Nainen jakaa väärennetyn rusketuksen epäonnistumisen jälkeen, kun hän on kerännyt kerroksille, kun hän huusi ensimmäisen erän

Outoja Uutisia

Horoskooppi Huomenna

Aurinko paistaa (eräänlainen) ja pubit ja ravintolat ovat avanneet ovensa uudelleen, mikä tarkoittaa, että on aika kaivaa väärennetty rusketus.



Mutta kaikille, jotka eivät vielä ole rokkaavan ihanassa kultaisessa hehkussa, varokaa liioittelemasta - sillä se voi helposti liioitella.



Olemme kaikki kärsineet väärennetystä rusketuksesta - epäselvistä raidoista oranssiin käsiin, sitä on aivan liian helppo käyttää väärin.



julkkisviidakkosarja 2019

Yksi TikTokin nainen jätti ompeleen, kun hän oli kertonut, mitä hänelle tapahtui, kun hän levitti rusketustaan.

Jotkut vitsailivat, että hän näytti ystäviltä Ross Gelleriltä, ​​joka kerran kärsi kuolettavasta epäonnistumisesta kuuluisassa näyttelyssä.

Jodien video levisi virukseen

Jodien video levisi virukseen (Kuva: @ JODIEMORRIS8 / TIKTOK)



Köyhä Jodie Morris oli kerrostunut St Moritzin tummaan sävyyn ja päätti tehdä rusketuksen uudelleen kasvoilleen sen jälkeen, kun hän oli hieman tunteellinen ja lopulta itki ensimmäisen kerroksen.

myös vs parker kertoimet

Videossaan, jolla on ollut lähes puoli miljoonaa katsojaa, hän sanoi: 'Kerro minulle, että en ole ainoa, jolla on väärennetty rusketus.



`` Joten laitoin St Mortizin päälle, mutta itkin, joten laitoin lisää kasvoilleni, koska itkin kaiken pois ja tämä on lopputulos. ''

Hänen ponnistelunsa menivät nopeasti viruksiksi, ja yksi sanaseppä kopioi hänen uuden ilmeensä 'tan-tastic'.

Toinen sanoi: 'Olen pahoillani, mutta se on hauskin asia, jonka olen nähnyt kuukausiin.'

Kolmas vitsaili: 'Olen pahoillani, mutta tämä antaa minulle Ross -tunnelman saada rusketuksen ystäville haha, toivottavasti se pesi pois tytön!'

Onneksi oli onnellinen loppu!

Onneksi oli onnellinen loppu! (Kuva: @ JODIEMORRIS8 / TIKTOK)

Neljäs neuvoi: 'Näytän aina tältä tämän rusketuksen käytön jälkeen. Mutta luota prosessiin. '

vahvimpien Tristan selviytyminen

Niille, jotka olivat huolissaan, Jodie jakoi seurantavideon ja siellä oli onnellinen loppu.

'Joten, pesin sen pois, laitoin hiukan pronssia silmäripsille, huulikiiltoon, eikä se oikeastaan ​​näytä liian pahalta, ollakseni rehellinen sinulle', hän sanoi ennen vitsailua: 'Ainakin voin vielä mennä töihin. ''

Katso Myös: