Halvat junaliput - kuinka saada piilotetut ja halvat hinnat ja jaetut liput

Junaliput

Horoskooppi Huomenna

Junalippu (Kuva: PA)

Junahinnat vain nousevat, mutta näin voit pitää kustannukset alhaisina



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Vuoden alussa rautatiehintojen suurin nousu viiteen vuoteen, ja junamatkakulujen nousun myötä britit maksavat yhä enemmän huonommasta palvelusta.



Viime vuonna yksi 25: stä junasta peruttiin tai viivästyi vakavasti, ja viime aikoina oli tuhansia junien myöhästymisiä ja peruutuksia pääsiäisen tauon aikana, mutta junamatka on väistämätön useimmille meistä, jotka menevät joka päivä töihin, kouluun tai yliopistoon tai tekevät kaukomatkoja vierailemaan ystävien ja perheen kanssa kauempaa.

Olitpa päivittäinen rautatiekäyttäjä tai käytät rautatieverkkoa harvemmin, on olemassa tehokkaita tapoja pitää matkakustannukset alhaisina - temppu on tietää, mikä vaihtoehto valita ja milloin.

Investoinnista a alennuskortti jos olet säännöllinen työmatkalainen, joka varaa junalippuja hyvissä ajoin saadaksesi parhaan mahdollisen hinnan matkallesi, Ison -Britannian rautatieliikenteen ei tarvitse polttaa reikää taskussa. Alla olemme koonneet yhteen yksinkertaisimpia tapoja säästää hinnoissa auttaaksemme sinua.



Hanki Railcard

Voit saada rautakortin 30 puntaa vuodessa

Ennen kuin teet varauksen, tarkista, oletko oikeutettu alennuskortteihin railcard.co.uk , mikä säästää rahaa ympäri vuoden säännöllisissä matkoissa.



Rautakortit ovat saatavilla kaikille alle 26 -vuotiaille, yli 60 -vuotiaille, vammaisille tai perheen kanssa (alennukset vain, jos matkustat vähintään yhden lapsen kanssa), ja ne maksavat noin 30 puntaa vuodessa.

Alennuksia voidaan käyttää kaikkiin vakio- ja ensimmäisen luokan milloin tahansa, off-Peak- ja Advanced-hintoihin, vaikka useimmat toimivat vain matkoilla, jotka tehdään arkisin klo 9.30 jälkeen).

Kun digitaaliset rautakortit on otettu käyttöön, matkustajilla on nyt mahdollisuus ostaa ja ladata kortti heti Railcard -sovellukseen (kauttatai iTunes ) älypuhelimessa. Kun ladatut junamatkustajat voivat aloittaa säästämisen heti - ja jos puhelimen akku tyhjenee, Railcard voidaan vaihtaa toiseen älypuhelinlaitteeseen.

Halkaise se

Matkan hinnan jakaminen on fiksu mutta yksinkertainen temppu, joka voi säästää rahaa (Kuva: PA)

mikä on japanilainen knotweed

Yksi parhaista tavoista säästää hinnoissa on jakaa lippusi.

Esimerkiksi voi olla halvempaa varata lippu Liverpoolista Crewehin, sitten Creweista Lontooseen, kuin ostaa vain koko matkan lippu.

Se on täysin laillista, kunhan juna pysähtyy asemilla, joista olet ostanut liput.

TrainSplit on loistava työkalu käytettäväksi verkossa, jos aiot käyttää tätä temppua. Kätevä verkkosivusto tekee kaikki laskelmat puolestasi ja määrittää, kuinka paljon säästät. Meillä on täydellinen opas miten TrainSplit käyttämällä työkalua Raileasy.fi .

Varaa 12 viikkoa etukäteen

(Kuva: Getty Images)

Junayritykset vapauttavat kourallisen halpoja istuimia jokaiselle matkalle, jonka he tekevät noin 12 viikkoa ennen matkapäivää.

Nämä aikaisin saapuvat liput voivat säästää jopa 80 prosenttia halvemmalla verrattuna lippujen hintaan, joka on paljon lähempänä matkapäivää. Tämän periaatteen käyttäminen tarkoittaa, että varaamalla lipun Lontoosta Edinburghiin etukäteen voit säästää noin 100 puntaa.

Jos et voi varata niin kauan etukäteen, voit silti säästää suuria säästöjä varaamalla jopa viikon tai niin aikaisin - liput ja matkatiedot voidaan tarkistaa ja varata verkossa esimerkiksi thetrainline.com .

Käytä Virgin Trainin parasta hintahakua

(Kuva: Getty Images)

Jos matkustat Virgin -junalla ja tiedät tarkat päivämäärät ja ajat, jolloin aiot matkustaa, varaa etukäteen käyttämällä paras vaarojen etsijä työkalu voi säästää pienen omaisuuden.

Varhaisten lintujen huippuhintaisia ​​hintoja, jotka on varattu jopa 24 tuntia etukäteen suuriin kaupunkeihin, kuten Manchesteriin, Birminghamiin tai Liverpooliin, voi ostaa jopa 7,50 puntaa.

Liput myydään yleensä nopeasti, varsinkin vuoden ruuhka -aikoina, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet hankkia liput halvimpaan hintaan, on suositeltavaa varata kolme kuukautta etukäteen, jos voit.

Siellä on myös a Virgin Trains hakata, joka voisi saada sinulle paluulipun puoleen hintaan joka on ihanteellinen kaikille, jotka etsivät halpoja pitkän matkan junamatkoja Lontoon, Birminghamin, Manchesterin, Liverpoolin, Glasgow'n ja Edinburghin välillä.

Cashback -säästöt

Ilmaiset cashback -sivustot, kuten TopCashback.co.uk, voivat tarjota fantastisia säästöjä verkossa ostetuista junalipuista.

Cashback -sivusto tarjoaa tällä hetkellä kaikille uusille jäsenille 15 £ käteispalautus LOCO2: n kautta ostetuista junalipuista maksaa 15 puntaa tai enemmän.

Kätevä tarjous on voimassa 2. kesäkuuta keskiyöhön asti, joten jos suunnittelet toukokuun lopun lomapäivää tai päiväretkiä lasten kanssa, on aika tehdä varaus säästääksesi ylimääräistä rahaa. Lunasta bonus noudattamalla alla olevia ohjeita.

  1. Rekisteröidy TopCashback.co.uk ilmaiseksi.

  2. Etsi 15 £ rahat takaisin ostoista LOCO2 -kaupassa uusille jäsenille linkistä ja klikkaa LOCO2 -osioon tehdäksesi ostoksen.

  3. Jopa 15 punnan käteispalautus seuraa jäsenten tileillä seitsemän työpäivän kuluessa ja tulee maksettavaksi pankkitileille noin 14 työpäivän kuluttua kaupan päättymispäivästä, jos osto onnistuu.

Jos käytät alle 15 puntaa, sinulle maksetaan vain tapahtumasi summa ja jos lippusi maksavat yli 15 puntaa, sinulle maksetaan vain 15 puntaa tilauksestasi. Tämä kauppa on kokonaan TopCashbackin rahoittama, ei LOCO2, ja cashback -bonus tulee maksettavaksi vasta 14 työpäivän kuluttua siitä, kun ostopäivä on ilmoitettu TopCashbackille.

benedict cumberbatch tuomari karja

Jos mietit mitä cashback -sivusto todella on ja miten se kaikki toimii lue cashbackin usein kysytyt kysymykset .

Käytä National Railin halvinta hintahakua

(Kuva: AFP)

National Rail -sivustolla on hyödyllistä Halvin Fare Finder , jolla kuka tahansa voi tarkistaa kaikkien Yhdistyneen kuningaskunnan junaliikenteen harjoittajien halvimman mahdollisen hinnan kaikilla reiteillä.

kansanäänestysmarssin puhujat

Yksinkertainen työkalu on ihanteellinen matkojen suunnitteluun päivästä kolmeen kuukauteen etukäteen, sinun tarvitsee vain valita haluamasi päivämäärät ja aika widgetin avulla ja odottaa tuloksia.

Jos päivämäärät tai ajat ovat joustavia, saatat jopa saada lisäsäästöjä menemällä aikaisemmin tai myöhemmin junalla tai matkustamalla päivä aikaisemmin tai myöhemmin.

Harkitse kausilippua

Työmatkalainen laittaa paperilipun lukijan läpi (Kuva: Getty)

Jos aiot tehdä saman matkan säännöllisesti viikon tai kuukauden aikana, kannattaa todennäköisesti ostaa kausilippu sen sijaan, että maksat junamatkasta päivittäin.

Jos esimerkiksi matkustat säännöllisesti Lontoosta Birminghamiin, ostat kuukausittaisen matkakortin halvemmalla kuin ostamalla viikoittain, ja molemmat vaihtoehdot ovat paljon halvempia kuin lipun päivittäinen ostaminen.

Matkustajia kehotetaan käyttämään National Rail -kausilippujen laskin selvittääkseen matkan kustannukset ja säästöt. Jos ostat kuukausikausilipun 10 kuukaudeksi, vuotuinen kausilippu on luultavasti halvin vaihtoehto.

Vuosilippuun sijoittaminen voi myös merkitä sitä, että voit saada vuotuisen kultakortin, joka tarjoaa lisäetuja ja alennuksia, jotka voidaan lunastaa ympäri vuoden.

Älä osta lippuautomaateista

Vältä lippuautomaatteja, jos haluat halvimman hinnan (Kuva: Getty)

Lippuautomaatin käyttäminen hinnan ostamiseen voi tarkoittaa, että menetät automaattisesti parhaan hinnan.

Useimmat asemalippuautomaatit eivät mainosta alennettuja tai ryhmälippuja, joten ne ovat paljon kalliimpia verrattuna ennakkoon ostamiseen verkossa tai tiskiltä. Jos haluat säästää, älä tee tätä kaikin keinoin ja jos olet jättänyt sen viimeiselle minuutille, osta tiskiltä.

Älä osta paluulippua

Paluuliput eivät aina ole halvempia (Kuva: PA)

Junaliput hinnoitellaan erittäin monimutkaisella tavalla, ja hyvin usein kaksi yksittäistä lippua voi todella maksaa halvemmalla kuin paluu. Tämä pätee erityisesti, jos tiedät juna -ajan, jonka palaat.

Singelippujen käytön temppua voidaan käyttää sekä ennakko- että päivähintoihin, on parasta tarkistaa verkossa ja verrata kahden yksittäisen matkan kustannuksia verrattuna paluuvaihtoehtoon. Jos käytät myös jaetun lipun temppua, voit säästää vielä enemmän rahaa.

Lue lisää

Rautatien hinnat nousevat 2019
Hinnat jopa 3,2% - miten lippusi osuvat Uusi rautatiekortti tarjoaa 1,2 miljoonaa puoleen hintaan Voita rautateiden hinnankorotus vuonna 2019 Uusi 26-30 rautatiekortti julkaistaan ​​lopulta

Katso Myös: