X Factor 2014: One Direction -vinkki Ben Haenow voittaa tämän vuoden kilpailun

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

1D luulee, että Benillä on kaikki mitä tarvitaan(Kuva: Splash)



One Direction palasi kotiin esitti uuden singlen Steal My Girl X Factorissa tänä iltana - tavallaan - ja antoi Ben Haenowille voiton.



Superstar -poikabändi nousi lavalle neljä vuotta sen jälkeen, kun hänet oli koottu näyttelyyn, ennen kuin hän esitti ajatuksiaan lahjakilpailusta.



Esityksen jälkeen Dermot O 'Leary puhui ryhmälle ja huomautti ystävällisesti, että pojat tietävät tarkalleen, mitä tämän vuoden kilpailijat käyvät läpi.

Louis Tomlinson antoi sitten Benille vihjeen tulla tämän vuoden mestariksi ennen kuin Stereo Kicks ja Fleur East.

Teini -ikäiset sydämenmurhaajat tallensivat esityksensä Steal My Girl -versiosta viime viikolla - mutta bändi joutui laulamaan uuden kappaleen kahdesti, koska Harry Stylesin väitettiin käyttäneen vääränväristä paitaa.



X Factor -tulokset osoittavat yhden suunnan

One Direction X Factorilla vuonna 2010 - eikö ne ole söpöjä? (Kuva: ITV)

Eräs katsoja kertoi NEWSAM TV: lle: ”Hän oli pukeutunut valkoiseen ja sitten he tekivät sen uudelleen, koska hänen piti olla mustassa kuten koko bändi.



One Direction, johon kuuluvat myös Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson ja Niall Horan, pääsi X Factor -kilpailun finaaliin vuonna 2010.

Tämän sarjan aikana pojat ovat esiintyneet säännöllisesti X Factor -sarjassa tukemaan uusinta kilpailijaerää.

Louis Tomlinson otti jokerimerkki Jack Waltonin siipensä alle ennen kuin hänet ajettiin pois kilpailusta viime viikolla.

22-vuotias twiittasi, että Jackin lähettäminen kotiin oli 'vitun vitsi', kun Simon Cowell ilmoitti yllättävän lauantaina.

Ja näytti siltä, ​​että Jack kunnioitti enemmän uuden kaverinsa neuvoja kuin mentoriaan Mel B: tä.

Mel B.

Jack myönsi, että hän piti Louis Tomlinsonin neuvoja parempina kuin oman mentorinsa Mel B (Kuva: Syco / Thames / Corbis)

Louis kuitenkin uskoi minuun todella, hän halusi minun tekevän oman tyylini. Tämän halusin tehdä, ja minun olisi pitänyt pysyä siinä. '

- Olen saanut häneltä valtavan tuen, hän on ollut valtava apu koko kilpailun ajan ja kertonut minulle, mitä minun pitäisi laulaa. Olisinpa kuunnellut häntä vähän enemmän. Hän on ollut niin mukana. Luotin hänen tuomioonsa enemmän kuin Mel B. '

Samaan aikaan Niall on seurustellut kahdeksan hengen Stereo Kicks -bändin kanssa ja väittänyt ottaneensa heidät siipensä alle.

Hän jopa vei yhden jäsenen, Chris Leonardin, Ed Sheeranin keikalle ja soitti hänelle uuden One Direction -albumin.

Esityslähde sanoi: '' Niall napsautti Chrisin kanssa viime viikolla ja he puhuvat paljon.

'Chris ottaa neuvonsa huomioon ja toivoo, että se vie heidät viimeiseen vaiheeseen.'

kyselyn lataus

Mitä pidit One Directionin X Factor -esityksestä?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

Hämmästyttävää, uskomatonta, kaunista, fantastista ... sanani ovat loppuneetMelko keskimäärinKauheaEn ole varma, huusin koko ajan jännittyneenä televisiota

Kuten tämä? Tiesitkö, että meillä on oma TV- ja elokuvasivu Facebookissa?

X Factor LIVE 8. marraskuuta Katso galleria

Katso Myös: