Missä Jason Orange on nyt - 'katkaistu, harvinainen havainto ja salaiset sähköpostit Take Thatille'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kun Take That kokoontui uudelleen kertaluonteiseen lukitustilaisuuteen viime toukokuussa, yksi henkilö puuttui - Jason Orange.



Ryhmän lopettamisen jälkeen vuonna 2014 Manchesterissa syntynyt tähti on tunnetusti mennyt maahan, ja bändikaveri Robbie Williams on jopa pyytänyt saada tietoja olinpaikastaan.



Joulukuussa 2019 Robbie myönsi, ettei ollut kuullut Jasonista kuukausiin, ja sanoi, että hänen pitäisi palkata yksityisetsivä & apos; löytääkseen hänet.



Myös Gary Barlow, 50, myönsi, että heidän oli vaikea löytää häntä, koska hän lähettää salaperäisiä sähköpostiviestejä ja muuttaa sitten sähköpostiosoitettaan kertomatta heille.

Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald ja Robbie Williams muodostivat Take Thatin 1990 -luvun alussa

Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald ja Robbie Williams muodostivat Take Thatin 1990 -luvun alussa (Kuva: Getty Images)

- Kuulemme Jasonilta aina silloin tällöin. Sitten kun vastaat sähköpostiviestiin, se ei toimi ', hän kertoi Metrolle.



Huolestunut tähti Frodshamista, Cheshire, uskoo, että kaikki mitä tapahtuu 50 -vuotiaan Jasonin kanssa, on suurempi kuin me kaikki tiedämme, mutta vaati, ettei hän pysty tutkimaan.

julkkis isoveli 2014 voittaja

Hän jatkoi: 'Se on suurempi kuin me kaikki tiedämme. Hän katkaisi itsensä elämästä, jota hän ei vain halunnut enää.



- Jos olisit 20 -vuotias, avaisit keskustelun, mutta hän on aikuinen mies. Sinun on kunnioitettava sitä tosiasiaa, että hän ei halua tehdä tätä. Meidän oli vaikea seurata hänen menoaan. Se on mukavaa kolmena, mutta lopullinen on viisi. '

Jason Orange of Take That

Jason lähti bändistä vuonna 2014 (Kuva: Getty)

Jasonin lähdön aikaan tanssija ja entinen sisustaja selittivät, ettei 'ollut putoamista', ja väitti, ettei hän yksinkertaisesti halunnut enää olla bändissä.

Howardin mukaan Jason oli rakastunut musiikkiin & apos; ja halusin rauhallista elämää.

käyntikohteet Isossa-Britanniassa pariskunnille

Ja Gary lisäsi: 'Hän ei halunnut luovaa osallistumista, koska olemme päivittäin tässä ja hän halusi lähteä.

- Tämä on ollut outoa koko Jason -jutun kanssa. Hän sanoi meille jonkin aikaa: 'En halua olla enää musiikissa, en halua tehdä tätä enää', ja me työnsimme, työnsimme, painosimme.

'Loppujen lopuksi sinun on hyväksyttävä, että joku ei halua enää tehdä sitä, mitä teet.

'Hän halusi lähteä, elää elämäänsä ja onnea hänelle, jos hän haluaa tehdä niin. Hän on viettänyt suuren osan elämästään bändissä, mutta hän ei halua tehdä sitä enää, se on niin yksinkertaista. ''

Mark, Gary ja Howard jatkoivat kolmiosaisena

Mark, Gary ja Howard jatkoivat kolmiosaisena (Kuva: Getty)

Kuitenkin heidän entinen managerinsa Nigel Martin-Smith otti asiat eri tavalla ja väitti, että Jason oli taistellut demoneja vastaan ​​asemastaan ​​bändissä.

'Kun laitoin Jasonin bändiin, hän rakasti sitä, mutta hän kääntyi ympäri vuosia myöhemmin ja sanoi olevansa järkyttynyt minusta', hän kertoi Daily Starille.

- Hän sanoi, ettei voinut laulaa, hän ei ollut muusikko, eikä minulla ollut oikeutta laittaa häntä bändiin.

'Hän halusi tietää, miksi tein sen hänelle. Hän sanoi, että hänellä oli paljon ongelmia sen seurauksena, ja näytti syyttävän minua siitä, että pilaan hänen elämänsä. En voinut uskoa sitä.

Sanoin: ”Jay, olet matkustanut maailmanluokassa, yöpynyt viiden tähden hotelleissa, naiset heittäytyneet sinuun, heillä on ollut hämmästyttävin elämä, kuinka monta miljoonaa on pankissa. & Apos; Niin outoa se on.

Itse asiassa Jasonin osalta elämä Take Thatin kanssa ei ollut kaikki halkeama, ja hän meni niin pitkälle, että väitti tuntevansa 'ryöstetyksi'. ensimmäistä kertaa poikabändin kanssa 1990 -luvun alussa.

Jason myönsi tuntevansa itsensä ryöstetyksi. ensimmäisellä jaksollaan Take Thatissa

Jason myönsi tuntevansa itsensä ryöstetyksi. ensimmäisellä jaksollaan Take Thatissa (Kuva: Rex)

'Luulen, että jokaisen ihmisen työ joko ruokkii tai ottaa heiltä', hän selitti Sunday Timesille vuonna 2011.

'Ota se, minulta otettiin ensimmäinen kerta. Se antoi minulle rahaa, se antoi minulle elintason, mutta se riisti minulta ääneni.

rachel weisz daniel craig

'Palatakseni vanhempana aikuisena, vartioissani hieman ja viisaammin, tiedän, että se kuulostaa melodramaattiselta, mutta se on kuin tämä asia siellä ylhäällä, ja me kaikki voimme antaa sille ja palata siitä, ja se loistaa meihin, ja me kaikki voimme kasvaa siitä

'Tai se vain ryöstää meidät jälleen, ja me lähdemme kaiken tämän paskan kanssa, mitä emme sanoneet tai emme tehneet.'

Sen jälkeen kun Jason lähti pois bändistä vuonna 2014, Jasonia on nähty harvoin.

Robbien vetoomuksen jälkeen hänet kuitenkin nähtiin jonossa kuivapesupalvelussa viehättävässä Cotswoldsin kylässä Chipping Nortonissa.

Ja hänen sanottiin olleen metsästämässä eristäytynyttä kiinteistöä läheisessä Stow-on-the-Woldissa.

nukkuvatko kirahvit seisten

Sisäpiiriläinen kertoi The Sunille: Jason varautui hotelliin Stowissa ja vietti viikon katsellessaan aluetta etsien taloja.

Jason, Mark, Gary ja Howard saivat bändin takaisin yhteen vuonna 2006 - ilman Robbieta

Jason, Mark, Gary ja Howard saivat bändin takaisin yhteen vuonna 2006 - ilman Robbieta (Kuva: ITV)

-Hän katsoi ympärilleen pari aluetta, mukaan lukien Moreton-in-Marsh, ja hänelle näytettiin ominaisuuksia, jotka maksoivat noin 10 miljoonan punnan rajan.

Hänen näkemiinsä paikkoihin kuului valtava kartano, joka oli syrjässä tieltä ja hyvin yksinäinen.

- Jason pitää ajatuksesta rauhallisesta elämästä maaseudulla, ja Cotswolds on todella toivottava paikka. Lisäksi se ei ole kaukana Lontoosta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Jasonin uskotaan paenneen maahan.

Take Thatin viimeisen kiertueen aikana hänen entiset bändikaverinsa olivat tavoittaneet hänet ja hän nautti hiljaisesta elämästä maaseudun kauppakaupungissa Kendalissa Cumbriassa.

Järvialueen lähellä ja mäkien ympäröimänä Jasonin sanottiin nauttivan elämästä parrasvalojen ulkopuolella.

Tuolloin Howard sanoi: 'Hän ei ota sähköpostia tai puheluita tai vastaavaa. Se on hyväksi hänelle.

Muu Take That sanoo, että se on kovaa työtä yrittäessään pitää yhteyttä Jasoniin

Muu Take That sanoo, että se on kovaa työtä yrittäessään pitää yhteyttä Jasoniin (Kuva: Getty Images)

paul martin flog it hääkuvat

'Siellä hän haluaa olla. Luulen, että hän haluaa olla miljoonan mailin päässä tästä tällä hetkellä. '

Hänet huomattiin ostamassa paria kaloja ja vuonna 2017 hänet nähtiin nauttimassa aterian Zeffirellis -ravintolassa Amblesidessa Lake District -alueella.

Jason näytti tehnyt järvialueesta tukikohtansa, kun hänet kuvattiin myös juttelemassa verkkopallojoukkueen kanssa Kirkby Londsalen pubissa ja supermarketissa Windermeressä.

Horisontissa on kuitenkin toivoa, että jonain päivänä Jason liittyy jälleen Garyyn, Robbieen, Mark Oweniin ja Howardiin viiden kappaleen joukossa.

Tammikuussa Gary kertoi How To Wow -podcastille, että on vielä mahdollisuus, ja vaati: ”Luulen, että tulee olemaan, luulen, että tulee olemaan.

Hän jatkoi: ”Se on yksi bändissä olemisen jännityksistä. Et tiedä mitä tulee tapahtumaan levyltä levylle, ja se on ihanaa.

'Se on erittäin turvallinen paikka Ota se. Se on ihana ympäristö. Se tuntuu turvasatamalta. Se on paikka, johon voi palata, kun olet vähän leikkinut ja on aika lähteä kotiin. '

Haluatko nähdä Jasonin takaisin Take Thatin kanssa? Jaa ajatuksesi alla olevaan kommenttiosioon ...

Katso Myös: