Xboxin kuukausittainen All Access -maksujärjestelmä julkaistaan ​​vihdoin Isossa-Britanniassa ensi viikolla

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Xbox on käynnistää uusi maksujärjestelmä, jonka avulla pelaajat voivat ostaa Xbox-konsolin ja saada käyttöönsä valikoiman Videopelit ilman etukäteiskuluja.



Microsoftin peliosasto sanoi, että Xbox All Access esitellään Isossa-Britanniassa 5. marraskuuta.



Järjestelmä tarjoaa Xbox-konsolin ja jäsenyyden sen online Game Pass Ultimate -palveluun, joka antaa pääsyn yli 100 peliin, kuukausimaksulla, joka maksetaan kahden vuoden aikana.



kansanäänestysmarssin puhujat

Se on saatavilla jälleenmyyjiltä Game ja Smyths Toys, Xbox vahvisti, tilaushinnat alkaen 17,99 puntaa kuukaudessa.

Palvelua testattiin ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa vuonna 2018, mutta se lanseerataan nyt ensimmäistä kertaa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Xbox All Access (Kuva: Xbox)



Ohjelmasta on saatavilla eri versioita jokaiselle kolmelle nykyiselle Xbox-konsolimallille.

Tilaajat voivat myös päivittää yrityksen seuraavan sukupolven konsoliin, joka tunnetaan tällä hetkellä nimellä Project Scarlett, kun se julkaistaan ​​ensi vuoden lopussa.



Microsoftin alusta- ja laitemarkkinoinnin pääjohtaja Jeff Gattis sanoi, että uusi palvelu on 'ensimmäinen laatuaan'.

'Suunniteltuna kuluttaja on Xbox All Accessin keskipisteessä. Xbox All Access tarjoaa pelaajille kaiken, mitä he tarvitsevat aloittaakseen pelaamisen uusimmilla laitteilla, joissa on uusimmat pelit.

air commodore chris green

'Asiakasta ei hyödytä pelkästään ostojousto, vaan myös ohjelman sisältö ja laatu', hän sanoi.

'Tämä on ensimmäinen laatuaan Xboxille tarkoitettu ohjelma, ja olemme iloisia voidessamme tarjota pelaajille uusia tapoja kokea parhaan vastineen ja valinnanvaraa pelaamisessa.

Midsummer UK julkaisupäivä
Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Videopeliuutisia

'Olemme myös innoissamme voidessamme tarjota faneillemme entistä enemmän arvoa antamalla heille mahdollisuuden kokea Xbox One -konsolin parhaat pelit ja päivittää Project Scarlettiin helposti, kun se julkaistaan ​​yhdessä Halo Infiniten kanssa Holiday 2020 -tapahtumassa.

'Tämä on vasta alkua Xbox All Accessille - olemme innoissamme voidessamme tuoda Xbox All Accessin entistä useammalle pelaajalle ja odotamme ohjelman laajentamista useammille markkinoille ja jälleenmyyjille ensi vuonna.'

Viime viikolla Microsoftin viimeisimmät taloudelliset tulokset osoittivat 7 %:n pudotusta Xboxin liikevaihdossa, mikä yhtiön mukaan johtui konsolien myynnin laskusta.

Aiemmin tässä kuussa pelijätti aloitti myös ensimmäisen julkisen esikatselun suoratoistopalvelustaan ​​- Project xCloud -, jonka avulla pelaajat voivat pelata Xbox-pelejä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla, ensimmäistä kertaa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: