Tarvitset 1 miljoonan punnan säästön, jos haluat hyvän eläkkeelle jäämisen

Elintaso

Horoskooppi Huomenna

Miten kuvittelet elämäsi työn jälkeen?



Jos se rentoutuu rannalla, syö hyvää ruokaa, ajaa kunnollista autoa ja budjetoi 50 puntaa lahjaksi muiden syntymäpäiville, saatat olla shokissa.



Eläke- ja elinikäisen säästön yhdistyksen uusi raportti on selvittänyt, mitä mukava eläkkeelle siirtyminen maksaa ihmisille.



Iso-Britannian suurimmat perhe-etuudet

Ajatuksena on, että jos ihmiset voivat visualisoida, millaisia ​​he haluavat elämästään olevan, he myös tietävät, kuinka paljon heidän on säästettävä nyt saavuttaakseen sen.

Ja huono uutinen on, että 'mukava' eläkkeelle siirtyminen maksaa pariskunnille 45 000 puntaa vuodessa täyden valtioneläkkeen lisäksi, kun taas yksinäiset tarvitsevat 30 000 puntaa vuodessa varaa siihen.

Jos sinulla on tarpeeksi säästöjä varaa siihen, kun et ole töissä, eläkepotit, joissa on miljoona puntaa pariskunnalle, tai 710 000 puntaa, jos molemmilla on täysi valtion eläke.



Nigel Peaple PLSA: sta sanoi: Tavoitteiden asettaminen voi auttaa ihmisiä suunnittelemaan ja joukko yksinkertaisia ​​standardeja voi muuttaa eläkekytkentää. '

Hän lisäsi: Viiden päivän kampanja muutti paljon käsityksiä terveellisestä ruokavaliosta. Toivomme, että eläke -elämän standardit muuttavat ihmisten tapaa ajatella, mitä rahaa he voivat tarvita eläkkeelle siirtymiseen. ''



Uusi Eläke -elämän standardit Raportti jakaa ihmisten elämän työn jälkeen kolmeen kategoriaan - vähimmäismäärä, kohtalainen ja mukava - ja sitten selvitti heidän elinkustannuksensa.

Vähimmäis elämäntapa kattaa välttämättömät laskut ja hauskanpidon - voit lomailla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, syödä ulkona noin kerran kuukaudessa ja tehdä 'kohtuuhintaisia' vapaa -ajan aktiviteetteja noin kaksi kertaa viikossa. Sen budjetti on 460 puntaa vuodessa vaatteille ja kengille.

Tämän tason saavuttamiseksi tarvitset 10 200 puntaa vuodessa yhdelle henkilölle tai 15 700 puntaa parille.

Koska valtion eläke on 8 767,20 puntaa vuodessa - tavanomaisen työeläkkeen pitäisi kattaa sinut - vaikka jos asut Lontoossa, tarvitset hieman lisäkustannuksia korkeampien elinkustannusten vuoksi.

Ihmiset rentoutuvat aurinkotuoleilla Brightonin rannalla 18. heinäkuuta 2014

Kuka tarvitsee Mallorcan, kun meillä on Brighton (Kuva: Getty)

Kohtuullinen elämäntapa sisältää auton omistus- ja käyttökustannukset (vaihdetaan 10 vuoden välein) sekä kolminkertaistaa summan, jonka voit käyttää syntymäpäivä- ja joululahjoihin ja ulkomaisiin lomiin vuodessa. Se maksaa 20 200 puntaa vuodessa sinkuille ja 29 100 puntaa pariskunnille. Mutta saavuttaaksesi tämän tason sinun on nyt panostettava säästöihisi enemmän.

Mukavalla tasolla saat paljon paremman elämänlaadun - viikoittainen ruokabudjettisi on 56 puntaa, autosi vaihtoon on varaa 5 vuoden välein, kauneushoitojen maksu ja kolme ulkomaan lomaa. Voit myös käyttää jopa 1500 puntaa vuodessa vaatteisiin ja ruokaan, ja voit roiskua 50 puntaa lahjaksi ystäville ja sukulaisille.

morrisons big daddy -aamiainen

Se maksaa myös eniten, ja se maksaa 33 000 puntaa vuodessa sinkuille ja 47 500 puntaa pariskunnille.

Lue lisää

Kuinka valmistautua eläkkeelle
Uusi valtion eläke selitti Mitä eläkkeesi oikeasti rahoittaa Kuinka paljon sinun pitäisi säästää NYT Alle 30? Valtioneläke muuttuu

Jackie Spencer Raha- ja eläkepalvelusta sanoi: Säästäminen johonkin on helpompaa, kun pystyy visualisoimaan, mihin pyrkii, minkä vuoksi ihmiset ovat usein motivoituneempia säästämään lyhyen aikavälin tavoitteisiin, kuten lomiin ja uusiin autoihin ovat eläkkeelle.

Uudet eläke -elämän standardit ovat loistava tapa tarjota säästäjille käytännön esimerkkejä siitä, mitä he voivat odottaa elämältään, kun he lakkaavat toimimasta.

PLSA: n parhaat vinkit parempaan eläkkeelle siirtymiseen

  • TEHDÄ liity työeläkkeeseesi, jos et ole jo tehnyt sitä. Yksi työeläkkeen tärkeimmistä eduista on se, että myös työnantajasi on maksettava.
  • ÄLÄ oletetaan, että työeläkkeelle säästämäsi summa on riittävä. Hallituksen työeläkemaksun vähimmäismäärä on 8%. Hieman yli kolmannes (37%) ihmisistä ajattelee virheellisesti, että tämä on hallituksen suosittelema määrä eläkkeelle jäämiseen.
  • TEHDÄ Mieti, voisitko säästää enemmän eläkkeellesi. Kysy myös, vastaako työnantajasi maksuja. Kolmannes (32%) ihmisistä sanoi, että heillä olisi varaa säästää enemmän eläkkeelle. Vaikka kaikilla ei ole varaa, jos voit sijoittaa enemmän työeläkkeeseen, voit myös hyötyä työnantajasi korkeammista maksuista.
  • ÄLÄ jätä huomiotta eläkelaitoksesi vuosittainen lausunto. On tärkeää lukea lausunnot ja miettiä, onko sinun ryhdyttävä toimenpiteisiin. Esimerkiksi maksamalla enemmän eläkkeeseesi, päivittämällä odotetun eläkeiän tai yhdistämällä eri eläkepotit yhdeksi pienemmillä maksuilla.
  • ÄLÄ pelkää esittää kysymyksiä. Jos sinulla on kysyttävää eläkepotistasi, kuten maksuja tai sijoituksiasi, järjestelmän tarjoaja voi auttaa. Eläkeasiantuntijapalvelu on ilmainen ja puolueeton hallituksen ohjauspalvelu. He tarjoavat ilmaisia ​​eläkeopastustapaamisia puhelimitse tai paikallisesti sinulle. Heihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse 0800 011 3797 tai käymällä www.pensionsadvisoryservice.org.uk .
  • ÄLÄ ajatella, että on liian myöhäistä aloittaa säästäminen. Jos et ole aiemmin maksanut eläkettä ja luulet, ettei ole mitään järkeä aloittaa nyt, älä lannistu. Työnantajan maksuosuuksien lisäetu, valtion saamat verohelpotukset ja investointien kasvu tarkoittavat, että rahasi menevät pidemmälle kuin luulet.
  • TEHDÄ viettää aikaa miettimään, miten haluat käyttää rahasi eläkkeelle siirtymiseen asti. Päätös siitä, mitä tehdä eläkesäästöille, on hyvin monimutkainen päätös, ja joskus sinulla on vain yksi mahdollisuus saada se oikein, joten on tärkeää käyttää aikaa eläkesuunnitteluun. Harkitse taloudellisten neuvojen ottamista.
  • TEHDÄ hyödyntää käytettävissä olevaa tukea, kun lähestyt eläkkeelle siirtymistä. Pension Wise on ilmainen valtionopastus, jota tarjotaan yli 55 -vuotiaille, jotta he ymmärtäisivät eläkkeelle jäämisen eri vaihtoehdot. Heihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse 0800 138 3944 tai käydä www.pensionwise.gov.uk .
  • ÄLÄ joutua huijarin ansaan. Ole varovainen, jos yritys lähestyy sinua tyhjästä - joko puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti - ja jos se väittää korkeaa tuottoa pienellä riskillä tai veroilmoituksia. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä on sitä. Vierailla: www.pensionwise.gov.uk/en/scams Lisätietoja.
  • ÄLÄ unohda kysyä eläkkeen maksamisesta vanhempainvapaasi aikana. Olet saattanut olla sitova suunnittelemalla uuden henkilön saapumista kotitalouteesi, mutta on tärkeää, ettet menetä arvokkaita eläkemaksuja työnantajalta vanhempainloman aikana. Yleensä työnantaja maksaa eläkkeellesi saman määrän maksuja, kun maksat paljon pienemmän summan. Keskustele työnantajasi tai eläkejärjestelmän kanssa saadaksesi lisätietoja.

Katso Myös: