M&S myy ystävänpäivälle sydämenmuotoisen rakkausmakkaran

Marks & Spencer

Horoskooppi Huomenna

Mestareiden aamiainen



michael schumacher koomasta

Jos joudut kruunaamattomaksi ateriasopimukseksi, jos kokkaat myrskyn kotona ystävänpäivänä, ei varmasti ole parempaa hoitoa kuin M&S.



Jos valitset jotain hieman vähemmän hienoa kuin täysi kolmen ruokalajin juhla, Marks and Spencer ovat juuri ilmoittaneet uuden syötävän ystävänpäivän erikoisuuden saapuvan hyllyilleen: Love-makkaraa.



Vähemmän oudolta kuin se kuulostaa, sydämenmuotoinen makkara kahdelle on kevyesti tryffeli ja kääritty pekoniin.

Rakkausmakkara sopii erinomaisesti tarjoiluun illalla mashin ja kastikkeen rinnalla tai munien rinnalla romanttiseen aamiaiseen M & S -sivuliikkeet heti huomenna. Ja emme voi odottaa!

pään taiteen hyökkäys

Valitettavasti se ei ole halvin asia, joten saat viidenneksen takaisin 460 grammasta tavaraa.



Juhlista ystävänpäivää aamiaisella sydämenmuotoisella makkaralla

M&S odottaa ilmeisesti myyvänsä yli 15 000 rakkausmakkaraa, kun asiakkaat nousevat ja laskeutuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa saadakseen unelmien aamiaisen.



Rakkausmakkara on myös kätevästi pakattu leivinpeltiin säästääkseen aikaa pesussa.

M&S: n tiedottaja sanoo makkarasta puhuessaan, että kannustamme asiakkaita aloittamaan ystävänpäivän juhlat aikaisin rakkausmakkaralla aamiaiseksi.

Resepti sisältää vihjeen herkullisesta tryffelistä, jotta se olisi erityisen erikoinen, ja kärjeni on rikkoa kaksi munaa sydämen keskelle kahdeksan minuuttia ennen tarjoilua unelmien aamiaiseksi.

suojalasilaatikko dom ja steph

Se saapuu kauppoihin huomenna (Kuva: LightRocket Getty Imagesin kautta)

Ei ole yllättävää, että maukkaan näköinen makkara on aiheuttanut melkoisen myrskyn sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun supermarket ilmoitti uutisen Facebookissa aiemmin tänä aamuna.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että ihmiset ovat yhtä kiinnostuneita siitä, että Marks ja Spencer ovat kutsuneet sitä Love -makkaraksi.

Facebookin käyttäjä Alison Meakin sanoi 'Voi rakas, se kuulostaa niin väärältä' toisen kommentoidun sanan kanssa: 'Oho, se on hienoa'. Havenilla ei ollut rakkausmakkaraa pitkään aikaan '.

Mark Burtonin kameranhoitaja

Pysytkö huomenna? Katso valikoimamme parhaista ja huonoimmista supermarket -aterioista ystävänpäivän viettoon täällä.

*Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Lue lisää

Ystävänpäivä 2019
Hyvää ystävänpäivää Vitsit Runoja Paras romanttinen kaupunkiloma

Katso Myös: