Zara McDermott pyytää faneja antamaan hänen ja Sam Thompsonin jatkaa huijausskandaalin jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Zara McDermott nousi otsikoihin viime vuonna, kun hänen huijausskandaalinsa paljastui.



Love Islandin tähti, 23, oli uskoton poikaystävälleen, Made In Chelsean Sam Thompsonille, 28, parisuhteen ensimmäisten kuukausien aikana.



Vaikka hän päätti pitää uskottomuutensa salassa yli vuoden ajan, hänen salaisuutensa räjähti hänen E4 -todellisuusnäytöksessään viime vuonna, minkä seurauksena Sam jätti hänet valheen löytämisen jälkeen.



Useiden kuukausien eron jälkeen rakkauslinnut ymmärsivät, etteivät he voisi olla ilman toisiaan, ja entinen Celebs Go Dating -tähti Sam päätti antaa Zaralle toisen mahdollisuuden.

euroviisut 2019 Iso-Britannian aikaa

Nyt reality -tähti on pyytänyt faneja sallimaan hänen ja hänen kaunottarensa jatkaa eteenpäin.

Vaikka pari näyttää olevan rakastuneempi kuin koskaan, näyttää siltä, ​​että Zara ei yksinkertaisesti voi paeta menneitä virheitään.



Nostamalla kannen huolenaiheilleen, lähde, joka oli lähellä todellisuus -tv -tähtiä, kertoi OK! Aikakauslehti että Zara 'vihaa' kohdata menneisyytensä.

Made In Chelsean tähti, 23, oli uskoton poikaystävälleen Sam Thompsonille, 28, parisuhteen ensimmäisten kuukausien aikana

Made In Chelsean tähti, 23, oli uskoton poikaystävälleen Sam Thompsonille, 28, parisuhteen ensimmäisten kuukausien aikana (Kuva: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)



dan walker ja hänen vaimonsa

Zara vihaa, kun ihmiset tuovat esiin menneisyyden, sisäpiiriläinen paljasti.

Joka kerta, kun hän näkee huijauksesta kommentin, se saa hänet tuntemaan olonsa surulliseksi. Vieläkin sattuu, jos hänet leimataan huijariksi. Hän tietää, että se on loukkaavaa myös Samille, ja haluaa vain, että ihmiset antavat heidän jatkaa.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun Sam joutui puolustamaan tyttöystäväänsä sen jälkeen, kun hän oli julkaissut hänelle kunnianosoituksen ystävänpäivänä.

Sam joutui puolustamaan tyttöystäväänsä sen jälkeen, kun hän julkaisi ystävänpäivänä hänelle kunnianosoituksen

Sam joutui puolustamaan tyttöystäväänsä sen jälkeen, kun hän julkaisi ystävänpäivänä hänelle kunnianosoituksen (Kuva: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Rakastettu tähti julkaisi upean otoksen johtavasta rouvastaan, jolla oli valtava kukkakimppu, ja sen vieressä hän kirjoitti: Herään edelleen ajattelemalla, että se on unta. Rakastan sinua.

610 enkelinumeron merkitys

Samin viestiä pommittivat negatiiviset kommentit faneilta, jotka kirjoittivat kaivoksia, mukaan lukien kerran huijaus, aina huijaus, eivätkä voi uskoa, että otit hänet takaisin.

Toinen käyttäjä kuvitteli: Olet niin tyhmä. Etkö todellakaan usko, että hän ei tee kaikkea uudelleen? Säästä itsesi sydänsurulta ja jätä hänet **.

Vaikka pari näyttää olevan rakastuneempi kuin koskaan, näyttää siltä, ​​että Zara ei yksinkertaisesti voi paeta menneitä virheitään

Vaikka pari näyttää olevan rakastuneempi kuin koskaan, näyttää siltä, ​​että Zara ei yksinkertaisesti voi paeta menneitä virheitään (Kuva: Zara McDermott Instagram)

Louis p stuart-houston

Negatiivisten kommenttien hyökkäyksen jälkeen Sam taputti takaisin tukeakseen tyttöystäväänsä.

Jotkut ihmiset ovat pellejä, ja näin se tulee aina olemaan. Turhan sanonnan ilmaisemisen sijaan on paljon tehokkaampaa vain hyväksyä se, että jotkut ihmiset ovat hölmöjä ja jatkaa eteenpäin, hän huokaisi.

Sam ja Zara palauttivat romantiikansa ennen joulua useiden kuukausien eron jälkeen

Sam ja Zara palauttivat romantiikansa ennen joulua useiden kuukausien eron jälkeen (Kuva: Zara McDermott Instagram)

Lähde kertoi siitä, miltä Zara tunsi tuolloin, ja hän selitti: Hän oli todella matalalla laskulla tuolloin elämässään ja hän ja Sam ovat sittemmin siirtyneet eteenpäin. Hän on ylittänyt ja voittanut Samin takaisin ja toivoo vain ihmisten antavan heidän olla. Hän pelkää, että ihmiset eivät koskaan anna hänen unohtaa pettäneensä.

Sam ja Zara palauttivat romantiikansa ennen joulua useiden kuukausien eron jälkeen.

The NEWSAM on ottanut yhteyttä Zaran edustajiin kommentoidakseen.

Katso Myös: