35 sopimuksen ulkopuolista pelaajaa, jotka pelaavat ilmaiseksi tänä kesänä

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Hyödynnä: Kesällä on paljon tarjouksia



Ja juuri näin, tammikuun siirtoikkuna on tehty ja pölytetty.



Myönnetään se - se ei ollut tyylilajin klassikko, koska korkean oktaaniluvun tarjoukset olivat harvinaisia ​​määräpäivänä.



Suunnittelu Premier League -klubeilla kesää varten on jo käynnissä, ja uuden televisiosopimuksen myötä käteistä tulee olla riittävästi.

Mutta aina on tilaa kaupalle, joten kuka on saatavilla ilmaiseksi kauden lopussa?

Olemme etsineet Euroopasta pelaajia, jotka ovat päässeet sopimustensa viimeiseen kuuteen kuukauteen ja ovat käytettävissä ilman mitään, 1. heinäkuuta.



Tässä on 35 pelaajaa, jotka voidaan lunastaa ruhtinaallisesta 0,00 punnan summasta, kun seuraava ikkuna pyörii.

LIVE: Seuraa kaikkia määräpäivän tapahtumia täällä



John Terry

(Kuva: Action Images Reutersin kautta / John Sibley)

Chelsean kippari John Terry paljasti viikonloppuna, että hänelle ei tarjota uutta sopimusta Stamford Bridgessä, joten se on kesällä.

Teoriassa ainakin. Muista, että Chelsealla on todennäköisesti kesällä uusi manageri, joka voisi olla avoin käännökselle, kun taas Terry sanoo, ettei hän voisi koskaan pelata toisessa englantilaisessa seurassa.

LUE LISÄÄ:

Michael Carrick

(Kuva: Alex Livesey)

Michael United on Manchester Unitedin keskikentän sydämessä lähes 10 vuoden ajan ollut hedelmällinen loitsu Old Traffordilla.

34-vuotias allekirjoitti yhden vuoden jatkosopimuksen viime kesänä, mutta Unitedin muodon kaatumisen myötä saattaa olla aika saada uutta verta.

Darren Fletcherin ja Rio Ferdinandin kaltaiset ovat lähteneet parin viime vuoden aikana, ja se voi olla Tottenhamin entisen miehen vuoro tänä kesänä.

Mathieu Flamini

(Kuva: Getty Images)

Gunners & apos; keskikenttäpelaaja Mathieu Flamini on lyömätön Emiratesissa 52 ottelussa, mutta sopimus on edelleen kesken.

Ranskalainen on ilmoittanut haluavansa jäädä Arsenaliin, mutta tietää, että hänen on osoitettava olevansa palkkansa arvoinen.

Jos hän lähtee, paluu Italiaan tai kotimaahan Ranskaan vaikuttaa todennäköiseltä.

Joel Matip

(Kuva: Lars Baron)

FC Schalken keskikenttäjoukkue Joel Matip ei ole tehnyt sopimusta kesällä ja on jo herättänyt huomiota isäntävalioliigan seuroilta.

Liverpoolin uskotaan olevan hänen allekirjoituksensa edelläkävijöitä, mutta sekä Newcastlen ja Sunderlandin että muiden eurooppalaisten seurojen uskotaan olevan kiinnostuneita.

LUE LISÄÄ: Siirrä ikkunan tehosijoitukset - kenellä on ollut paras ikkuna?

Ezequiel Lavezzi

(Kuva: Getty)

PSG-laitahyökkääjän Ezequiel Lavezzin kerrotaan olevan matkalla Parc des Princesista tammikuussa, ja ranskalainen haluaa rahat 30-vuotiaalle ennen sopimuksen päättymistä.

Argentiinalaisella on laaja kokemus ylätasolla ja hän vaatii kovaa palkkaa, mutta saattaa hyvinkin olla rahan arvoinen joillekin suurille eurooppalaisille osapuolille.

LUE LISÄÄ:

Nicolas N & Koulou

(Kuva: Getty)

Hallitseva puolustaja Nicolas N & Koulou on tehnyt vaikutuksen Marseillessa viime kausina.

Sarja Mestarien liigan seuroja yrittää saada aikaan sopimuksen hiljaisesta puolustajasta tammikuussa.

Aina Banega

(Kuva: REUTERS / Marcelo del Pozo)

Sevillan on vaikea päästä sopimukseen keskikenttäpelaajan Ever Banegan kanssa, joten pelintekijä saattaa olla matkalla ulos seurasta.

27-vuotias on kärsinyt loukkaantumiskampanjasta tänä vuonna, mutta herättää edelleen huomiota muualta Euroopasta tulevaisuutensa ilmassa.

Martin Caceres

(Kuva: FIFA Gettyn ​​kautta)

Uruguaylainen Martin Caceres on pudonnut Juventuksen suosiosta ja kamppailee peliajasta.

Monipuolisella puolustajalla, joka voi pelata keskikenttä- tai laitahyökkääjällä, ei ole juurikaan syytä jäädä Juventukseen. Hän näyttää todennäköisesti lähtevän etsimään johdonmukaisempaa aloitusroolia.

Miguel Veloso

(Kuva: Getty)

Miguel Veloso voisi olla järkevä ilmainen siirto klubeille tänä kesänä.

Portugalin maajoukkueella oli keskeinen rooli Kiovan hienossa Eurooppa -liigan viime kaudella, ja hän voi pelata missä tahansa asemassa keskikentällä.

29-vuotiaasta kaverista tulisi kätevä joukkueen pelaaja johdonmukaisuutensa ansiosta.

Aleksandr Kokorin

(Kuva: Getty Images)

Nuori hyökkääjä Aleksandr Kokorin on nouseva lahjakkuus Kiovan Dynamossa ja on voittanut viisi kertaa 10 ottelussa tällä kaudella.

Koska nuorukainen on kiinnostunut, siirto tammikuussa on todennäköinen, kun Arsenal ilmoittaa valmistelevansa 4,3 miljoonan punnan tarjouksen.

Manchester Unitedin entinen tähti Andrei Kanchelskis sanoi: '' Arsenal on paras vaihtoehto Aleksandrin uralle. Jos hän on valmis tekemään paljon työtä, hänellä ei ole ongelmia. '

Sofiane Feghouli

(Kuva: Manuel Queimadelos Alonso)

Vauhdikas, luova ja suora.

Valencian laitahyökkääjä Sofiane Feghoulilla on paljon tarjottavaa, ja hänen pitäisi herättää Valioliigan seurojen huomio, jos uutta sopimusta ei allekirjoiteta pian.

Algerian muoto on horjuttanut tätä termiä, mutta hänen viimeisen kolmen kautensa aikana saadut 19 maalia ja 25 syöttöä korostavat hänen potentiaaliaan ja 25 -vuotiaana hän on uransa huippu.

Zlatan Ibrahimovic

(Kuva: AFP/Getty)

Tuloksellisen Zlatan Ibrahimovicin odotetaan päättävän PSG -uransa kauden lopussa.

34-vuotias pelaaja on tehnyt tällä kaudella tähän mennessä vain 15 ottelua vain 14 ottelussa, ja ruotsalaisen mahdollinen ilmainen siirto saa seurat ympäri maailmaa odottamaan henkeä pidätettynä.

Caner Erkin

(Kuva: Getty)

Luotettava esiintyjä Caner Erkin on ollut tukipilari Fenerbahcen puolella saapuessaan vuonna 2010 ja tarjonnut kunnollisen hyökkäystuloksen.

27-vuotias on kuitenkin pelannut vain Turkin superliigassa ja Venäjän Valioliigassa, joten häneltä saattaa puuttua tarvittava kokemus isolle eurooppalaiselle seuralle.

Roman Neustadter

(Kuva: Martin Rose)

Roman Neustadter on hallitseva hahmo Schalken keskikentällä. Hän suosii puolustavaa keskikenttäroolia, mutta pystyy korkeutensa vuoksi myös täyttämään keskikentän.

27-vuotiaalla pelaajalla on vaikuttava 88 prosentin syöttötarkkuus tällä kaudella ja voitti 61 prosenttia torjunnastaan.

lacey turner eastenders baby

Darijo Srna

(Kuva: Christian Hofer)

Vaikka Darijo Srna on 33 -vuotias, hän on edelleen huomionarvoinen voima.

Kroaatti on ollut Shaktar Donetskissa vuodesta 2003 ja pelannut 302 ottelua, mutta sopimuksen umpeuduttua hänen saattaa olla aika siirtyä eteenpäin.

Vaikka Srna on pelannut vain Ukrainan Valioliigassa, se on tehnyt vaikutuksen Kroatian kansainvälisellä tasolla, joten se ei olisi liikaa puntti muille eurooppalaisille osapuolille.

Laitahyökkääjä voi pelata missä tahansa oikealla laidalla ja on tunnettu risteys- ja vapaapotkukyvystään.

Eder Balanta

(Kuva: Getty)

Kolumbialaisella puolustajalla Eder Balantalla on valoisa tulevaisuus edessä.

22-vuotiaalla on tahti palaa ja hän pystyy hyppäämään jopa korkeimmat hyökkääjät.

River Plate toivoo saavansa tähtiinsä, joka on jo kuusi kertaa esiintynyt Kolumbian vanhemmassa maajoukkueessa, ennen kuin hänen sopimuksensa päättyy kesällä.

Alvaro Arbeloa placeholder image

(Kuva: Gonzalo Arroyo Moreno)

Alvaro Arbeloa ei ollut koskaan Real Madridin joukkuelehden etunimi, mutta hän on lämmittänyt penkkiä yhä enemmän viimeisten kausien aikana.

32-vuotiaalla on useita menestyksiä nimessään, mukaan lukien kaksi La Liga -mestaruutta, kaksi maailmancupia ja yksi Mestarien liiga.

Tonny Vilhena

(Kuva: Getty)

Tonny Vilhena oli loukkaantunut, kun hän jäi kesällä menemään keskustelemaan entisen pomo Ronald Koemanin kanssa Southamptonissa.

Feyenoord -keskikenttäpelaaja on kehittynyt nopeasti neljän vuoden aikana Hollannin kanssa, mutta on nyt valmis tekemään kauppansa korkeammalla tasolla.

20-vuotiaalla on suuri tulevaisuus edessä ja hän voi olla hyökkäys, jos hän jättää Feyenoordin vapaana agenttina.

Andrija Zivkovic

(Kuva: Srdjan Stevanovic)

19-vuotias Andrija Zivkovic on voittanut Serbian Superliga-myrskyn tänä vuonna.

Nuori hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia liigassa ja häntä ovat seuranneet partiolaiset, kuten Arsenal, Chelsea ja Manchester City.

On epäilyttävää, että Zikovic on vielä valmis heittäytymään Euroopan parhaisiin liigoihin, mutta voisi olla fiksu sijoitus tulevaisuutta varten.

Mehmet Topal

(Kuva: EuroFootball/Getty)

29-vuotias keskikenttäpelaaja Mehmet Topal on hänen Fenerbahce-joukkueensa avainjäsen ja on pelannut Super Ligin joka minuutti tällä kaudella. Olisi yllättävää, jos klubi ei yrittäisi sitoa häntä ennen kesää.

Hänen kestävyytensä on erinomainen ja turkkilainen juoksee tiilimuurin läpi tiimilleen - juuri sellainen asenne, jonka Fenerbahcen täytyy vetää itsensä pois nykyisestä lamasta.

André Carrillo

(Kuva: Epsilon)

André Carrillo on ”seuraava Ronaldo”, ja hän on hiljainen laitahyökkääjä, joka pelaa tällä hetkellä Cristiano Ronaldon ensimmäisen seuran Sporting Lisbonissa.

Perulainen onnistui 18 syöttöä Lissabonille kampanjassa 2014-15, ja hänet halutaan vauhdistaan ​​ja ylityskyvystään, jos hänet vapautetaan kesällä.

Hän aloitti samalla tavalla tällä kaudella tavoitteella ja avusta peräkkäisissä peleissä, mutta otti loukkaantumisen, jonka kanssa hän edelleen kamppailee.

Lissabonin presidentti Bruno de Carvalho ei halua päästää laitahyökkääjää ilmaiseksi, joten tammikuussa tehtävä tuntuu todennäköiseltä, koska Leicester Cityn huhutaan valmistelevan uutta tarjousta yrittäessään turvata Carrillon palvelut viime kesänä.

Steve Mandanda

(Kuva: AFP/Getty Images)

Marseillen kapteenin ja maalivahdin Steve Mandandan kerrotaan haluavan uuden alun, kun hänen sopimuksensa päättyy kesällä.

On kuitenkin huhu, että jos ranskalainen seura pääsee ensi vuoden Mestarien liigaan, 30-vuotiaan sopimusta jatketaan automaattisesti. Tämä saattaa jättää etsimättömän maalivahdin tahmeaan tilanteeseen toukokuussa 2016.

Gregory van der Wiel

(Kuva: Dean Mouhtaropoulos)

Kun PSG: n ja Gregory van der Wielin väliset sopimusneuvottelut katkesivat toukokuussa, puolustaja paljasti, että hänellä on tarjouksia Englannista.

Puolustaja toisti, että hän haluaa jäädä Parc des Princesiin, mutta ymmärtää, että hänen on ehkä mentävä eteenpäin.

Kaikki seurat, jotka siirtyvät 27-vuotiaan puolesta, saavat puolustajan työhevosen, vaikkakin hieman virhealttiita.

Adam Johnson

(Kuva: Stu Forster/Getty)

Se, pidetäänkö Adam Johnsonia vaatimusten ylijäämänä vai ei, on Sunderlandin uuden pomo Sam Allardycen päätettävissä.

Big Samin odotetaan ilmestyvän tammikuussa, jolloin pitäisi tulla selväksi, kumpi Black Cats & apos; joukkueelle tarjotaan uusia tarjouksia.

Johnsonilla on ollut kirkkaita hetkiä Valon stadionilla, mutta ne ovat olleet liian harvinaisia. 28-vuotias pelaaja on onnistunut tällä kaudella vain yhden maalin ja kaksi syöttöpistettä ja hänen tulevaisuutensa on vaakalaudalla.

Igor Denisov

(Kuva: Epsilon)

Igor Denisov on kestänyt kiistanalaisen muutaman vuoden Kiovan Dynamon kanssa.

Aiemmin tänä vuonna 31-vuotias siirrettiin ja kiellettiin harjoittelusta loukkaamalla päävalmentaja Stanislav Cherchesovia. Cherchesov kuitenkin erotettiin pian sen jälkeen ja Densiov palasi sivulle.

Mahdollisuus aloittaa uusi kesä ensi kesänä varmasti houkuttelee puolustavaa keskikenttäpelaajaa Ukrainan myrskyisän ajan jälkeen.

Hatem Ben Arfa

(Kuva: Getty Images)

Hatem Ben Arfa - muistatko hänet?

Entinen Newcastlen mies ei koskaan ymmärtänyt mahdollisuuksiaan St. Jamesissa. Park ja allekirjoitti kesällä vuoden sopimuksen Nizzan kanssa.

28-vuotias pelaaja on tehnyt maaleja seitsemän kertaa tällä kaudella.

Ron Vlaar

(Kuva: Getty Images)

Hollantilainen keskushyökkääjä Ron Vlaar allekirjoitti kuuden kuukauden sopimuksen AZ Alkmaarin kanssa joulukuussa.

Jos 30-vuotias tekee vaikutuksen, näyttää siltä, ​​että hän pysyy pidempään. Jos ei, ehkä paluu Valioliigaan kutsuu puolustajan johtavaa, ihmisen vuorta.

Victor Valdes

(Kuva: Getty)

Victor Valdes on jäädytetty Old Traffordilla, ja hän on jäädytetty. viettää Manchester Unitedin sopimuksen viimeiset kuusi kuukautta lainassa Standard Liegessä.

Entinen Barcelonan maalivahti on arvostettu ympäri maailmaa ja tuhlaa United -linjaa.

Raportit ovat yhdistäneet 33-vuotiaan Chelsean, Newcastlen ja turkkilaisen Antalyasporiin, kun hänen nykyinen laina-aika päättyy.

James Morrison

(Kuva: Toimintakuvat Reutersin / Carl Recinen kautta)

Aina johdonmukainen keskikenttäpelaaja James Morrison on toistaiseksi sopimukseton kesällä.

Se ei kuitenkaan ole yllättävää, että Baggies tarjoaa hänelle uuden sopimuksen.

Skotilla on kolme maalia, joista toinen on Chelseaa vastaan, ja kaksi syöttöä hänen nimelleen tällä kaudella.

Gaston Ramirez

(Kuva: Mike Hewitt)

Uruguaylainen keskikenttäpelaaja Gaston Ramirez on ollut suuri floppi saapuessaan etelärannikolle 12 miljoonalla punnalla vuonna 2012.

Pyhien miehen päivät St Mary'ssa näyttävät olevan ohi sen jälkeen, kun hänet oli lainattu Championship Middlesbrough'lle koko kampanjan ajan, kun hänen kontaktinsa päättyy.

Myös Italian klubit, mukaan lukien Lazio, ovat haistelleet pelintekijää.

25-vuotias oli luova voima, joka on otettava huomioon aiemmin, ja toivoo löytävänsä tämän muodon uudelleen vuonna 2016.

Joel Campbell

(Kuva: Getty)

Kun Gunners teki vaikutuksen Manchester Cityä vastaan ​​viime maanantaina, hän aikoo tarjota tähtihahmo Joel Campbellille uuden sopimuksen.

Jos sopimukseen ei kuitenkaan päästä, nopealla ja suoralla hyökkääjällä ei pitäisi olla vaikeuksia löytää uutta klubia.

Nuori Hoilett

(Kuva: Clive Rose)

QPR halusi epätoivoisesti purkaa Hoilettin kesällä, kun hänen puskurinsa 45 000 punnan viikkopalkka söi heidän budjettinsa.

Hän kuitenkin jäi ja on aloittanut tällä kaudella vain kuusi ottelua.

Viime aikoina 25-vuotias on nauttinut herätyksestä Jimmy Floyd Hasselbainkin johdolla.

Stephane Sessegnon

(Kuva: Shaun Botterill/Getty)

Beninin kansainvälinen Stephane Sessegnon on toistaiseksi ollut kuuma ja kylmä Valioliigassa.

Hän voi olla keskikentän dynamiitti tai täydellinen sivustakatsoja otteluissa. Hänen tulevaisuutensa Hawthornsissa päättää todennäköisesti hänen muodonsa tästä lähtien kauden loppuun.

hauska tyttö sheridan smith

Ahmed Elmohamady

(Kuva: Laurence Griffiths)

Hull Cityn Ahmed Elmohamady vietti hedelmällisen ajan Valioliigassa viime kaudella kolmella maalilla ja kahdella syöttöpisteellä ja on jatkanut samalla tavalla tämän vuoden mestaruudessa.

Puolustaja on todellinen uhka eteenpäin ja hänellä on fantastinen harppaus. Tiikerit yrittävät sitoa hänet alas, mikä herättää kiinnostusta ylhäältä.

Martin Demichelis

(Kuva: Michael Regan)

Paljon pahantahtoinen, mutta kokeneella argentiinalaisella on runsaasti sukutaulua.

Häneltä saattaa puuttua vauhti, mutta keskikenttä voi olla rauhoittava vaikutus takana, vankka puolustaa omaa rangaistusaluettaan ja häiritä ympärillään olevia.

kyselyn lataus

Puhuva Zlatan! Haluatko nähdä Ibrahimovicin siirtyvän Valioliigaan kesällä?

Yli 4000 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Katso: Talven 2016 siirtoikkunan 5 parasta siirtoa

Katso Myös: