'Ilmainen' meerkat -lelu voi näyttää söpöltä - mutta se voi maksaa sinulle 1238,40 puntaa

Henkivakuutus

Horoskooppi Huomenna

Vertaa markkina -ilmoitusta hyvin Vertaa Meerkatien päätä Hollywoodiin ja aja yli näyttelijä Arnold Schwarzeneggerin

Lelu voi olla ilmainen, mutta asia, jonka ostat siitä, voi maksaa sinulle paljon(Kuva: Vertaa markkinoita)



Jinglejä, maskotteja, ilmaistarjouksia ja vastaavia käytetään houkuttelemaan ihmisiä vertailusivustoille - mutta useimmat eivät tiedä, että niiden käyttäminen voi maksaa vakavasti.



Tutkimus lähteestä henkivakuutusmeklari Cavendish Online havaitsi, että otti politiikan Vertailumarkkinat tarkoittaa, että maksat Meerkat -lelusta 1 238,40 £ enemmän kuin sinun tarvitsee.



Kuluttajat ovat kyllästyneet räikeään markkinointivihkoon eivätkä ole täysin tietoisia siitä, että nämä 'ilmaiset' lelut maksavat heille käsivarren ja 'Olegin'. Useimmat kuluttajat eivät tiedä, että he voivat saada paremman sopimuksen alennusvälittäjän kanssa, sanoi Cavendish Onlinein toimitusjohtaja Ian Williams.

Ilmaisen lelusi todellinen hinta*

1238,40 £

Lisämaksu saada meerkat



rev david hill arvoinen

Cavendish Online -luvut, saman henkivakuutuksen hinta

Kuinka vertailusivustot maksavat ilmaistarjouksistaan

Noin 68% kuluttajista käyttää vertailusivustoja vähintään kaksi kertaa vuodessa, Cavendish havaitsi, mutta lähes puolet ei tiennyt saavansa palkkioita ja palkkioita sivustoillaan listatuilta henkivakuutusyhtiöiltä.



Ja vain yksi henkilö 40: stä arvioi oikein, että sivustot saavat takaisin jopa 30% alkuperäisestä palkkiostasi

Tutkimus osoitti myös, että 83% lapsista vanhemmista käyttää säännöllisesti vertailusivustoja ja 33% luottaa virheellisesti heihin tarjoamaan parhaan tarjouksen.

Näin varmistat, että saat parhaan tarjouksen

Kuinka tarkistaa, että saat hyvän tarjouksen

Joidenkin tuotteiden kanssa - kuten lainoja , säästöjä , pankkitilit ja luottokortit - Vertailusivustot ovat ehdottomasti paras paikka löytää paras tarjous. Itse asiassa monissa tapauksissa heillä on jopa yksinomaisia ​​tarjouksia, joita et löydä muualta.

Henkilökohtaisempien tuotteiden - ja etenkin henkivakuutusten - kanssa saatat kuitenkin olla parempi mennä välittäjälle.

Älä anna tämän estää sinua etsimästä myöskään verkosta tai vertailusivustoja, mutta peukalosääntönä on, että mitä enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja tarvitset tuotteen poistamiseen, sitä epätodennäköisimmin vertailusivuston verkkolomake löytää sinulle parhaan tarjouksen.

*Luvut perustuvat 220 000 punnan tason politiikkaan 20 vuoden ajalta 45 -vuotiaalle. Lakisääteiset ja yleiset palkkiot Cavendish Onlinen kautta ovat 19,62 puntaa. Sama käytäntö Compare The Marketin kautta on £ 24,78.

Katso Myös: