1 £ Co -op -sirut, joista kaikki ovat hulluksi - myös julkkikset

Co Op Supermarket

Horoskooppi Huomenna

Co-op on leikannut sipulit 1 puntaan



Vaikka Kettle-sirut ovat jo pitkään olleet suosikki gourmet-siruvalikoimamme, näyttää siltä, ​​että Yhdysvalloissa valmistettu herkku on vihdoin saavuttanut ottelunsa ... keneltäkään muulta kuin supermarketin omalta tuotemerkiltä.



Rapeat fanit kaikkialla Twitterissä ovat viime aikoina ylistäneet Co-opin vastustamattoman merisuolan ja Chardonnay-viiniviinietikkaa.



Voimakkaasta suolaisesta mausta kehuttuja rapeita on nimetty kaikesta ”jumalallisesta” herkulliseksi.

mitä jason orange tekee nyt

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että kaikkien aikojen suurin fani on kirjailija, toimittaja ja lähetystoiminnan harjoittaja Dolly Alderton, joka äskettäin antoi siruille parhaan maineensa maineestaan ​​vielä huutaen suositulla podcastillaan The High Low.

piknik palatsissa

Nämä ovat kyseisiä rapeita



Dolly väittää: Ne ovat järkyttävän suolaisia ​​ja etikkaisia ​​ja maun räjähdys.

Yleensä 1,70 puntaa, Co-op on leikannut perhelaukkujen hinnan 1 puntaan tästä päivästä alkaen.



Erityisesti valitut perunat kasvatetaan Herefordshiressä, keitetään käsin pienissä erissä ja maustetaan suussa sulavalla merisuolalla ja selvästi maukkaalla Chardonnay-viinietikalla.

Co-opin innovaatiopäällikkö Katharine Shipley sanoi: Ei ole yllätys, että vastustamattomalla merisuolamme ja Chardonnay-viinietikkaperunoillamme on niin omistautunut seuraaja. Ne toimivat kerta toisensa jälkeen erinomaisesti Delicious Food -kehitystiimimme makutesteissä.

Näppärän voimakas ja terävä maku saa heidät seisomaan pään ja hartioiden yläpuolella tavallisten suola- ja etikkalastujen yläpuolella.

Itse asiassa sipulien menestys on johtanut siihen, että supermarket on luonut lisää suola- ja etikka-aiheisia sarjoja, ja Co-op ilmeisesti aikoo julkaista vastustamattoman suolan ja etikan skotlanninmunan tänä kesänä. Piknikit valmiina ...

kym marsh seksinauha

Lue lisää

Lisää supermarketeista
Tesco tuo kauppoihin vegaanivyöhykkeitä Cadbury luo suklaaoranssi Twirl M&S jouluvalikoima Suolattu karamelli Baileys on täällä

Katso Myös: