Kuninkaallinen salama: Kate Middletonin Marilyn Monroen hetket vuosien varrella

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kate Middletonin hyväntekeväisyysvierailu Katso galleria

Valokuvat Saksalainen aikakauslehti on julkaissut Cambridgen herttuattaren paljaan pohjan , sen jälkeen kun hänen pukeutumisensa sai röyhkeä tuulenpuuska.



Kuvia, jotka otettiin kun herttuatar käytti sinivalkoista Diane Von Furstenburgin numeroa vieraillessaan Sydneyn Blue Mountainsissa viime kuussa, ei ole julkaissut mikään brittiläinen sanomalehti.



Mutta ne on myyty ulkomaille ja saksalainen Bild -sanomalehti ylläpitää niitä verkossa.



Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun Kate joutuu taistelemaan tätä warbrobe -toimintahäiriötä vastaan.

Voimakas tuuli kohotti yhtäkkiä hänen kirkkaan punaisen takkinsa ja jätti jalkansa valokuvaajien joukkoon, kun hän, William ja prinssi George saapuivat Uuteen -Seelantiin viime kuussa kiertueelleen Down Under.

Hän hoiti hienosti toisen 'Marilyn Monroe -hetken' viime vuoden marraskuussa, kun hän tasoitti rauhallisesti lyhyen laskostetun hameensa, kun se räjäytettiin hyväntekeväisyysvierailun aikana.



Tuulinen: Herttuatarilla on ollut useita & quot; Marilyn Monroe & quot; kokemuksia voimakkaista tuulista, jotka nostavat hänen mekkojaan

Syyskuussa 2012 hänet yllätti myös tuulinen sää, kun hän vaihtoi lentokoneita Brisbanessa, Australiassa, paljastaen hieman liikaa taaksepäin.



Herttuan ja herttuattaren lopussa & apos; yhdeksän päivän kiertueella Kanadassa vuonna 2011, hän melkein jätti hyväntahtoisille röyhkeästi hyvästit, kun hänen kelluva Jenny Packhamin mekko joutui tuuleen, yrittäen toistuvasti säilyttää vaatimattomuutensa ja joutua pitämään lujan käden keltaisen mekon alaosassa .

Ja viime vuoden toukokuussa raskaana oleva herttuatar kamppaili jälleen estääkseen maailmaa näkemästä hänestä enemmän kuin hän haluaisi, kun hänen ystävänsä William Van Cutsemin häihin pukeutunut pilkullinen mekko räjäytettiin selvästi polven yläpuolelle.

Katso Myös: