6 parasta maailmaa rakentavaa videopeliä, jotka herättävät lastesi mielikuvituksen

Minecraft

Horoskooppi Huomenna

Videopelit ovat loistava tapa viihdyttää lapsia. Ja monet heistä tarjoavat myös tapoja auttaa heitä käyttämään mielikuvitustaan.



onko kfc huono sinulle

Olemme kaikki kuulleet Minecraftin eduista. Se on peli, jossa voit luoda omia rakennuksia, kyliä ja jopa maanalaisia ​​linnoituksia. Mutta se sisältää myös interaktiivisia punakivielementtejä, jotka auttavat pelaajia lisäämään videopelityylin logiikkaa luomiinsa esineisiin.



Olipa kyseessä ovi, joka avautuu automaattisesti, anturi, joka sytyttää valot auringon laskiessa, tai monimutkainen TNT -kaanon, Minecraftissa on paljon muutakin kuin silmäsi.



Minecraft -koulutus

Minecraft -koulutus

Itse asiassa on monia pelejä, jotka auttavat lapsia paitsi kuvittelemaan uusia maailmoja, myös luomaan niitä. Nämä vaihtelevat LittleBigPlanetin monimutkaisista laskukoneista aina parhaan tavan löytää maatila Stardew Valleyssä.

Jotta voisit löytää pelejä, jotka sopivat perheesi luovuuteen, olen testannut PlayStationin kanssa kuutta erilaista luovaa peliä.



LittleBigPlanet 3

Pieni iso planeetta 3

Uutta: Little Big Planet 3 oli yksi ilmoitetuista peleistä (Kuva: julkisuuskuva)

LittleBigPlanet 3 on sivulta vieritettävä tasohyppelypeli jopa neljälle pelaajalle. Pääkampanjan ohella se kuitenkin antaa myös pelaajille mahdollisuuden hallita kehittäjätyökaluja yksinkertaisen käyttöliittymän kautta.



Tämä on hieman vanhemmille pelaajille, ja se voi olla aluksi hieman pelottavaa. Vietä aikaa opetusohjelman kanssa oppiaksesi perusasiat ja sitten auttaa lapsiasi aloittamaan omien pelien tekeminen.

Lego Worlds

Lego Worlds

(Kuva: Lego Group ja WBEI)

Lego Worlds on juuri lisännyt luovan tilan. Toisin kuin tarinatila, jossa sinun on kerättävä ja luotava kaikki esineet ennen niiden käyttöä, luova tila avaa koko lelulaatikon.

Kuten pohjaton Lego-arkku, pelaajat voivat luoda valmiita rakennuksia, tuoda hahmoja ja valita ajoneuvoja.

Kun olet oppinut perusasiat, voit alkaa tehdä omia luomuksiasi tiilistä tiiliin. Mikä parasta, voit tehdä tämän luomisen yhdessä jaetun näytön tilassa.

Stardew Valley

Kuvakaappaus Stardew Valleyn pelistä

Stardew Valley on yksinomaan Eric Baronen luoma viljelysimulaatiopeli. Vaikuttava maailma kutsuu lapsia tutkimaan ja oppimaan maanviljelystä.

Enemmän kuin tämä, pelin kyky rohkaista nuoria keksimään omia tilojaan todella kiinnostaa mielikuvitusta.

Lisää tähän kalastus, ruoanlaitto ja askartelu - puhumattakaan satunnaisesti luoduista luolista ja lukuisista tehtävistä - ja sinulla on peli, joka tarjoaa paljon luovaa viihdettä.

Portaalin ritarit

Portaalin ritarit

Portal Knights on hieman Minecraftin näköinen, mutta hyvin erilainen pelata. Tämä maailman käsityöpeli kutsuu pelaajan tutkimaan maailmaa, joka yhdistää elämän ja viholliset.

Se on monen pelaajan hiekkalaatikkomaailma, joka vetää yhtä paljon Zeldasta kuin Minecraftista.

raskas d isoveli

Roolipelitarinaa on enemmän kuin muissa lohkorakennuspeleissä, mutta kokemuksen avoimuus ja erilaiset tapa kehittää maailmaa vaikuttavat todella pelaajien mielikuvitukseen.

Jälleen tämä on peli, jota voit pelata jaetun näytön tilassa.

Terraria

Terraria

Terraria on Minecraftin 2D -versio - vaikka se tekee sille karhunpalveluksen. Tarinan tunne ja syvyys tässä ovat erittäin vaikuttavia.

Pelaajien on kerättävä, muotoiltava ja puolustettava itseään vihollisilta. Konsolilla tämä toimii paremmin jaetussa näytössä, jossa perheet voivat leikkiä yhdessä.

Vaikka PEGI 12 -luokituksella tämä on avoimen maailman pelien runsaammassa lopussa, se kasvaa perheen kanssa. Juuri kun luulet nähneesi kaiken, uusi tehtävä tai kyky avautuu ja aloittaa hauskanpidon alusta.

Minecraft

(Kuva: Microsoft)

Minecraft on peli, joka todella käynnisti avoimen maailman villityksen. Vanhemmille, jotka eivät pelaa sen houkuttelevuutta, voi olla hieman mysteeri. Mutta hyppää leikkiin lastesi kanssa ja huomaat pian, mikä tekee siitä niin hauskaa.

Peli tarjoaa kaikki resurssit, joita tarvitset selviytyäksesi, mutta sinun on työskenneltävä kovasti löytääksesi ne. Käsityö on välttämätöntä elementtien yhdistämiseksi ja uusien esineiden luomiseksi.

numeron 111 merkitys

Niille, jotka haluavat enemmän aikaa ja lohkoja tehdäkseen maailmansa, luova tila avaa kaikki kuormalavat elementtejä, jotta voit muokata kuulosi sisältöä.

Kuinka tehdä rullalautailupeli

Kaikilla näillä tavoilla, joilla lapset voivat luoda uusia maailmoja ja pelejä, on kaikki hyvin, mutta miten se toimii käytännössä.

Vietin 2 tuntia perheeni ja LittleBigPlanet 3: n kanssa. Pojat asettivat minulle tehtävän luoda peli, jossa he voisivat kilpailla rullalaudoilla suurella hyppyllä.

Kuten yllä olevasta videosta näet, se ei ole niin vaikeaa kuin luulet.

Se vaatii jonkin verran suunnittelua ja kokeilua - ja aikaa opetusohjelmien katsomiseen - mutta ennen pitkää minulla oli idea käynnissä.

Pelin tekeminen LittleBigPlanet 3: ssa tuo lisäetuna maailman reaaliaikaisen fysiikan perimisen. Tämä tarkoittaa, että rakettivoimalla toimiva rullalautaani liikkuu kuin todellisessa elämässä ilman, että minun tarvitsee huolehtia monimutkaisista matematiikoista.

Kun olin tehnyt pelini, pojat viettivät noin tunnin leikkiä sen kanssa. Siitä lähtien he ovat alkaneet lisätä vihollisia, esteitä ja aikarajoja alkuperäiseen luomukseeni.

Kun se on valmis, voimme jakaa sen ystävien kanssa verkossa.

Ei todellakaan ole koskaan ollut parempaa aikaa saada lapsesi osaamaan maailmojen ja pelien luomisen mekaniikkaa jokapäiväisellä tekniikalla.

Katso Myös: