Kuka on oikeutettu budjetissa ilmoitettuun 500 punnan verohyvitykseen

Verohyvitykset

Horoskooppi Huomenna

Rishi Sunak kumarsi painetta ylläpitää 20 punnan viikoittaista universaaliluoton korotusta keskiviikkona, mutta sanoi toiminnallisten tekijöiden vuoksi, että kotitaloudet, jotka saavat verohyvityksiä, saavat vaihtoehtoisen maksun huhtikuusta alkaen.



Viitaten 'toiminnallisiin' syihin liittokansleri sanoi, että työskentelevät verohyvityksen hakijat saavat 500 punnan kertamaksun 80 punnan kuukausikorotuksen sijasta.



Uusi maksu korvaa väliaikaisen korotuksen työssäkäyville verohyvityksille, jotka päättyvät suunnitellusti 5. huhtikuuta.



degale eubank -suoratoisto

'Pienituloisten kotitalouksien tukemiseksi 20 punnan viikoittainen yleisluottojen korotus jatkuu vielä kuusi kuukautta', Sunak kertoi The Commonsille.

Kotitalouksien velka kasvaa

Liittokansleri sanoi, että toimivan verohyvitysjärjestelmän toimintatavan vuoksi ihmiset eivät voi saada ylimääräistä viikoittaista 20 puntaa uudella verovuonna (Kuva: PA)

Korotuksen jatkaminen tarkoittaa, että hakijat saavat ylimääräistä 20 puntaa viikossa 1. huhtikuuta ja 30. syyskuuta välisenä aikana normaalikorvauksen lisäksi, joka nousee 324,84 puntaan kuukaudessa yksittäiselle henkilölle.



'Tarjoamme toimiville verohyvityksen hakijoille vastaavan tuen seuraavan kuuden kuukauden ajan', hän lisäsi.

'' Ja koska järjestelmä toimii toiminnallisesti, meidän on tehtävä se kertaluonteisella 500 punnan maksulla. ''



Näiden kahden toimenpiteen arvioidaan maksavan yhteensä 3 miljardia puntaa, ja maksut maksetaan 23. huhtikuuta.

Kuka saa 500 euron maksun?

Uusi maksu korvaa väliaikaisen korotuksen työssäkäyville verohyvityksille, jotka päättyvät suunnitellusti 5. huhtikuuta (Kuva: Getty Images)

mars bar englantilainen paita

Useimmat etuuksia saavat ihmiset saavat nyt yleisluottoa verohyvitysten sijasta - täydellinen siirtyminen on kuitenkin suunniteltu vasta vuonna 2024, mikä tarkoittaa, että miljoonat ihmiset saavat silti kertaluonteisen summan.

Tämä sisältää ne, jotka saavat vakavan vammaiskorvauksen.

Sinun ei tarvitse hakea tukea. HMRC ilmoitti ottavansa sinuun yhteyttä tekstiviestillä tai kirjeellä huhtikuussa vahvistaaksesi, että olet oikeutettu.

Se on saatavilla niille, jotka 2.3.2021 saivat:

  • Toimivat verohyvitysmaksut
  • sekä työssäkäyvä verohyvitys että lapsiverovähennys
  • Lapsen verohyvitykset ja he ovat oikeutettuja työskentelevään verohyvitykseen, mutta eivät saa maksua, koska heidän tulonsa ovat liian korkeat

Jos olet kelvollinen, sinun pitäisi saada maksu 23. huhtikuuta 2021 mennessä.

Handmaid's tale kausi 3 uk

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: