Windows 10 -päivitysvaroitus, koska Microsoft lopettaa Windows 7 -tuen ensi viikolla

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Se on yksi suosituimmista tietokone käyttöjärjestelmiä ympärillä, mutta Microsoft on ilmoittanut, että Windows 7:n tuki päättyy ensi viikolla.



Tammikuun 14. päivänä voimaan tuleva muutos tarkoittaa, että Windows 7:ää edelleen käyttävä ei saa enää teknistä tukea, ohjelmistopäivityksiä tai tietoturvapäivitykset ja korjaa.



Microsoft selitti: 10 vuoden jälkeen Windows 7:n tuki päättyy 14. tammikuuta 2020.



Vaikka voit jatkaa Windows 7 -tietokoneesi käyttöä ilman jatkuvaa ohjelmisto- ja tietoturvapäivitystä, se on altistunut suuremmalle viruksille ja haittaohjelmille.

arsenal vs man utd -kanava

Microsoft neuvoo, että paras tapa, jolla käyttäjät voivat pysyä turvassa, on päivittää Windows 10:een.

Microsoft (Kuva: X90033)



ahdistetuin väärennös 2015

Tämä moderni käyttöjärjestelmä on turvallisin Windowsin koskaan rakentama, ja siinä on kattava päästä päähän -suojaus, joka kattaa virustentorjunnan, palomuurin, Internet-suojaukset ja paljon muuta.

Tämä tarkoittaa enemmän suojausominaisuuksia, kojelaudan näyttöjä ja jatkuvia päivityksiä, jotka auttavat suojaamaan tulevia uhkia vastaan.



Windows 10 ei kuitenkaan ole aivan halpa, sillä Home Edition maksaa 119,99 puntaa ja Windows 10 Pro huikeat 219,99 puntaa.

Lisäksi Microsoft lisäsi, että vaikka Windows 10 on mahdollista asentaa vanhemmille laitteille, sitä 'ei suositella'.

mitä 1111 tarkoittaa
Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Uusimmat tekniikan uutiset

Sen sijaan teknologiajätti ehdottaa, että asiakkaiden, joilla on yli kolme vuotta vanha tietokone tai kannettava tietokone, tulisi ostaa uusi laite.

Se selitti: Paras tapa kokea Windows 10 on uudessa tietokoneessa. Uudet nykyaikaiset PC:t eivät ole pelkästään nopeita (soliid-state-asemien ansiosta) ja kestäviä pidempään kestävillä akuilla, vaan myös loistavan tietokoneen keskihinta on huomattavasti alhaisempi kuin 5-10 vuotta sitten.

Jos haluat ostaa Windows 10:n, voit ostaa Windows 10 Homen tai Windows 10 Pron täyden version tässä .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: