AirDrop-virhe saattaa antaa hakkereille pääsyn puhelinnumeroosi – näin voit sammuttaa sen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Lomakuvista musiikkialbumeihin Airdrop on ollut laajalti käytetty ominaisuus tiedostojen lähettämiseen välillä Omena laitteet käyttöönoton jälkeen vuonna 2011.



Mutta uusia huolenaiheita on ilmaantunut turvallisuutta tekniikasta, joka saattaa estää sinua käyttämästä sitä.



Airdrop toimii käyttämällä Bluetoothia ja Wifiä vertaisyhteyden luomiseen. Tämä vaatii verkkoprotokollan, joka antaa säännöt laitteiden kommunikaatiolle, jota kutsutaan Applen langattomaksi suoralinkiksi (AWDS).



Se on suunniteltu korkeaan suorituskykyyn, alhaisella latenssilla ja suurella nopeudella. Kaikissa 1,2 miljardissa Apple-laitteessa, joissa on AWDS, se käyttää yhteyden ympärillä olevaa palomuuria mahdollistaakseen tiedostojen siirron ilman sähköpostia tai kiintolevyä.

Pudottaa lentokoneesta (Kuva: Apple)

Viime viikolla turvallisuusyritys Hexway paljasti kuitenkin, että AWDS-lähetykset voidaan helposti purkaa. Tämä lähetetään tällä hetkellä 'Bluetooth Low Energy Packets' (BLE) -pakettina, joka paljastaa tarpeeksi tietoa, joka voidaan muuntaa tunnistetiedoiksi.



Minuutin mittaisella videolla tutkijat pystyivät suorittamaan ohjelmiston, joka tunnistaa lähellä olevat Airdropin käyttäjät ja palauttaa heidän puhelinnumeronsa.

Hälyttävämpää on, että he osoittivat edelleen ongelmia Applen Wi-Fi-salasanan jakamisessa. Tämä tarkoittaa, että BLE:tä voidaan käyttää paljastamaan kohteen puhelinnumero, AppleID ja sähköposti.



Henkilö, joka istuu liian lähellä sinua bussissa, voi olla a

iPhone kädessä (Kuva: iStock Publisher)

Hexwayn tutkimusta osoittaen Errata Securityn toimitusjohtaja Robert Graham pystyi istumaan baarissa, jossa oli kannettava tietokone ja nuuskimissovitin. Hän löysi kahdessa minuutissa tietoja kaikista lähellä olevista Apple-laitteista.

Puhuessani teknologiasivustolle, Ars Techinca , riippumaton tutkimus Ashkan Soltani selittää, että tämä on klassinen kompromissi, kun tasapainotetaan helppokäyttöisyys ja yksityisyys/turvallisuus.

Usein tällaiset tekniikat vaativat henkilötietojen vaihtoa, jotta ne toimisivat, hän lisäsi.

Onneksi Apple on nyt tietoinen näistä haavoittuvuuksista ja on korjannut ne. S Online on ottanut yhteyttä Appleen kommentoidakseen.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Kyberturvallisuus

Kuinka sammuttaa Airdrop

1. Avaa Asetukset

2. Napauta Yleistä ja sitten Airdrop

3. Airdrop-valikossa on kolme vaihtoehtoa: Vastaanotto pois (Poista käytöstä); Vain yhteystiedot; Kaikki

4. Ota Airdrop käyttöön turva-alueilla, kuten kotona, 30 jalan säteellä huonoista näyttelijöistä

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: