Työskentelevät verohyvitykset nousevat 3 040 puntaan perheiden auttamiseksi koronaviruskriisin aikana

Edut

Horoskooppi Huomenna

Lastenhoitoäiti

Saamasi summa nousee(Kuva: Getty)



jacqueline jossa im a celeb

Miljoonat perheet näkevät työssäkäyvät verohyvitykset tällä viikolla yhdessä lapsilisien ja yleisluottojen kanssa.



Osana toimenpiteitä kotitalouksien tukemiseksi koronaviruspandemian aikana, työssä käyvien verohyvitysten peruselementtiä on korotettu 1 045 punnalla 3 040 puntaan neljän vuoden jäädyttämisen loputtua.



Korotus jatkuu 5. huhtikuuta 2021 asti ja tarkoittaa sitä, että kelpuutetut saavat lisäpotkua, kun tuhannet työntekijät kohtaavat viikkoja ja kuukausia epävarmuutta maailmanlaajuisen kriisin aikana.

Määrä, josta hakija tai kotitalous hyötyy, riippuu heidän olosuhteistaan, mukaan lukien kotitalouden tulotaso, mutta korotus voi merkitä jopa 20 puntaa lisää joka viikko.

Työskentelyverovähennyksiä maksetaan niille, joilla on pienin palkka - myös niille, jotka ovat kärsineet nykyisestä kriisistä - voit katso täältä, kuinka paljon voit hakea ja miten hakea työssäkäyvää verohyvitystä .



Hallitus korottaa myös lapsilisää, muita verohyvityksiä ja kynnysarvoja sekä huoltajan avustusta 1,7%, mikä vaikuttaa moniin pienituloisimmista.

Nämä korotukset tulivat voimaan 6. huhtikuuta, mutta yksittäiset maksupäivät vaihtelevat olosuhteidesi mukaan.



Sinun ei tarvitse tehdä mitään ja saat korotetut maksut automaattisesti.

Miksi maksut nousevat?

Perheiden maksut eivät ole nousseet vuodesta 2015 lähtien (Kuva: Getty)

Työikäisten etuuksien, mukaan lukien yleisluotot ja työnhakijalisät, hinnat nousevat keväällä, koska neljän vuoden etuuksien jäädyttäminen on päättymässä.

Heidän korkojaan rajoitettiin vuonna 2016 entisen konservatiivikanslerin George Osbornen päätöksen jälkeen.

Jäädyttäminen vaikutti työnhakijakorvaukseen, työllisyys- ja tukilisään (henkilökohtaiset korvaukset ja työhön liittyvä osa, tulotuki, lapsi- ja työturvamaksut (muut kuin vammaisuuteen liittyvät elementit), asumistukiehdot (erilaiset korvaukset/palkkiot ja LHA-tasot), Yleinen luotto ja lapsilisä.

Huhtikuusta alkaen näiden hakijoiden tulot kasvavat 1,7%inflaation mukaisesti.

Yleinen luotto

Yleisluotto nousee 317,82 punnasta 323,22 puntaan kuukaudessa 25 vuotta täyttäneille ja vakiokorvausta saaville hakijoille.

amy love island ennen ja jälkeen

Pariskunnille, joilla on yhteinen korvausvaatimus ja joissa toinen (tai molemmat) kumppani on 25 -vuotias tai sitä vanhempi, raja nousee 498,89 puntaa 507,37 puntaan kuukaudessa.

Seuraavien 12 kuukauden aikana vuotuinen korotus korotetaan kuitenkin edelleen, mikä vastaa 1040 puntaa vuodessa tai 20 puntaa viikossa.

Tämän seurauksena maksut nousevat 317,82 punasta 409,89 puntaan kuukaudessa 25 vuotta täyttäneille hakijoille, jotka saavat vakioavustuksen.

Liittokansleri Rishi Sunak on myös lisännyt 1 000 puntaa yleiseen luottovakuusluokkaan seuraavien 12 kuukauden ajalle tukeakseen niitä, jotka ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia ja työttömiä koronaviruskriisin aikana. Lisämaksu vastaa & quot; sairauspäivärahaa & apos; niille, joilla on sopimus.

Tässä sinun on tiedettävä.

Työllisyys- ja tukilisä, toimeentulotuki ja työnhakijalisä

Nämä maksut nousevat 73,10 punnasta 74,35 puntaan viikossa 25 -vuotiaille tai sitä vanhemmille naimattomille tai 18 -vuotiaille tai sitä vanhemmille yksinhuoltajille.

Lapsilisä

Lapsilisä nousee 20,70 puntaa 21,05 puntaan viikossa.

Työverohyvitykset (lukuun ottamatta lastenhoitoa) ja lasten verohyvitykset (paitsi perhe -osa) nousevat myös 1,7%.

Jos olet aiemmin jättänyt lapsilisän pois tulojesi vuoksi, voit hakea sitä uudelleen koronaviruskriisin vuoksi.

stacey dooley ja kevin clifton

Nykyisen järjestelmän mukaan jos ansaitset 50 000 puntaa tai enemmän, et voi saada koko summaa, kun taas ne, jotka ansaitsevat 60 000 puntaa, eivät voi saada penniäkään. Kuitenkin kaikki tässä ryhmässä olevat, jotka ovat menettäneet tulonsa kriisin vuoksi tai saaneet 20% osuman lomautuksen vuoksi, voivat nyt saada täyden paketin. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää viimeisimmistä lapsilisien muutoksista.

Vammaisuus ja hoitajan etuudet

Myös työkyvyttömyys- ja hoivaetuudet nousevat tänä vuonna 1,7%.

Korkeampi läsnäolopalkkio nousee 87,65 puntaa viikossa 89,15 puntaan.

Hoitajan korvaus siirtyy 66,15 punnasta viikossa 67,25 puntaan.

Myös henkilökohtaisen riippumattomuusmaksun (PIP) ja vammaisasumisen avustuksen (DLA) viikoittainen korko nousee inflaation mukaisesti. Parannettu PIP -päivittäinen elintaso ja korkein DLA -korko nousevat 87,65 puntaa viikossa 89,15 puntaan.

Katso Myös: