Miksi Sky Sports kiristi Natalie Sawyerin? Esittäjän kollegat 'ankarat käskyt olla keskustelematta hänen lähdöstään ilmassa'

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Sky Sports Newsin juontaja Natalie Sawyer on kironnut 18 vuoden jälkeen(Kuva: moniste)



Kirottujen Sky Sports News -juhlien kollegoiden Natalie Sawyerin kerrottiin saavan tiukkoja ohjeita puhumattakaan hänen lähdöstään ilmassa, koska hänen lähtönsä syy on edelleen mysteeri.



38-vuotias, suosittu hahmo Transfer Deadline Day, jätti vähän hälinää sen jälkeen, kun hänelle oli kerrottu, että hänen sopimustaan ​​ei uusita 18 vuoden palvelun jälkeen, väitettiin.



mary marja paistettu kinkku

Hän suoritti viimeisen vuoronsa keskiviikkona ja allekirjoitti sopimuksen klo 17 ilman mainintaa hänen lähdöstään.

Ajat väittää, että hänen kollegansa, erityisesti hänen isäntänsä, käskettiin olemaan puhumatta hänen lähestyvästä poistumisestaan ​​ilmassa. Se viittaa siihen, että jako oli ankara.

Natalie esiintyi usein Jim Whitein rinnalla (Kuva: julkisuuskuva)



Tiukassa sopimuksessa entinen juontaja Georgie Thompson lähti vuonna 2011, ja hän kyynelehtyi, kun hänelle oli annettu kukkakimppu.

Sky Sportsin tiedottaja kertoi Daily Mail 'Haluamme kiittää Nataliea hänen monivuotisesta hyvästä palvelustaan ​​Sky Sportsille ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa.'



Englanti vs bulgaria kanava
Natalie Sawyer

Natalie oli suosittu hahmo katsojien keskuudessa (Kuva: Sky Sports)

Natalie ei ole vielä käsitellyt asiaa julkisesti tai sosiaalisessa mediassa.

Hänen uusimmassa sarakkeessaan Aurinko , julkaistiin torstaina, häntä kutsuttiin edelleen Sky Sports Newsin työntekijäksi. Ei ollut mainintaa hänen poistumisestaan ​​edellisenä päivänä.

On epäselvää, miksi Natalie on eronnut Sky Sportsista (Kuva: Pete Mariner/NEWSAMPIX)

Natalie liittyi Sky Sportsiin tuotantotiimissä ja käänsi myöhemmin kätensä esittelyyn.

Hänestä tuli synonyymi Transfer Deadline Daylle, joka isännöi Jim Whitein rinnalla, yleensä hänen tavaramerkkinsä keltaisessa mekossa.

verne troyer syöminen metro

Verkossa fanit ovat kertoneet pettymyksestään hänen lähtiessään.

Katso Myös: