Kuka on Aubrey O'Day? Julkkis Big Brother -kumppanin menneisyys paljastuu

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Aubrey O's Day on nimi, jonka amerikkalaiset musiikkifanit tuntevat paremmin, mutta hän on yksi tähti, joka seuraa tämän vuoden Celebrity Big Brotheria.



Laulaja on tosi -tv -veteraani, joka on löytänyt mainetta vastaavassa muodossa Yhdysvalloissa, ja kun on kyse laskemisesta, kukaan ei tee sitä paremmin.



Aubrey, 32, löydettiin osallistumalla todellisuusohjelmaan Making the Band 3, jossa räppäri ja tuottaja Puff Daddy isännöi X Factor -tyylisen esityksen uuden tyttöbändin luomiseksi.



paljonko kello on khabib vs poirier

Draama ei ollut kaukana, vaikka näyttelyssä ollessaan Aubrey poseerasi alasti Blender -lehteen, mikä johti hänet vaikeuksiin mentorin Puff Daddyn kanssa.

Aubrey O: n päivä

Aubrey O 'Day nähdään astuvan taloon (Kuva: Ian West/PA Wire)

Sean

Aubrey oli tyttöryhmässä Danity Kane, jonka perusti Puff Daddy (Kuva: Scott Gries/Getty Images)



Tästä huolimatta, kun hän oli yksi harvoista näyttelyssä, hän teki leikkauksen ja tuli virallisesti Danity Kanen jäseneksi.

Hänen aikansa kaavion kärjessä ei kestänyt kauan, vaikka hänen asenteensa, rakkaus ympäröivien ihmisten liilaamiseen ja 'liian seksikäs' löysi hänet ulos porukasta.



Lue lisää

Julkkis Big Brother 2018
Kuka on CBB: ssä? Missä ovat CBB -voittajat? Useimmat kiistanalaiset asunnot Järkyttävimmät CBB -hetket

Aubrey jatkoi kunnollista soolouraansa ja tuli hyviksi ystäviksi mahdollisen tulevan presidentin Donald Trumpin kanssa ilmestyessään The Celebrity Apprentice -kaudella 5. Hän ei voittanut ohjelmaa, mutta pysyi hyvissä väleissä Trumpin kanssa.

eddie murphy kuollut 2013
Laulajat Dawn Richards, Aubrey O & Apos; Day, Aundrea Fimbres ja Shannon Bex Danity Kanesta

Vasemmalta Dawn Richards, Aubrey, Aundrea Fimbres ja Shannon Bex esiintyivät Danity Kaneina, kunnes Aubrey heitettiin ulos (Kuva: Chelsea Guglielmino / Getty Images)

Aubrey O'ap Day kirjoittaa

Ilmeisesti Aubrey oli liian seksikäs ja se oli ongelma Puff Daddylle

pakko olla vauva

Jälleen kerran hänen suunsa sai hänet vaikeuksiin ja hän sai paljon kritiikkiä muiden kilpailijoiden suullisista hyökkäyksistä.

Media ja esityksen katsojat kuvailivat häntä narsistiseksi, itsekeskeiseksi, pahoksi ja ilkeäksi, joten toivotaan, että hän tuo saman huonon asenteen CBB-taloon!

Aubrey poseerasi alasti Blender -nimisessä lehdessä, ja hänellä on narsistinen asenne (Kuva: REX)

Lue lisää

CBB -kilpailijat 2016
Kuka on Stephen Bear? Kuka on Ricky Norwood? Kuka on James Whale? Kuka on Saira Khan?

Katso Myös: