Naisen 34O -tissit eivät lopeta kasvamistaan ​​ja jättävät hänet jatkuvaan selkäkipuun

Yhdysvaltain Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kayla Romeron rinnanympärys on koko 34O(Kuva: Caters News Agency)



m ja s rakastavat makkaraa

Nainen sanoo, että hänen 34O -rintansa eivät lopeta kasvuaan ja ovat lähteneet tuskallisen selkäkipuun ylimääräisen painon kantamisesta.



Kayla Romero, 27, sanoi myös, että hänen rintansa ovat niin suuret, että hänen nänneistään on tulossa suurempia kuin hänen kämmenensä.



Kayla, joka asuu Houstonissa, Texasissa, sanoi, että hänen rintansa on kasvanut 12 -vuotiaasta lähtien ja hän on jo kasvanut kahdesta 34O -rintaliivistä, jotka hän osti marraskuussa hintaan 80 puntaa (108 dollaria).

Hän sanoi: 'On tarpeeksi vaikeaa yrittää löytää O -kokoisia rintaliivejä, jotka ovat myös kalliita, en tiedä miten löydän P -koot. En halua edes ajatella, kuinka kalliita ne ovat.

'Olen jo katsonut netistä seuraavaa kokoa, koska rintani alkavat jo ylittää uudet rintaliivit, mutta en ole nähnyt P: tä missään. Se on painajainen. '



27-vuotias kärsii jatkuvista selkäkipuista (Kuva: Caters News Agency)

Kun Kayla oli 12-vuotias ja oli melko litteä, hänen äitinsä osti hänelle ensimmäistä kertaa treeniliivin, jonka hän sanoi olevansa hyvin istuva.



'Viikon sisällä se ei enää sopinut minulle, koska rintani alkoivat nopeasti kasvaa', hän sanoi.

live stream nyrkkeily tänään

”Olin saavuttanut DD -koon kolmen kuukauden sisällä, ja siitä lähtien rintani kasvavat ja kasvavat.

'' Yksi kirkkaimmista muistoistani tältä ajalta oli koulun kuntosalilla, eräs koulukiusaaja alkoi nauraa rintoihini sanomalla, että minulla oli ollut rintatyö ja kehottanut minua olemaan juoksematta liian nopeasti tai annan itselläni musta silmä.

'Muut lapset laulaisivat', riippuvatko rintasi? heiluvatko ne lattiaan? & apos; minua koko ajan.

'Siitä lähtien minusta tuli kouluni naurua. Olin järkyttynyt enkä voinut ymmärtää, miksi olin niin erilainen kuin kaikki muut tytöt, kenelläkään muulla ei ollut DD: tä 12 -vuotiaana.

Kayla sanoi, että hänen rintansa kasvavat kuukausittain (Kuva: Caters News Agency)

Kayla, joka on vain 5 jalkaa pitkä, sanoo, että hänellä on jatkuvaa tuskallista selkäkipua kantaessaan mukanaan valtavien rintojensa ylipainoa ja on epätoivoinen rintojen pienennysleikkauksessa.

Hän on käynnistänyt joukkorahoituksen rahoittaakseen rintojen vähentämistä.

Hän sanoi: 'Rintani estävät minua tekemästä niin paljon. Taloni on tällä hetkellä hylky, koska minulla on liikaa kipua voidakseni kiertää ja siivota kunnolla.

missä minä asun

- Rintani menevät vatsaan asti ilman rintaliivejä, joten on jopa vaikeaa puhdistaa itseäni ja huolehtia henkilökohtaisesta hygieniasta. Suihku, kuivaus ja parranajo ovat minulle niin vaikeita tehtäviä. Hikoilen siihen mennessä, kun olen kuivannut itseni kylvystä tai suihkusta.

'En voi mennä juoksemaan tai uimaan tai edes kumartua kunnolla tekemään asioita, kuten sitoa kengännauhat tai noutaa ristipoikani, kun olen lastenvahti. Se on jatkuvaa kipua koko päivän, joka päivä.

'Teksasin kuumuus nousee yli 100 astetta enemmän kertaa vuodessa kuin voin laskea. Kuvittele, että niissä on lämpötiloja.

Kayla kerää rahaa rahoittaakseen rintojen pienentämistä (Kuva: Caters News Agency)

'Minulle tulee kuumia ihottumia rintojen alle, jotka jättävät minulle arpia ja rintaliivit kaivautuvat ihooni ja toisinaan verenvuotoja.

'Sillä hetkellä, kun sanon, että ne kasvavat joka kuukausi, halusin uusia rintaliivejä viime kuussa ja ne ovat jo liian pieniä.

'' Vuosien varrella olen oppinut olemaan etsimättä rintaliivejä kaupoista, koska ne eivät ole läheskään tarpeeksi suuria minulle, joudun etsimään pitkään ja kovasti seuraavan rintaliivikoon koon, koska olen jo katsonut, mutta tuloksetta. .

'On myös mahdotonta löytää uimapukuja. En löydä yksiosaisia ​​uimapukuja, jotka tukevat rintojani ja useimmat paikat eivät myy kaksiosaisia ​​bikinejä erikseen.

'Jos löydän bikinit, joissa on todella tukeva rintaliivi, minun on yleensä ostettava kaksi erikokoista. Yksi, joka sopii alaosaan ja toinen paljon isompi, jotta se mahtuu rintoihini. Se on siis kaksinkertainen kulu. '

Kayla sanoi, että hänen rintansa ovat huomion keskipisteenä, kun ihmiset tuijottavat hänen rintaansa ja joissakin törkeissä tilanteissa ihmiset ovat tarttuneet niihin.

katarina johnson-thompson

Tue vetoomustamme ja auta pelastamaan joulu tuhansille lapsille

The NEWSAM tarvitsee apuasi pelastaakseen joulun tuhansille lapsille Isossa -Britanniassa.

Keräämme varoja Save the Children UK -järjestölle, jotta se voi ostaa lahjoja joillekin maan haavoittuvimmille lapsille ja tarjota jouluruokaa varakkaille perheille.

Jokainen penni, jonka lahjoitat Save a Kid's Christmas -valituksellemme, vaikuttaa.

Se voi tarkoittaa sitä, että yksi lapsi vähemmän jää ilman kuumaa jouluruokaa tai maksaa ainoasta lahjasta, jonka he saavat avata.

Tai se voisi auttaa ostamaan kirjoja ja oppimispaketteja lapsille, jotka ovat vaarassa jäädä jälkeen koulusta.

Tukea:

  • Soita: 0800 8148 148
  • Vierailla: www.savethechildren.org.uk/NEWSAM
  • Lähetä tekstiviesti peilille 5–70008 lahjoittaaksesi 5 puntaa tai peiliin 10–70008 lahjoittaaksesi 10 puntaa
  • Lähetä maksettava sekki osoitteeseen Pelasta lapset UK osoitteeseen Freepost Christmas Appeal 2020, Save the Children, 1 St John’s Lane, London, EC1M 4AR. Save the Children Fund on hyväntekeväisyysjärjestö, joka on rekisteröity Englannissa ja Walesissa (213890), Skotlannissa (SC039570) ja IOM (199)

Hän sanoi: ”Minulla on aiemmin ollut vieraita ihmisiä kävelemässä luokseni ja kysymässä, ovatko rintani aitoja, ihmiset ovat jopa tarttuneet heihin nähdäkseen, ovatko ne väärennöksiä.

mikä on riptide

'Olen jopa saanut jonkun tulemaan ja moottoriveneelle.'

Huomio tarkoittaa, että Kayla pyrkii pysymään kotona.

Hän sanoi: 'Joten en todellakaan mene enää ulos, koska rintani näyttävät vain olevan kohde kammottaville ja outoille ihmisille. Se on kauheaa, enkä tunne oloni turvalliseksi.

'Olen vasta 27 -vuotias, minulla on koko elämä edessäni, en voi edes kuvitella, millaiset rintani tulevat olemaan 40 -vuotiaana, jos en saa vähennystä.

- Yritän epätoivoisesti saada rahaa leikkaukseen, koska haluan vain elää elämääni kuin normaali parikymppinen tyttö. En halua olla jumissa sisällä ja jatkuvassa kivussa.

'Haluan päästä ulos ja kokea elämää. Haluan pystyä kumartumaan ilman valoa, enkä halua ostaa uusia rintaliivejä parin kuukauden välein loppuelämäni ajan. ''

Lahjoita varainkeräysvierailulle tässä .

Katso Myös: