31 Posti, joka sulkeutuu osana lähikauppaa - katso täydellinen luettelo

Postitoimisto

Horoskooppi Huomenna

Postitoiminnan asiakkaat saattavat joutua matkustamaan pidemmälle saadakseen pankki- ja postipalvelut sulkemisten vuoksi(Kuva: Getty)



Suuri lähikauppaketju on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​sulkea pysyvästi 31 postilaitosta, mikä saattaa vaikuttaa kymmeniin tuhansiin paikallisiin asiakkaisiin.



CJ Lang sanoi poistavansa postitoimistot 31 yrityksen Skotlannin myymälästä seuraavan kuuden kuukauden aikana.



Päätös seuraa 18 kuukautta kestäneitä neuvotteluja Postin kanssa sen jälkeen, kun yhtiö on arvioinut, että kumppanuus ei ollut elinkelpoinen.

Yhteensä 17 postitoimistoa jatkaa toimintaansa CJ Lang -myymälöissä uudelleenjärjestelyn päätyttyä.

Skotlannin Sparin omistajan mukaan siirto tapahtui, koska vähittäiskauppoihin kohdistuu koko alan paineita, kun se kehittyy pysyäkseen muuttuvien kulutustottumusten perässä.



mitä on tapahtunut Peter kaylle
Postitoiminnan asiakkaat saattavat joutua matkustamaan pidemmälle saadakseen pankki- ja postipalvelut sulkemisten vuoksi

Postitoiminnan asiakkaat saattavat joutua matkustamaan pidemmälle saadakseen pankki- ja postipalvelut sulkemisten vuoksi (Kuva: Getty)

On valitettavaa, että joudumme muuttamaan tarjoamiamme palveluja seuraavan kuuden kuukauden aikana, sanoi CJ Langin tiedottaja.



Osana Spar Scotland -yhtiön omistamaa myymälää, jatkamme investointeja henkilökuntaamme varmistaaksemme, että myymälät palvelevat yhteisöjä, joissa ne sijaitsevat.

Tarkistamme jatkuvasti myymälöissämme olevia palveluita ja sitä, miten Post Office -laskurit vaikuttavat myymälöidemme toimintaan.

Postitoimiston tiedottaja kertoi The NEWSAMille: Olemme pettyneitä siitä, että CJ Lang ilmoitti, että puolestamme toimivat postipisteet sulkeutuvat useissa kaupoissaan. Yksinomaan CJ Lang on tehnyt päätöksen sulkea nämä laskurit.

Postitoimistoilla on tärkeä rooli Skotlannin paikallisyhteisöjen sydämessä, ja olemme tehneet tiivistä yhteistyötä CJ Langin kanssa useiden kuukausien ajan auttaaksemme pitämään tärkeät postitoimistopalvelut avoinna asiakkailleen. Tähän sisältyi työskentely yhdessä kehittääksemme räätälöityjä ratkaisuja heidän tarpeisiinsa ja tukemaan heitä haastavassa vähittäiskauppaympäristössä.

Vaikuttavatko sulkemiset? Ota yhteyttä: NEWSAM.Money.Saving@NEWSAM.co.uk

Tietyissä paikoissa on lähistöllä vaihtoehtoisia postitoimistoja, mutta ymmärrämme, että joillekin erityisesti ikääntyneille ja vammaisille heille ei ehkä ole helppo päästä. Etsimme korvaavia ratkaisuja joko tilapäisesti tai pysyvästi suljetuille sivuliikkeille.

Yhteensä 31 CJ Lang -konttoria suljetaan ja 17 pysyy auki. Odotamme virallista vahvistusta kyseisten sivukonttoreiden aikatauluista ennen kuin ilmoitamme asiasta vaikuttaville paikallisille yhteisöille.

Leikkausten seurauksena postilaitosasiakkaat kärsivät alueilta, jotka joutuvat matkustamaan pidemmälle saadakseen pankki- ja postipalveluja sulkemisten vuoksi.

Se tapahtuu satojen pankkikonttoreiden sulkemisen aikana viimeisten viiden vuoden aikana, ja asiakkaat ohjataan lähimpään postitoimistoon.

Onko paikallinen postitoimisto suljettu?

Katso täydellinen luettelo kärsineistä alueista - kaikki Skotlannissa - alla.

Allanton

Balintore

Balmullo

Bonnyton

Clifton Road

Cononin silta

Kate Middleton hame räjähtää

Kuivaajat

East Wemyss

Eastriggs

Forehill

Garthamlock

Georgetown

Gretna

Kincorth

Ladybank

dyson v6 eläin sainsburys

Lochwinnoch

Luncarty

Menzieshill

Newport Taysta

Northfield

Pine Road (Abronhill)

Seaton

Stanley

Thornhill

Thornton

Tom Morris Drive

Torry

Wemyssin lahti

paras hiusseerumi uk

Westwood Square

Whittlets

Woodburn

Katso Myös: