtien.

- Itse asiassa uskon, että he ovat olleet siellä aiemmin, mutta ilman selviä todisteita he eivät pystyisi erottamaan käynnissä olevaa yritystä.

- Luulen, että Mary oli kipeä kohta, koska oli niin paljon vakuuttavia todisteita, että Fred ja jopa Rose West olivat mukana hänen katoamisessaan.

'Toivon vain, että poliisi löytää jotain, joka lopulta sulkee Marian perheen eloon jääneet jäsenet.'

gina carano henry cavill

Gloucestershiren poliisin apulaispäällikkö Craig Holden sanoi: ”Tämä voi olla merkittävä kehitys.

'Meille toimitettujen tietojen perusteella katsomme tämän olevan uusi ja mahdollisesti tärkeä todiste Mary Bastholmin tapauksessa.'

*Rose: Making of a Monster ilmestyy tänä iltana klo 21 kanavalla 5

Katso Myös: