Miksi Jim Carrey ja Cathriona White erosivat, ja todellinen syy, miksi hän meni salaa naimisiin Mark Burtonin kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Pari erosi vain muutama päivä ennen kuin hän otti henkensä vuonna 2015(Kuva: Flynet/Facebook)



Tänään on käynyt ilmi, että Jim Carrey ei joudu oikeudenkäyntiin ex-tyttöystävänsä Cathriona Whiten kuolemasta sen jälkeen, kun näyttelijää koskeva väärä kuolemajuttu hylättiin.



Cathrionan äiti Brigid Sweetman ja hänen miehensä Mark Burton ryhtyivät oikeustoimiin tähtiä vastaan ​​vuonna 2016 väittäen, että hän vei henkensä sen jälkeen, kun hän oli tartuttanut hänet lukuisiin sukupuolitauteihin.



Näyttelijä on kuitenkin nyt selvitetty, kun havaittiin, että ennen Cathriona tapasi Jimin otettu puhdas sukupuolitautitesti oli väärennetty.

Ace Ventura -tähti säilytti aina viattomuutensa.

Ja vaikka hän oli eronnut Cathrionasta hänen kuollessaan 28. syyskuuta 2015, Jim oli niin tuhoutunut, että hän kantoi jopa arkunsa, kun hänet haudattiin kotimaahansa Irlantiin.



Mutta mitä tapahtui ajaessaan Jimin erilleen naisesta, jonka hän myöntää rakastavansa?

Jim Carrey osallistuu Cathriona Whiten hautajaisiin

Jim Carrey osallistuu Cathriona Whiten hautajaisiin (Kuva: Getty)



Miksi Jim Carrey ja Cathriona White erosivat?

Pari seurusteli ja lopetti vuoden 2012 lopusta, jakautui maaliskuussa 2013, ennen kuin palasi yhteen toukokuussa 2015.

Kosmetologi ja meikkitaiteilija olivat eronneet näyttelijä Jimin kanssa muutama päivä ennen kuin hän otti henkensä.

natasha kaplinsky brendan colen tapaus

TMZ raportoi, että Cathriona kirjoitti itsemurhailmoituksessaan: 'Olen viettänyt nyt 3 päivää epäuskoisesti, ettet ole täällä.

- Voin jatkaa särkyneitä sydämiä ja yrittää laittaa palaset takaisin. En voisi, minulla ei vain ole tahtoa tällä kertaa.

'Olen pahoillani, että sinusta tuntui, etten ollut sinua varten. Yritin antaa sinulle parhaani. ''

Jim Carrey poseerasi intiimeihin ystävänpäivän valokuviin silloisen tyttöystävänsä kanssa (Kuva: TMZ / AKM-GSI)

Ruumiinavausraportti osoitti, että Cathriona oli kertonut ystävilleen ennen kuolemaansa, että '... hän oli hullusti rakastunut Jimiin ja että heidän suhteensa oli vuoristorata ... että hän sitoi henkilöllisyytensä omaansa ja että hän tunsi olevansa (Carrey) liukastua pois hänestä. '

Mutta heidän ongelmistaan ​​huolimatta Jim myönsi, että hänen kuolemansa jätti hänet tuhoisaksi.

'Olen järkyttynyt ja syvästi surullinen suloisen Cathrionan kuolemasta. Hän oli todella ystävällinen ja herkkä irlantilainen kukka, liian herkkä tälle maaperälle, jolle rakastava ja rakastettu oli kaikki, mikä kimalteli '', hän sanoi kunnianosoituksena.

- Sydämeni kuuluu hänen perheelleen ja ystävilleen ja kaikille, jotka rakastivat ja välittivät hänestä. Me kaikki olemme saaneet salaman. ''

Lue lisää

Jim Carrey selvisi laittomasta kuolemasta
Totuus väärän kuolematapauksen takana Missä erakko Jim Carrey on nyt? Miksi Jim Carrey ja Cathriona White erosivat Jim Carrey TYHJENNETTY laittomasta kuolemasta

Miksi hän oli naimisissa?

Myöhemmin kävi ilmi, että vaikka hän näki Jimin, hän oli itse asiassa naimisissa Mark Burtonin kanssa.

mahrez to man united

Carreyn asianajaja väitti kuitenkin, että avioliitto oli vain vihreän kortin vuoksi. Cathriona kuvasi suutelevansa Jimiä kuukausi sen jälkeen, kun hän meni naimisiin Markin kanssa 15. tammikuuta 2013.

Oikeudenkäyntiasiakirjoissa näyttelijä sanoi: Yllätyksekseni sain myöhemmin tietää, että tammikuussa 2013 Cat meni naimisiin miehen kanssa Las Vegasissa vihreän kortinsa takia ja säilytti samalla todelliset suhteensa minuun.

Kissa oli säännöllisesti kanssani kotona tammikuussa 2013, ja tuin häntä taloudellisesti, ja olimme hyvin rakastuneita.

tämän päivän kasvot

Tapasin hänen vihreän kortin aviomiehensä Mark Burtonin vasta Catin kuoleman jälkeen, eikä Cat keskustellut kanssani yksityiskohdista avioliitostaan ​​hänen ollessaan elossa.

Hän ei myöskään koskaan kertonut minulle, että hänellä oli häät tai että Burton oli koskaan kosiskellut häntä eikä hän koskaan käyttänyt vihkisormusta.

Hollywoodin kameramies Burton mainittiin hänen sukulaisinaan virallisissa asiakirjoissa, mutta he aikovat aloittaa avioeroprosessin.

& amp; Ymmärrän, että hän ja herra Burton olivat menossa eroon, mutta he olivat vielä virallisesti naimisissa hänen kuolemansa aikaan, joten hän on hänen virallinen lähisukulaisensa. Hän voi kuitenkin halutessaan luovuttaa oikeutensa hänen omaisuudelleen perheelleen, & apos; Ed Winter, Los Angelesin kuolintarkastustoimiston apulaispäällikkö, kertoi The Timesille.

Jim Carrey poseerasi ystävänpäivän valokuviin silloisen tyttöystävänsä kanssa-ja laukausten ajoitus todistaa, että hänen avioliitonsa oli täydellinen huijaus ja 'vihreän kortin avioliitto' ... Carreyn asianajajan mukaan. (Kuva: TMZ / AKM-GSI)

Samaan aikaan Carreyn edustaja vahvisti tänään Hollywoodin toimittaja Asiat hylättiin 25. tammikuuta, mutta he eivät kommentoi muuta kuin sanomalla, että näyttelijä odottaa innolla elämäänsä.

Cathriona teki itsemurhan 28. syyskuuta 2015 yliannostuksen jälkeen erilaisia ​​reseptilääkkeitä.

Paljon mutaa on heitetty pitkäkestoiseen tapaukseen - irlantilaisen Cathrionan aviomies väitti, että Carrey käytti lääkkeitään vaurautta, vaikutusvaltaa ja julkkisasemaa varten.

He väittivät myös, että tähti oli vastuussa herpesin tyypin 1 ja 2 antamisesta vuonna 2013.

laiturit morgan jeremy clarkson booli

Tapaus on hylätty sen jälkeen, kun Carreyn maallikko Raymond Boucher pyysi tuomioistuinta velvoittamaan Burtonin toimittamaan White'n STD -testitulokset ennen kuin hän tapasi Carreyn.

Jim Carrey poseerasi ystävänpäivän valokuviin silloisen tyttöystävänsä kanssa-ja laukausten ajoitus todistaa, että hänen avioliitonsa oli täydellinen huijaus ja 'vihreän kortin avioliitto' ... Carreyn asianajajan mukaan. (Kuva: TMZ / AKM-GSI)

Jim Carrey oli järkyttynyt kuolemastaan (Kuva: FameFlynet.uk.com)

Boucher tuli siihen johtopäätökseen, että vuoden 2011 asiakirja, jossa valkoisella oli puhtaat testitulokset ennen Carreyn tapaamista, oli väärennös.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun Carrey on antanut vastalausetta meikkitaiteilijan aviomiehelle ja äidille - väittäen, että hänen exänsä todella yritti kiristää hänet elämänsä aikana.

Hän sanoi tuolloin antamassaan lausunnossa: 'Valitettavasti tein sen virheen kolme vuotta sitten, kun annoin periksi ja ratkaisen valheelliset väitteet, jotka herra Marchino [neiti White'sin asianajaja] on Catin puolesta esittänyt julkisena yleisönä. puolustus on erittäin kallis ja tuskallinen prosessi. Tuolloin tunsin, että Marchino hyväksikäytti Catia.

Jim Carrey ja Cathriona White seurustelivat vuodesta 2012 - mutta hän vei henkensä vuonna 2015 (Kuva: FameFlynet.uk.com)

Jim Carreyn entinen Cathriona White antaa rakkausilmoituksia näyttelijälle sydäntäsärkevissä tekstiviesteissä, joissa hän pelkää, että hauska mies antoi hänelle herpesin (Kuva: Splash)

Bridget White, Cathriona Whitein äiti perheenjäsenten ja ystävien kanssa, Cathrionan poistopalvelussa (Kuva: FameFlynet.uk.com)

Jim juhli pääsiäistä valokuvalla faneille - hän on ollut lähes erakko väärän kuolemanpuvun jälkeen (Kuva: Twitter)

- Tämän uuden tapauksen jättämisen jälkeen olen huomannut petoksen syvyyden näiden valheellisten väitteiden takana.

'En aio antaa toista kertaa näitä samoja petollisia syytöksiä, jotka Catin aviomies on nimetty, mutta ei varsinaisesti Mark Burtonin ja hänen vieraantuneen äitinsä puolesta.

'En ole myöskään vastuussa siitä, mitä nämä epätoivoiset hahmot ovat vahingossa paljastaneet naisesta, jota rakastin. Olin selvästi sokeana kiintymyksestäni.

'Siitä huolimatta, minulla on empatian ja anteeksiannon paikka Catille ja keskityn edelleen moniin siunauksiin tässä elämässä (sic). & Apos;

catherine zeta jonesin häät

Oikeudenkäyntiasiakirjoissa Jim väitti, että maaliskuun ja elokuun 2013 välisenä aikana Cathriona uhkasi asianajajansa kanssa kertoa maailmalle, että hän antoi väärin sukupuolitauteja, ellei hän maksanut hänelle miljoonia dollareita. & Apos;

Hänen äitinsä väitti löytäneensä yksityiskohtaiset Cathrionan rakkausmuistiinpanot, jotka valaisevat Carreyn luonnetta.

Yksi luku: tapasin sinut, esittelit minulle kokaiinin, prostituoidut, henkisen väkivallan ja sairaudet. Teit hyvää minulle, mutta kanssasi oleminen mursi minut Jimiksi. ''

Hän jatkaa: Minulle luvattiin Jekyll ja sain sen sijaan Hyden. Koska rakastan sinua, olisin pitänyt Hydeä koko vuoden ja tehnyt kaiken, mitä hän halusi olla Jekyllin kanssa viidelle, mutta heitit minut pois, kun imeytit kaiken arvokkaan, mikä minusta oli jäljellä.

Katso Myös: