Miksi Ant McPartlin ja Anne-Marie Corbett ovat `` tuomittuja jakamaan ''

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Splash)



Ant McPartlin on järjestänyt eeppisen paluun showbizin maailmaan tässä kuussa - luopunut rattijuopumuksesta ja taistelusta alkoholiriippuvuuden kanssa tavatakseen parhaan ystävänsä Declan Donnellyn Britannian Got Talentissa.



Mutta hänen järkyttävät kommenttinsa uudesta suhteestaan ​​tyttöystävän Anne-Marie Corbettin kanssa ovat jakaneet fanit, etenkin hänen huomautuksistaan ​​vieraasta vaimosta Lisa Armstrongista.



Merkitsemällä Anne-Marien 'rockikseen' ja väittäen, ettei hän ole koskaan ollut näin hyvässä paikassa, monet fanit hämmästyivät siitä, kuinka nopeasti Ant oli irtisanonut vaimonsa yli 20 vuoden ajan.

iphone x julkaisupäivä uk

Tässä parisuhteen asiantuntija Huhtikuuta Masini paljastaa, kuinka Antin viimeaikaiset julkiset ongelmat voivat edelleen tuhota hänen uuden suhteen ...

Ant ja Anne-Marie ovat tuomittuja epäonnistumaan, suhdeasiantuntija April sanoo (Kuva: Splash)



Kaikki pyyhkäisyt tai salaperäiset kommentit, joita kukaan tekee Antin vaimosta, ovat vain turhautumisen ilmaisuja näiden kolmen ihmisen välisille hyvin henkilökohtaisille tilanteille.

Jos Ant ja Anne-Marie haluavat näyttää maailmalle olevansa terveitä ja tukevat hänen raittiuttaan, he ilmaisevat empatiaa ja hyvää tahtoa vaimoaan kohtaan näinä vaikeina aikoina.



Lisa on emotionaalisesti vaikeimmassa paikassa, ja heidän empatiansa on todella terve valinta. Pyyhkäisy ja loukkaus - ne vain lisäävät negatiivisuutta sekoittaen potin.

Jos Anne-Marie haluaa tukea Antia, hän ilmaisee myötätuntonsa vaimoaan ja Lisan tilannetta kohtaan. Jos et näe empatiaa, et näe terveellistä käyttäytymistä.

Ant on saanut yleisön takaisin puolelleen rattijuopumuksen jälkeen (Kuva: PA)

Liverpool v Tottenham aloitusaika

On hienoa, että Ant tuntee olonsa onnelliseksi, terveeksi ja raittiiksi ja selviytyy avioerostaan ​​ja sen haasteista uuden kumppanin kanssa, jonka kanssa hän on ollut pitkään, mutta en pidättäisi hengitystäni tätä odottaessani uusi rakkaus on hänen viimeinen uusi rakkautensa.

On olemassa pari varoitusmerkkiä, jotka osoittavat, että Anne-Marie voi olla hänen rouvansa juuri nyt. Ensinnäkin raittius ja riippuvuus ovat erittäin vakavia ja vaikeita hallita. Uusiutuminen on osa riippuvuutta, ja on suuri mahdollisuus, että uusiutuminen on osa suurempaa kuvaa. Kukaan ei halua sitä, mutta se on riippuvuuden ja toipumisen luonne.

Joten vaikka hän puhuu raittiudestaan, hän saattaa olla järkevä ottaa pitkän aikavälin näkemyksen toipumisprosessista.

Muurahainen erosi vaimostaan ​​Lisa Armstrongista tammikuussa 2018 12 vuoden avioliiton jälkeen (Kuva: PA)

Seuraavaksi hän on paljastanut, että hänellä on diagnosoitu ADHD, tarkkaavaisuustila, joka vaikeuttaa pysymistä yhdessä asiassa pitkään. On vaikea olla ihmettelemättä, menettääkö hänen nykyinen romanttinen suhteensa huomionsa jossain vaiheessa.

Lisäksi hän käy läpi avioeron ja koiran huoltotaistelun-ja näiden asioiden läpikäyminen kumppanin kanssa on aina helpompaa kuin yksin, joten se, että Anne-Marie on valmis ja halukas tukemaan häntä, on hienoa, mutta se voi tarkoittaa, että hän käyttää häntä auttaakseen häntä selviämään tästä.

rettendon murhat poliisin kuvat

Lisäksi Anne-Marie on edelleen teknisesti naimisissa miehensä Scottin kanssa, josta hän erosi vuoden 2017 lopulla. Hänellä ei ole paljon aikaa olla sinkku, katsoa mitä siellä on, käsitellä omaa avioeroaan ja auttaa lapsiaan selviytymään avioeron aiheuttamista menetyksistä.

Jos hän hyppää suhteeseen, joka on niin julkinen, miehen kanssa, jolla on haasteita (kuten vaimo, huoltajuustaistelu koirasta, rattijuopumus ja raittiusongelma), hän aikoo asettaa hänelle haasteita syvällä henkilökohtaisella tasolla.

Lue lisää

Ant McPartlin ja Lisa Armstrong eroavat
Ant ja Lisa erosivat muutamassa sekunnissa Antin ja Anne-Marien suhde Muurahainen viettää puolivuotta raittiina Mitä Lisa tekee avioeron käteisellä

Katso Myös: